Poradna duly
Jana Čurdová
a Irčo: já si zas Dellu představovala jako blondýnu! s vlnitými vlasy. ![]()
Ahojky,tak jsme konečně dorazili domů.
Prochajda byla moc fajn(další foto v galerce)-počasí super,škoda jen,že už moc takových dnů letos nebude.
Cesta domů tedy nic moc-vjeli jsme do zácpy a Tobík samozřejmě začal řvát hlady-naštěstí se dalo sjet na benzínku.
Říkala jsem holkám-hladovění je čím dál horší-Tobík se už budí po hodině a půl s pláčem.Včera jsem mu dala UM a spal pět hodin(od půl osme do půl jedné) a pak bylo krmení po hodině.
Já jsem dnes úplně hotová-to nevyspání a pak odpoledne Máťa…je to náročné a do toho práce v obchodě… ![]()
Noni-drž se!!!
Jdu koupat kluky a pak snad půjdou spát.Mějte se krásně.Papa
Ahoj holky,
to kojo je děs co? tak snadno se řekne KOJIT a přitom s tím jsou takové problémy, já zase stále bojuju s retencema v prsou (zatvrdliny) i když dělám vše možné nemožné, pár dní klid a pak šup, už druhej den zase masíruju a nahřívám a leduju a odásávm prso a ta potvora tam furt je, malej z toho prsa nechce pít a mám obavy, jestli mu to z toho druhého stačí ![]()
Elu - Kosti, máte asi růstový spurt, prý by to mělo trvat max. týden., ale musí to být vyčerpávající, vůbec se netěším.
Noni - zkoušela jsi probiotický kapky? Zázrak na koliky za 600,–, ale fakt všem pomohl a všichni co znám na ně pějou ody, my kapem a Vojtík už kvůli bříšku vůbec nebrečí.
Leni, prckové už jsou v sání profíci, Vojtas taky pije chvilku, až se strachuju, jestli mám dost mlíka, ale pak je většinou spokojenej.
Holky to noční vstávání je hrůza co, kdyby se u toho alespoň hublo, ale ono nic.
Ale abych jen nelamentovala, dneska pěla babička Vojtíkovi lidovky a on poslouchal a smál se, potom spustila …měsíčku na nebi…a jak se opřela do refrénu…měsííííííčkůůůů poooostůůůj…tak Vojtík
…a my řvaly smíchy, až nám tekly slzy..no holt na vážnou hudbu nebude
.
Tak hezkou noc
Zuzka
Jo,jo Zuzanah je to BOJ to kojení.Nám už to trvá víc jak 14dní a je to čím dál horší-jak jsem psala,že už se budí s pláčem-a to po hodině.Předtím i když nejedl šest hodin,tak se probudil a byl v pohodě.
Když jsme měli růstový spurt v šesti týdnech,tak trval tři dny a jedl po třech hodinách.No uvidíme co bude.
Noninka myslím má ty probiotické kapky.
S tím zpěvem si mě fakt pobavila(i manžela)..úplně to vidím…
![]()
Tak se držte maminy!!!Dobrou!!!
Dobré ranko…
holky já jsem po dlouhé době do růžova - tedy v rámci možností samozřejmě…Bobeš spal od půl 9 do neuvěřitelných třičtvrtě na 5
Sice jsem se poctivě každý dvě hodinky budila,abych ho omrkla…ale super - snad mu to vydrží…nějak mám pocit, že je to spíš náhoda …uvidíme
ZuzanaH - zpěváček mailčký předverdl svojí vlastní arii co?:lol:
super, že už bříško nezlobí a Vojtík je spoky
letím…zase kvíká, chce společnost ![]()
Elu, tak to si teda fakt užíváš, vím o čem mluvíš, protože mě se brekem (dřív to bylo řevem) budil Vojtas na kojo taky.....a ještě to přetrvává.
Dnes holky musím zaklepat, taky jsem do růžova vyspaná jako Kosti, sice to bylo od půl 11 do půl 4, ale náááádhera…potom ráno v 6 a v sedm kouknu do postýlky a Vojtas koukal a nebrečel a když uviděl mámu, tak se smál, takhle by se mi to líbilo.
Chudák Noni, když jí nezabírají ani ty kapky
.
A včera jsem ještě Vojťasovi večer před koupáním zpívala a nejvíc se mu líbila tato, znáte?
Na hrobě seděla příšera, cvakala zubama do šera,
já tady nebudu, já pudu domu, zařvala příšera do šera.
Z hrobu se vynořil první hnát, já tady nebudu déle spát,
máte tu zimu, dostanu rýmu, zařvala příšera do šera atd…ještě 4 sloky.
Pěkně se u toho řehnil…hezkou písničku vybrala mamka pro mimčo ne?
Hezkej den
Jdu něco podělat
dobre ranko,
kosti, elu supr fotecky!
noc bola dobra. jedno kojo o 4.00 (aj to bez placu, zobudila som sa sama sla sa na neho pozriet a on bol tisko hore s paleckom v puse…
) a potom az rano o 7.30…takto by to mohlo byt stale.
Dnes ideme na kycle, drzte palce. Potom asi vyrazime do letnan na nakupy, musim vyuzit ze mam auticko k dispozicii. Ja uz si musim kupit auto pr seba, lebo toto mi ide na nervy, nie som zvykla si auto stale pytat od manzela…
jeeeejej, to je odrazu kriku, no idem sa pozriet co sa deje, papa
Leni, Matys byl po narození v inkubátoru jen pár hodin. Měla jsem zkalenou vodu a jak se narodil tak byl fialový a museli ho rozdýchavat, Apgar 3-8-10, tak ho tam pak chvilku hlídali, ale večer už byl na pokoji se mnou a vypadá že nejsou žádné následky
Vypadá spoky ![]()
Akorát ho v porodnici nějakým nedopatřením naočkovali proti TBC dvakrát
Má na rameni dva hnisavé pupeny, dr říkala že to za celou svou praxi ještě neviděla ![]()
Zuzanah pěkné horory mu zpíváš před spaním
Já jsem se takových písniček v dětství hrozně bála ![]()
Taqk už jsme zase vzhůru
tak nestihám na nic reagovat..
Ahojky holčenky:) to už jed ní co sem tu byla naposled:( nojo nestíhám a to jako fakt…
Miminka máte všechny nádherný rostou jako zvody co..
no tenhle víken sme byly poprví mimo domov:) byly sme se ukázat v Hradišti u tetiček a strejdu a sestřenek bratránku a tak šak to znáte:) malinkej byl naprosto v pohodě celou dobu se ukázkově předváděl jak je šikovnej a hodnoučkej:) celou cestu prospal jen v Brně se zbudil kouknul a zase spal:)
za to cesta domu byl horor:( nějakej motorkář se rozhodl zabít zrovna v tu dobu co sme jeli domu:( no fakt paráda.. zabil sebe i tu spolujezdkyni.. kdybysme jeli o pár minut dřív tak ani nemyslím…
Jinak u nás máme asi taky nákej sprut nebo co toje.. malej jí po dvou hodinách a v nooci je to eště horší:( nechtěla sem začít přikrmovat a malinkej ani nechtěla ale už sem fakt nemohla byla sem vyřízená takže sem mu prostě pul lahvičky odstříkala a pul udělaa příkrm… a v noci se krásně vyspím a nejsem aspon protivná náladová matka že:)
Zuzanko to je super písnička:) mohla bys mě jí napsat celou???? budu to zpívat staršímu když bude zlobit:) ![]()
jinak holky co ste v Praze nemohla bych se za váma některej den přijet podívat???? že bysme zašli na obídek a tak????
Tak se mějte krásně pááááááááááá a opatrujte sebe a miláčky malinký:)
Ahojíček!!!
Tak koukám, že dneska byla nějaká zvláštní noc … teda Miška sice ještě v noci řádila, ale zato ráno mi dala luxusní 3 hodinky nerušeného spánku … a taky jsme konečně vylezli ven … hned se cítím o poznání líp
!!!
Elu, Kosti a Dell … máte opravdu soprovní fotky … je vidět, že nejenom srpňátka, ale i jejich maminky „stojí za hřích“, chichichi ![]()
Duši … Riky ti roste jako z vody, šikovná holčenka!!! ![]()
Jajinko … super strávený víkend … a malý je rozumný, že nezlobil ![]()
Zuzanah .. jo, jo i ty světové a všemi chválené kapky jsme vyzkoušeli a - NEZABRALI
… no, prostě jsme mimotabulkový i v tomhle, že? … je to děsné, když ti dítko brečí a ty víš, že mu nijak nepomůžeš … takže ji nehorázně rozmazlujeme, pořád jí nosíme - když brečí, tak jako podporu a úlevu a když nebrečí, tak si užíváme klídek… ve finále je na rukou skoro pořád, chjo - ještě že nějak moc nepřibýrá,chichichi… teda takovou strašidelnou písničku na noc? … a u té nebrečí
…
Leni … dudlík se má dle návodu měnit po 2-3 měsících … minulý týden jsem to právě taky řešila a výměna proběhla ( taky byl kalný)
Irčinko … teda zdvojené očkování??? … to si snad dělali srandu, ne? … ale je to v pořádku, že?
Dell … držíme palečky na kyčlíky…
Malá mne dneska rozesmála … normálně si začala cumlat vlastní jazyk … a jak vidí, že mne rozesmála, tak to pořád opakuje a čeká na můj smích, chichichi … hele, ale nejdřív jsem si myslela, že má hlad
… a jak jsem psala, že se očkování na TBC vůbec neukázalo, tak konečně máme bouličku … Mudra říká, že je to v pohodě a další očkování bude až po zahojení tohoto …
Musím běžet, panenka si žádá mou pozornost … musíme zdrbnout, co kde nového, chichichi
Pampaláááááááááá a hezký den všem!!!!
tak sme spatky z kycli…vetko OK i pana doktora sme opat pocurali. To sa tesime!!!!!
Nakojim a vyrazame do Letnan.
Nechystate sa tam niekto? Idem trochu ponicit kreditku
![]()
Holky já se dneska doma šíleně otravuju, nemůžeme jít ven, protože cca 7km vzdušnou čarou od nás hoří - možná jste o tom už slyšely
http://www.novinky.cz/…-zapach.html
Tomík samozřejmě nechce spát jinak než u mě v náručí…chtěl by do kočárku chudík…ale venku je opravdu smrad
…takže krom sezení u kompu s bobkem v náručí fakt nemůžu nic dělat - no vlastně můžu, můžu lovit pro Tomíka nějaký oblečky na netu - to zas bude peněz ![]()
Jájino - Příšera - je to taková neverending písnička:-) já už na ní úplně zapoměla:-))))
1.Na hrobě seděla příšera,cvakala zubama do šera:Já tu nebudu, já vocaď pudu, zařvala příšera do šera.
2.Z hrobu se vynořil první hnát.Já už tu nebudu déle spát,máte tu zimu, dostanu rýmu, zařvala příšera do šera.
3.Z hrobu se vynořil druhý hnát.Já už tu nebudu déle spát,jsou tady červi, lezou na nervy,zařvala příšera do šera.
4.Z hrobu se vynořil třetí hnát.Já už tu nebudu déle spát,jsou tady stonožky, žerou mi ponožky,zařvala příšera do šera.
5.Z hrobu se vynořil čtvrtý hnát.Já už tu nebudu déle spát,rakev mě tlačí, vyskočím radši,zařvala příšera do šera.
to je des..u nas som nic necitila, ale je pravda ze my sme na kopci a vsetok prazsky smrad ide vacsinou opacnym smerom, takze si tu uzivame dobry vzduch ![]()
kosti nejak to vydrzte, zajtra snad bude lepsie, ahoj.
Ahoj maminy!
Tak jsme přivítaní-vítání občánků bylo rychlé a hezké.Dostali jsme žlutou růži,pamětní list a zlatý čtyřlístek.
Příští úterý si půjdu vyzvednout dvd z kterého uděláme fotky.Takže dám něco do galerky až příští týden.
Jinak jsme se dnes také vyspali „do růžova“-já jsem tedy víc praštěná než když jsem vstávala po hodině-to fakt nechápu.Spl od 22h do 5 a pak od 6h do půl deváté.
Dell-super,že kontrola dopadla dobře!!!!
Ještě,že jsme byli na prochajdě včera,že?Dnes by nám to zkazil smrádek z tržnice..
Je mi líto Kosti,že musíte trčet doma.
Noni-ty prťata to s námi umí,že
?
Irči-to jsem tedy ještě taky neslyšela-a nevadí to?
My jdeme zítra na kontrolu po očkování TBC.
Mějte se krásně.Musíme jet na nákup-plenky a tak.Papapa E.
Kostičko děkuju za písničku… je fakt super.....
jé Elu to se máte že ste přivítaní.. nám eště ani nic nepřišlo a to bydlíme na malém městě:) ale je fakt že ze Stánou sme taky šli až v tom 4měsíci tak uvidíme:)
já mám ted chvilku malinkej spí na balkoně v kočárku nejradši je venku chci se vidět v zimě jak to budu dělat:) brr už ted mě je z toho zima:)