Zvláštní domácí úkol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
18.4.23 19:30

@neumisa učitelku samozřejmě zkontaktuji, neboj se nic. Samotnou mě zajima, jak to bylo.

@free333 taky ty dva nesnáším. Nechápu, kdo měl nápad, že na to půjdou i páté třídy. Syn je nesnáší asi ještě víc, než já. Ale byl problém s tím, že šli uprostřed dne a nebyla třída, kam by ho po tu dobu soupli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.23 19:31

Učitelky se tady budou vzájemně plácat po ramenou jak je to super vyřešené, podívejte se na to z pohledu děcka, jak se asi musel cítit, když má zvláštní úkol, za něco, co mu nesedí

české školství potřebuje nutě reformu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
18.4.23 19:32

@atominnka Taky bych se spojila s třídní a zeptala se, proč ho nutí psát pozitivní recenzi na představení, které se mu nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.23 19:34
@neumisa píše:
ne tenhle výstřik reagovat nebudu.

klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
18.4.23 19:35

@atominnka tak že šel s ostatními mi divné nepřijde…nenechala bych ho jít do jiné třídy jen proto, že se mu něco nelíbí…ale nenutila bych ho vymýšlet, že se mu to líbilo, když to není pravda…nech ho to napsat jak chce a uvidíš, co na to paní učitelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
18.4.23 19:35
@DanielaD píše:
klasika

Sama ví, že mám pravdu, ale nemůže to přiznat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.4.23 19:36

@czaky určitě sem dám vědět, co a jak bylo a nebylo. Úkol normálně nápiseme tak, jak jsme to Měli v plánu od začátku - popíše to, co se mu líbilo a proč. S tím, že se stejně učitelky zeptám, Jaky důvod ji k zadání takového ukolu vedl,.protoze tohle se dělalo za mých mladých let, dneska už bych to od kantoru neočekávala.

@Liberalissima píše:
No a co že dítě protočí oči??? Nechápu tuhle potřebu kontrolovat obličeje ostatních. Ani nemá povinnost mít příjemný tón, pokud není vysloveně agresivní například. Tak si je protočí, no. Po mně taky někdy programátor v práci koulí očima, když chce klient koninu, mám mu uložit domácí úlohu? :D

No, asi tak.. Kdyby mi měl můj šéf dávat tresty za funeni, protoceni oči a vzdychani nad nesmysly, případně pohoršení mlasknuti, když přijdu a uvidím zase ten bordel po nem… Tak by nedělal nic jiného (samozřejmě ber s rezervou, máme v práci takové uvolnenejsi poměry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.4.23 19:36
@DanielaD píše:
Učitelky se tady budou vzájemně plácat po ramenou jak je to super vyřešené, podívejte se na to z pohledu děcka, jak se asi musel cítit, když má zvláštní úkol, za něco, co mu nesedíčeské školství potřebuje nutě reformu

Prosím, můžeš naznačit, kdo z diskutujících učitelek se poplácal, jak to bylo super vyřešené? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
18.4.23 19:37
@neumisa píše:
ne tenhle výstřik reagovat nebudu.

Zdá se mi tento komentář poněkud drzý, neměla by sis večer za trest něco napsat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.4.23 19:38

@Monchichik mně zase přijde divné ho nutit chodit na něco, co mu nic nedá a co vyloženě nesnáší. Samozřejmě nevezmu si kvůli tomu volno v práci, ale kdyby byla jiná třída, šel. By tam. A tedy nebyl by z jejich třídy sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
18.4.23 19:40
@atominnka píše:
@neumisa učitelku samozřejmě zkontaktuji, neboj se nic. Samotnou mě zajima, jak to bylo.@free333 taky ty dva nesnáším. Nechápu, kdo měl nápad, že na to půjdou i páté třídy. Syn je nesnáší asi ještě víc, než já. Ale byl problém s tím, že šli uprostřed dne a nebyla třída, kam by ho po tu dobu soupli.

To je škoda, že nebylo kam dát děti, které na tuto stupidnost nechtějí jít.

Jinak bych byla pro, na to nejít, vždyt to bylo trapné už kdysi, dnes by na to nešly ani školkové děti, aspon v naší rodině, dobrovolně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.23 19:40
@Šmoulice píše:
Sama ví, že mám pravdu, ale nemůže to přiznat. :kytka:

smrdí to tady školní houbou, připadnu si jak v návratu do školy za těch hnusných časů, nehorší je, že to trvá stále, změny v nedohlednu

nedávno tady byla diskuze, prvňáček má čtverky…to je motivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
18.4.23 19:41
@Monchichik píše:
@atominnka tak že šel s ostatními mi divné nepřijde…nenechala bych ho jít do jiné třídy jen proto, že se mu něco nelíbí…ale nenutila bych ho vymýšlet, že se mu to líbilo, když to není pravda…nech ho to napsat jak chce a uvidíš, co na to paní učitelka…

Já bych zase byla pro, jít do jiné třídy a nenutila bych ho jít na stupidnost.

Ztráta času a nedá mu to nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.4.23 19:43

Jů a Hele je pro děti ze školy. Ať napíše pravdu. Nemůže ho nutit, když se mu na představení nic nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
18.4.23 19:43
@DanielaD píše:
smrdí to tady školní houbou, připadnu si jak v návratu do školy za těch hnusných časů, nehorší je, že to trvá stále, změny v nedohlednunedávno tady byla diskuze, prvňáček má čtverky…to je motivace

Je to stejnej hnus jak kdysi. Bohužel žádná změna. Je to smutné. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati