Zvláštní odpovědi v diskuzích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
13.1.14 08:33

Máš pravdu, jsou tady rejpalky, které podle mě jen vyhledávají cokoli, na co by mohli nesmyslně útočit :cert: Mě se zase stalo, že jsem odpovídala v diskusi, kde se maminka ptala jestli dáváme dětem paštiky. Já napsala že ne, že dceři dávám maso od Hippu. Pak se mi dcera vzbudila, tak jsem se jí šla věnovat a když jsem se sem pak podívala, tak jsem jen valila oči :lol: Nějaká dobrá duše mě citovala se slovy,,tvoje skoro dvouletá dcera ujíždí na amarounech?" A ještě to korunovala po chvilce slovy, že když neodepisuju, tam má pravdu :mrgreen: No já šla do kolen :mrgreen: mateřská školka, fakt. :roll: Osobně si myslím, že si sem některé jen chodí vybíjet vztek, nemůžu si pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
13.1.14 08:35
@lucenka píše:
Tak moje témata se nikdy nezvrhla jiným směrem. A odbočení od tématu vevětšině případů chápu. Třeba i v případě toho monitoru dechu, jak psala @Cuddy. Prostě je normální napsat do diskuze i názor, že je to zbytečnost.

Jasny, ale jinak vyzni nazor na zbytecnost produktu, kdyz nekdo napise, mela jsem to, zkousela jsem to a opravdu se to neosvedcilo. A jinak zni no ja nevim, ale myslim, ze je to na nic. Bez uvedeny konkretnich duvodu, nad kterymi by se mohla zakladatelka zamyslet. Treba v te dizkuzi s monitorem do kocarku dle meho spousta uzivatelek nepochopila duvod, proc ho zakladatelka chtela. A pak casto mne prijde, ze pod pojem zbytecnost se schovava to, ze za neco nechce dat clovek penize nebo ty penize nema a omlouva si tim nekoupi produktu.

Příspěvek upraven 13.01.14 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.14 08:35
@Cuddy píše:
A nebo take jsou temata obecna, ke kterym si lidi mysli, ze maji co rict. Uvedu dva prikalay z posledni doby:

1. Otazka na zkusenosti s monitorem dechu do kocarku. Ja bych ocekavala odpoved typu, ze mam ten a ten a ze jsem spokojena ci nikoli, kdy funguje a kdy nefunguje. Par takovychto odpovedi zakladatelka dostala, ale z velke casti dostala odpovedi typu ze je moc precitlivela, ze je to blbost apod. Od lidi, kteri nemaji zadny monitor ci od lidi, kteri nechapou, ze v domu se zahradou muze spat dite pres den v kocarku uplne stejne jako v bytech v postylce.

2. Dalsi dotaz na zkusensoti s gelem na podporu poceti. Oped bych cekala, ze napisi ty, ktere ho pouzivaly a bud se s nim zadarilo a nebo ne. Misto toho opet odpovedi, ze je to blbost. Takze zakladatelka nedostala zkusenosti, ale pouze domnenky lidi, kteri ho vubec nevyzkouseli a k tematu vlastne nemaji co rict.

Díky za příklady. To je přesně to, co myslím. A zrovna ten monitor dechu. Vím, že někdo ho nemá a ani ho nepotřeboval. Vím ale, že někomu zachránil a hlídal miminko. Takže já ho za zbytečnost nepovažuju. I kdybych ho za zbytečnost považovala /původně jsem ho taky neměla v plánu mít/, tak se nebudu do nikoho navážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.1.14 08:38
@Cuddy píše:
A nebo take jsou temata obecna, ke kterym si lidi mysli, ze maji co rict. Uvedu dva prikalay z posledni doby:

1. Otazka na zkusenosti s monitorem dechu do kocarku. Ja bych ocekavala odpoved typu, ze mam ten a ten a ze jsem spokojena ci nikoli, kdy funguje a kdy nefunguje. Par takovychto odpovedi zakladatelka dostala, ale z velke casti dostala odpovedi typu ze je moc precitlivela, ze je to blbost apod. Od lidi, kteri nemaji zadny monitor ci od lidi, kteri nechapou, ze v domu se zahradou muze spat dite pres den v kocarku uplne stejne jako v bytech v postylce.

2. Dalsi dotaz na zkusensoti s gelem na podporu poceti. Oped bych cekala, ze napisi ty, ktere ho pouzivaly a bud se s nim zadarilo a nebo ne. Misto toho opet odpovedi, ze je to blbost. Takze zakladatelka nedostala zkusenosti, ale pouze domnenky lidi, kteri ho vubec nevyzkouseli a k tematu vlastne nemaji co rict.

Tak jsem mrkla na to s tím monitorem a vůbec se nedivím, zakladatelka se chovala jak ta nejchytřejší na světě. A je pravda, že monitor do kočárku je zbytečnej, ale to holt někdo neumí přijmout pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.1.14 08:39
@Cuddy píše:
Jasny, ale jinak vyzni nazor na zbytecnost produktu, kdyz nekdo napise, mela jsem to, zkousela jsem to a opravdu se to neosvedcilo. A jinak zni no ja nevim, ale myslim, ze je to na nic. Bez uvedeny konkretnich duvodu, nad kterymi by se mohla zakladatelka zamyslet. Treba v te dizkuzi s monitorem do kocarku dle meho spousta uzivatelek nepochopila duvod, proc ho zakladatelka chtela. A pak casto mne prijde, ze pod pojem zbytecnost se schovava to, ze za neco nechce dat clovek penize nebo ty penize nema a omlouva si tim nekoupi produktu.Příspěvek upraven 13.01.14 v 08:37

Ale tam ji hned na první stránce bylo opakovaně porazeno, proč je na prd… Nebo jsme četly možná každá jinou diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.1.14 08:40

@Cuddy @Sára 1 takzrovna do tý diskuze jsem původně taky měla vplánu napsat, že mi to přijde zbytečný a ať si to ještě promyslí Že tam hrozí víc falešné poplachy. Ale to už tam zakladatelce napsal hned na začátku a jí se ta odpověď nelíbila. Takže pak už jsem to nečetla a nevím, jestli se to nějak zvrhlo.

• Citovat
  • Upravit
2144
13.1.14 08:41
@Sára 1 píše:
Díky za příklady. To je přesně to, co myslím. A zrovna ten monitor dechu. Vím, že někdo ho nemá a ani ho nepotřeboval. Vím ale, že někomu zachránil a hlídal miminko. Takže já ho za zbytečnost nepovažuju. I kdybych ho za zbytečnost považovala /původně jsem ho taky neměla v plánu mít/, tak se nebudu do nikoho navážet.

Jenže přeci když tu konkrétní věc nemají supermatky, tak je to přece zbytečnost a my, co ho máme jsme trapky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.14 08:42

Můžu dostat vynadáno i tady, proč zakládám tak blbou diskuzi. :mrgreen: Zatím se kupodivu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
13.1.14 08:44
@araw píše:
Tak jsem mrkla na to s tím monitorem a vůbec se nedivím, zakladatelka se chovala jak ta nejchytřejší na světě. A je pravda, že monitor do kočárku je zbytečnej, ale to holt někdo neumí přijmout pravdu :mrgreen:

Já ho třeba do kočárku taky dávala :lol: Klidně přiznám, že jsem úzkostná matka, no nenaděláš nic. Jednou jsem ho tam nedala a byla jsem jak na trní, pořád jsem chodila poslouchat, jestli dýchá :oops: Snad se to u druhýho mimča zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
13.1.14 08:44
@Sára 1 píše:
Můžu dostat vynadáno i tady, proč zakládám tak blbou diskuzi. :mrgreen: Zatím se kupodivu nestalo.
Čekám to každou chvíli. A ještě budeš za rejpalku ty :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
13.1.14 08:45
@araw píše:
Tak jsem mrkla na to s tím monitorem a vůbec se nedivím, zakladatelka se chovala jak ta nejchytřejší na světě. A je pravda, že monitor do kočárku je zbytečnej, ale to holt někdo neumí přijmout pravdu :mrgreen:

Tak si predstav situaci, dite ti spi lepe na cerstvem vzduchu, tudiz ho uspis v kocarku a zaparkujes treba pod stromem na zahrade. Das tam samozrejme chuvicku a jde domu napriklad varit. Je zima, tudis mas zavrena okna. Venku je snih, tudis pri kontrole ditete se musis neustale prezouvat. Dite ti spi treba 2 hodiny.

Druha situace. Bydlis v 2+kk, dite mas vedle v pokoji v loznici. V postylce je monitor dechu. Varis ve vedlejsi mistnosti, cas od casu se jdes na mimco podivat.

Opravdu ti v prvni situaci prijde ten monitor zbytecny? Kdyz je dite od tebe treba 15 m zachumlane v kocarku ve fusaku, za ty dve hodiny spanku se tam jdes podivat tak 2×? Pokud ano, tak je ale zbytecny i v tom druhem priklade. A pak se meni otazka na jaky monitor dechu do kocarku na zda monitor ano nebo ne a techto diskuzi tu jiz bylo nekolik.

Příspěvek upraven 13.01.14 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
13.1.14 08:47

Někdy se to tak „zadaří“, že je hledáníhodnotných odpovědí stejné jako to hledání v kupce sena… Jak kdyby si uživatelky chtěly hlavně nahrabat co nejvíc příspěvků :-D Mě stejně tak dostávají odpovědi typu: „vůbec s tím nemám zkušenost/nikdy se mi to nestalo, ale jsem zvědavá, jestli se nněkdo ozve“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.14 08:47
@celipipka54 píše: Čekám to každou chvíli. A ještě budeš za rejpalku ty :lol:

Přesně tak to vidím. :lol: :lol: Co není, může být. Říkala jsem, si, že než napíšu ten příspěvek, že jsem nedostala vynadáno, tak už tady nějaký takový příspěvek může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.1.14 08:48
@Cuddy píše:
Tak si predstav situaci, dite ti spi lepe na cerstvem vzduchu, tudiz ho uspis v kocarku a zaparkujes treba pod stromem na zahrade. Das tam samozrejme chuvicku a jde domu napriklad varit. Je zima, tudis mas zavrena okna. Venku je snih, tudis pri kontrole ditete se musis neustale prezouvat. Dite ti spi treba 2 hodiny.

Druha situace. Bydlis v 2+kk, dite mas vedle v pokoji v loznici. V postylce je monitor dechu. Varis ve vedlejsi mistnosti, cas od casu se jdes na mimco podivat.

Opravdu ti v prvni situaci prijde ten monitor zbytecny? Kdyz je dite od tebe treba 15 m zachumlane v kocarku ve fusaku, za ty dve hodiny spanku se tam jdes podivat tak 2×? Pokud ano, tak je ale zbytecny i v tom druhem priklade. A pak se meni otazka na jaky monitor dechu do kocarku na zda monitor ano nebo ne.

nejsem araw… přijde mi zbytečný. A byla jsem v tý situaci, že mi kluk spal na zahradě. Teda v zimě jsem ho měla zaparkovanýho hned u vchodu, abych se nemusela přezouvat, když jsem se na něj šla podívat.

• Citovat
  • Upravit
15473
13.1.14 08:49
@bjetuschka píše:
Někdy se to tak „zadaří“, že je hledáníhodnotných odpovědí stejné jako to hledání v kupce sena… Jak kdyby si uživatelky chtěly hlavně nahrabat co nejvíc příspěvků :-D Mě stejně tak dostávají odpovědi typu: „vůbec s tím nemám zkušenost/nikdy se mi to nestalo, ale jsem zvědavá, jestli se nněkdo ozve“ :lol:

To je taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová