0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
3.11.08 19:11

Ahojky,kde jste kdo?

Dell+Kosti-tak ve středu v jedenáct u Kosti.Těšíme se.

Já jsem úplně hotová-sotva vidim-Tobík pořád jí a jí.Jestli tak bude jíst i dnes v noci,tak už asi padnu a nevstanu… :(

Byla jsem s Máťou na atletice a kupodivu se mu tam líbilo.Za to ze školky jsem ho vyzvedávala s obr boulí na čele.No jo kluci… :roll:

Dell-mě posílala na cvíčo(Vojtovka) pediatrička a pak i ten doktor na kyčlích říkal,že to bude dobré když bude cvičit.

Jinak příští pondělí jdeme na kyčle k jinému ortopedovi(chodili jsme k němu s Máťou).Nějak budu klidnější když nám řekne to samé co ten první.Moc dobré věci jsem o něm neslyšela,tak uvidíme.

Tak já jdu koupat barbušáka-Tobušáka.papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 08:37

ahojíky,
tak hlásím, že děláme pokroky ve zvedání hlavičky. kdo to z vás psal, že mám cvičit a uvidím ty pokroky??? - Mělas pravdu :wink: :wink: :wink: - asi po 3-4 dnech trápení začal. nejprv si máchal čelo a čumák ve slínách a řval u toho jak tur - a ted ,,,no já padnu!!! :lol: -nádherně drží, hurááá!!!
Jinak od včera mně škrábe v krku, rýma jak trám, hlava jak balon,,je mi fakt blbě - sem to cyhtla od TOma, tentokrát naplno. Chudák Tomík, mám o něj strach,,,aby to nechyt.
ELU? tys byla nachcípaná že? cos užívala? - já pouze vitamíny a na ten krk kloktám Florsalmin, jinak si nic netroufnu.
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
4.11.08 08:37

Dobré ranko,
tak my měli dneska 4 vstávací přestávky…ale jen jednu na jídlo…zbytek byl způsoben kakáním - Tomík se u toho vždycky probudí a pak musí k cecíku aby zase zabral…holky já mám pocit, že tomu našemu drobkovi už mlíčko nestačí - mám ho hodně, ale aby uspokojil svou potřebu, musí ho vyžunknout velké množství - připadá mi, že by potřeboval do bříška něco sytějšího…mlíčko rychle stráví a neustálé kakání a papání mu docela ztrpčuje noci - no a přes den se také pořád láduje a špatně se mu usíná - pak je z toho nervní…no uvidíme jak dlouho nám jen kojo vydrží…obávám se, že časem budeme muset přidat na noc nějakou slabou kaši, aby vydržel - ale vůbec se mi do toho nechce, protože by to mohl být úplný konec kojení - zase ho ale nechci trápit - no uvidíme, třeba je to jen chvilkový spurt

Dello - nás pošle na cvíčo pediatrička - předpokládám že od 3. měsíce po preventivce - chtěla bych, aby ho i prohlédl nějaký neurolog, nožičky masírujeme na pokyn ortopeda

tak krásný den - u nás zatím mlha, snad se vyčasí - včera to docela šlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
4.11.08 08:49

Leni gratuluju - to je super - vidíš jakej je šikula, ještě se mu to bude líbit :lol: - já užívala kloktací stopangin- je na něm výslovněnapsáno, že je pro těhu i kojící…jo a Mucosolvan sirup taky můžeš - dětskou verzi berou i bobíci, když mají kašlík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.11.08 09:08

Kosti, ja si i tak myslim, ze momentalne je to spurt..nesil s UM. Aj Andy ma trapi s kojenim kazdu hodinu a v noci sme vstavali 4 krat…Ale zeby mu to nestacilo, alebo ze by to mlieko nebolo dost vyzivne, nato nevyzera :D
Navyse ide zima…a mozno tak ako zvieratka i tie deticky sa nabaluju …Nas Atos zere jak pominuty, to robi vzdy ked citi ze pride tuha zima.

Leni , tak vidis. ako som ti pisala, trpezlivost v cviceni sa vyplaca. Akurat treba mat na zaciatku silne nervy a nepodlahnut placi maleho..Ta ryma je ale des. Je toho v:,–(e plno..

Dik za info o cviceni. Zatial nas nasa Mudra nikam neposielala tak snad sme ok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 09:20

díky holky,,,,
aha, Mucosolvan-ten máme fajn. Zatím extr kašel nemám,,tak počkám, kdyby se to vyhrotilo a Mucosolíka si připravím. :wink:
Jo, Dell, sice ještě Tomík nepase koníky ukázkově jako tvůj Andy v metříku,,,ale ono to půjde :D
Kosti: taky bych nedávala kaši,,,počkej, raději dej častěji - jako Elunky Tobík,,,ten taky ted hodně papá,,,máme my to ale růstové spůrťáčky :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.11.08 10:06

Ahojky,tak za sebou máme další papací noc-sice si jednu přestávku udělal delší,ale pak zase po hodině-no děs.

Kosti mám úplně stejný pocit jako ty-taky mám pocit,že mu to nestačí-ale ono se to v době růst. sprutu tak tváří.Ale nevím jestli by to mělo trvat tak dlouho.U Máti jsem s tím měla také problém a řekla jsem si,že se teď trápit nebudu a hlavně ne Tobíka.
Kdyby jste viděli jak byl pak Máťa spokojený když se nadlábnul z lahvičky-já si jednou zabrečela a byla jsem spokojená s ním.
Samozřejmě je lepší když jde kojení,ale když to nejde..
Třeba se to,ale ještě zlepší!

Leni-já jsem si párkrát vzala paralen plus-prý nejde do mléka.Teplotu jsem sice neměla,ale pomohlo mi to od bolesti hlavy a celkově blbého stavu.A nerozjelo se to v nic horšího.
A vidíš jak je Tomulka šikulka!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 10:12

dík Elun za tip.
Kosti, jinak s tím kakáním neustálým…já právě Tomíka přebalila během půlhodiny třikrát!!!! uslyším děsivý zvuk a je mi to jasné - a můžu ti říct, že v té pleně „plave“ - nechápu, kolik se mu toho vejde do střívek,,chudinkovi. Plen mi líto neni, převlíknu ho třeba po 5 minutách, je mi to fuk - přece mu nenechám prdku v té kaši hnusné.
papapa
maminám a otesánkům papajícím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 12:46

Dellinko? tak mně napadlo, dej také svou foto do galerie,,já si tě nedokážu představit, jak asi vypadáš. byla bych ráda. ;-) Stejně tak asi ještě neznáme Magdičku a Irčinu, je to tak?
papa
PS: Dell: pěkná hrazdička pro Andreáska!!! A jak pod ní usnul z únavy, to je sladké :lol:
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.11.08 15:19

leni, tak som ti tam soupla dve fotecky - narychlo som ziadnu kde som sama nenasla, takze jedna je s pavlom tesne pred tehu a druha je z porodnice. Teraz som prisla nato, ze nemam ani jedinu fotku ako sama mama a Andy…to je fakt smutne. Asi sa budem musit fotit sama samosputou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 16:16

ahojky, DELL, díky za ty fotky,,,moc ti to sluší. je fajn, že víme jak vypadáme a s kým si píšeme. :wink:
Jo taky nemám moc fotek já s Tomíkem,,spíš ho fotím sama (jak jsem pořád sama doma - TOmáš chodí domu večer) ale o víkendu jsme také použili samospoušť - konečně jsme někde „celá“ rodinka :D (viz v galerce)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
4.11.08 16:21

Dell - u nás je to podobný, fotek já a Tomík mám malounko - a ještě na nich většinou vypadám úplně děsně - taky jako Léna fotím já malýho, nebo malýho s tatínkem - mě nefotí nikdo.....přemýšlela jsem, že bych zajela k nějakému profesionálnímu fotografovi, aby nás zvěčnil jako rodinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.11.08 17:09

Ahojky!

Tak s fotkama jsem na tom stejně… :roll:
Nejvíc jich mají kluci s tatínkem-já musím pomalu přemlouvat na fotku :roll:

Holky(Dell,Kosti)-zítra se zvěčníme,ju???? Alespoň s kočárkama… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.11.08 17:22

ahoj clovek tu chvili neni a uz zase nestiham… taky jsem se rehtala u Ady :D

Leni taky resim kdyz se poblinka jestli ji dat znovu papu ale vetsinou nechce i kdyz ted uz se mi to stalo jen dnes rano asi po mesici a pul teda od te doby co nekojim, fakt cumim, protoze jsem myslela ze to byva naopak ze UM je hur stravitelne. fakt super ze julca vubec neblinka, nechapu to. Jinak preju brzke uzdravenicko a hlavne at to tomik nechytne.

Holky julca ma jen UM a taky mam pocit ze ji to nestaci, dr. rikal nepit vic jak litr, ona to ma pekne rozhozene po peti dvoudeckach ale rano ma hlad ze vypije i tri deci, cajem ji osidim malokdy, a to ji mam nechat rvat hlady? ach jo

jdu docist posledni stranku uff, uz to taky pisu od rana, juli spi pres den tak po deseti minutach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.11.08 17:24

jo, jo, taky mne to napadlo.
dufam ale ze i v Prahe sa konecne ukaze slnko. v:,–(e slnecno a krasne a nas hnus fialovy… :x

ozaj, nechcete prist radsej k nam? popravde by mi to bodlo, neviem ako to bude s autom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí