Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moc pěkná diskuse
mrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší
![]()
Šája píše:
moc pěkná diskusemrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší
![]()
to si asi kazda dovedeme predstavit
![]()
Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku k
doufam,ze jsem na te poste nebyla ja ![]()
marra píše:
Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku kdoufam,ze jsem na te poste nebyla ja
Maro, nedělej ze sebe jeptišku. Jako co čekáš, že udělá s chlapem, když se o něj otírá pěkná ženská? A ta ženská to musela cítit, že se o něj otírá, tak jestlipak to ona nedělala schválně ![]()
1simona1 píše:Šája píše:to si asi kazda dovedeme predstavit
moc pěkná diskusemrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší
![]()
![]()
![]()
no tak já si myslím, že víceméně vím, jak by to dopadlo
že by taková facka a menší skandálek na poště
![]()
Já si myslím, že ten příběh je prostě vymyšlený - já nevím jak vy, ale asi bych cítila, že se o někoho otírám prdelí. Nehledě na to, když to budu chtít vzít až do detailu, tak spousta mamin se při chování miminka prohne páteří a pánví spíš dopředu, takže zadek vlastně zatáhne… zkuste si to schválně. Borec nemá co dělat, tak se registruje na web určený primárně ženským a čeká, co bude. V lepším případě se nad tím baví, v horším případě ukájí.
přiznám se, že mě to napadlo a myslím si to taky, ale co. nic tak hrozného si nevymyslel, tak at si to chlapec užije ![]()
Jen tak pro zpestření (a pro poučení všem úchylákům) přispěju historkou, kterou mi vyprávěla má bývalá klientka - stala se její kamarádce v tramvaji v Ostravě.
Tak ta dáma jela trochu přeplněnější tramvají a všimla si, že se o ni otírá chlap. No, nejen tak otírá, on si to přímo dělal, měl HO venku.
Paní byla dost duchapřítomná a taky je dosti „od rány“ a tak milého úchylu za jeho ptáčka zpěváčka chňapla (fakt to udělala!) a táhla ho za něj přes celou tramvaj až k řidiči, který jí pomohl zavolat policajty. Chlap prý přes tu tramvaj šel jak beránek.
A fakt se to stalo.
nepřihl. Karin píše:marra píše:Maro, nedělej ze sebe jeptišku. Jako co čekáš, že udělá s chlapem, když se o něj otírá pěkná ženská? A ta ženská to musela cítit, že se o něj otírá, tak jestlipak to ona nedělala schválně
Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku kdoufam,ze jsem na te poste nebyla ja
Šája píše:1simona1 píše:no tak já si myslím, že víceméně vím, jak by to dopadloŠája píše:to si asi kazda dovedeme predstavit
![]()
![]()
![]()
že by taková facka a menší skandálek na poště
![]()
Maddlen píše:
Jen tak pro zpestření (a pro poučení všem úchylákům) přispěju historkou, kterou mi vyprávěla má bývalá klientka - stala se její kamarádce v tramvaji v Ostravě.Tak ta dáma jela trochu přeplněnější tramvají a všimla si, že se o ni otírá chlap. No, nejen tak otírá, on si to přímo dělal, měl HO venku.Paní byla dost duchapřítomná a taky je dosti „od rány“ a tak milého úchylu za jeho ptáčka zpěváčka chňapla (fakt to udělala!) a táhla ho za něj přes celou tramvaj až k řidiči, který jí pomohl zavolat policajty. Chlap prý přes tu tramvaj šel jak beránek.
A fakt se to stalo.
ty vole tak buda nim tak na ulicu zsotvna vylezu
![]()
Maddlen to jako fakt jo? Nemas na ni kontakt? Ty vado, to bych naozaj chtel zazit, aby mi v tramvaji na nej sahla pekna kocka a tahla me za muj ocas ![]()
Neke to by bylo fakt vzruso a ani by mi nevadili ty policajti ![]()
Losos33@email.cz píše:
Maddlen to jako fakt jo? Nemas na ni kontakt? Ty vado, to bych naozaj chtel zazit, aby mi v tramvaji na nej sahla pekna kocka a tahla me za muj ocas
Neke to by bylo fakt vzruso a ani by mi nevadili ty policajti
Té dámě bylo přes 50, ty kočko. Ale telefonní číslo Ti klidně dám, ona bude ráda. Je to 553 695 111 - bohužel na pevnou, ale snad to nevadí.
Hele Maddlen, ty si asi delas ze me prdel
to je drogova poradna
tak to se ti povedlo, dobry trapas ![]()
Losos píše:
Hele Maddlen, ty si asi delas ze me prdelto je drogova poradna
tak to se ti povedlo, dobry trapas
Kolik ti je? 16?