Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, možná je lepší nechat se unést přirozeným rozhořčením a vytočená do běla ho pořádně kopnout mezi nohy. Když se mu podaří odlézt po svých, tak si alespoň na pár dnů dá pokoj (když se trefí pořádně, tak už neodleze).
@Prof. Farnsworth píše:
No, možná je lepší nechat se unést přirozeným rozhořčením a vytočená do běla ho pořádně kopnout mezi nohy. Když se mu podaří odlézt po svých, tak si alespoň na pár dnů dá pokoj (když se trefí pořádně, tak už neodleze).
No holky vy se tomu smějete, ale já bydlím 1 km od místa a chodila jsem tam přes léto často na procházky. Teď jak je brzo tma, tak si vybírám kudy jdu. Je smutný, že si troufne i na ženskou s dětmi
Tak si říkám, že kdyby měla ženská elektrickej paralyzér, a vzala ho tím přes fogla… Ten by z toho měl modrý i kolena ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak si říkám, že kdyby měla ženská elektrickej paralyzér, a vzala ho tím přes fogla… Ten by z toho měl modrý i kolena
Já bych se snažila asi rychle projít a dělat, že nic nevidím. A doufat, že se za mnou nikdo nepustí. Pokud by chtěl člověk kopat, tak jen dobře mířenou ranou. Známá šla na procházku a z křoví na ni takto vybafl obnažený muž. Ona je taková drsňačka, že proti němu začala šermovat deštníkem se slovy: „No, s tímhle bych se radši ani neukazovala, styď se a mazej domů.“ On fakt utekl. Ale odborníci tuto taktiku nedoporučují, protože by muž mohl jít do agresivity.
Ahoj holky, četla jsem článek o úchylovi, co se v Praze obnažoval před ženami, až ho jedna matka tří dětí nakopla. Co si o tom myslíte?
Kolem mého okolí se také pohybují různá individua, hlavně večer a v noci. Máte nějaké zkušenosti, jak si v takových situacích zachovat chladnou hlavu?
Odkaz na článek zde:https://www.novinky.cz/…ozkroku.html