Zvrhlík v Praze - co si o tom myslíte?

Anonymní
5.12.18 20:46

zvrhlík v Praze

Ahoj holky, četla jsem článek o úchylovi, co se v Praze obnažoval před ženami, až ho jedna matka tří dětí nakopla. Co si o tom myslíte?
Kolem mého okolí se také pohybují různá individua, hlavně večer a v noci. Máte nějaké zkušenosti, jak si v takových situacích zachovat chladnou hlavu?
Odkaz na článek zde:https://www.novinky.cz/…ozkroku.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontar
5.12.18 21:08

Těžko říct…snad omývat příro studenou vodou…

• Citovat
  • Upravit
14751
5.12.18 21:15

No, možná je lepší nechat se unést přirozeným rozhořčením a vytočená do běla ho pořádně kopnout mezi nohy. Když se mu podaří odlézt po svých, tak si alespoň na pár dnů dá pokoj (když se trefí pořádně, tak už neodleze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.12.18 21:15
@Prof. Farnsworth píše:
No, možná je lepší nechat se unést přirozeným rozhořčením a vytočená do běla ho pořádně kopnout mezi nohy. Když se mu podaří odlézt po svých, tak si alespoň na pár dnů dá pokoj (když se trefí pořádně, tak už neodleze).
:D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.18 21:57

No holky vy se tomu smějete, ale já bydlím 1 km od místa a chodila jsem tam přes léto často na procházky. Teď jak je brzo tma, tak si vybírám kudy jdu. Je smutný, že si troufne i na ženskou s dětmi

• Citovat
  • Upravit
14751
5.12.18 22:05

Tak si říkám, že kdyby měla ženská elektrickej paralyzér, a vzala ho tím přes fogla… Ten by z toho měl modrý i kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
6.12.18 09:25
@Prof. Farnsworth píše:
Tak si říkám, že kdyby měla ženská elektrickej paralyzér, a vzala ho tím přes fogla… Ten by z toho měl modrý i kolena :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
6.12.18 17:16

Já bych se snažila asi rychle projít a dělat, že nic nevidím. A doufat, že se za mnou nikdo nepustí. Pokud by chtěl člověk kopat, tak jen dobře mířenou ranou. Známá šla na procházku a z křoví na ni takto vybafl obnažený muž. Ona je taková drsňačka, že proti němu začala šermovat deštníkem se slovy: „No, s tímhle bych se radši ani neukazovala, styď se a mazej domů.“ On fakt utekl. Ale odborníci tuto taktiku nedoporučují, protože by muž mohl jít do agresivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová