0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
10.11.08 09:21

ted mě ještě napadá jaký máš prohlížecí program na fotky?…možná máš nějaký jiný než já a proto Ti to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.11.08 09:39

asi jo ja mam pikasa ale asi i naky jiny automaticky ale ja jsem pocitacove jelito tak tomu moc nerozumim nejak se zkusim dorozumet s manzelem co je to za program kdyz tak dam vedet.

holky a uz pecete teda jestli pecete a stihate, ja jsem vcera pekla linecke a dneska delam rohlicky, myslite ze mi do vanoc vydrzi? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.11.08 09:40

Ahojky!
Aduš vítejte doma!!!!!

Holky,tak my pořád spurtikujem-už to trvá fakt dlouho :?

My pijeme také vodu z vodovodu,ale máme i balenou.Prý by se,ale měla balená voda vypít asi do hodiny a půl,aby se tam netvořily potvory a mělo to význam..

Kosti,Dell-co prochajda ve středu,čtvrtek-Jáji-přijela by jsi tedy také?

Dnes jdeme na kontrolu k tomu jinému ortopedovi,tak jsem zvědavá co nám řekne.

Jinak včera nám pěkně zkazil večer švagr-mají s Michalem obchod a on hrozně prudil-je nějakých 800km v tahu a myslí si,že se tady Michal fláká nebo co-a to já vlastně pracuju taky,protože mu s tím pomáhám(Michal má ještě svojí práci kam chodí každý den) a zabere to docela dost času.
Jsem na něj hrozně naštvaná.

Ještě k tomu spurtíku-jak dlouho myslíte,že to může trvat-jako kdy je ta hranice kdy to prostě nestačí-myslíte,že až kdyby třeba moc nepřibral?Jdeme na kontrolu až ve čtyřech měsících(za 14dní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.11.08 09:42

Magdi-u mě by ti cukroví vydrželo :lol: :lol: :lol:
Já na něj letos vůbec nemám chuť.
Budu péct jen málo,protože mi to doma nikdo nejí,tak jen tak na provonění a jestli bude chtít Máťa něco upatlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.11.08 10:02

Elu - jestli nebude moc pršet, moc rádi půjdeme - udělám nějaké ty tousty, at nejsme o hladu :wink:
cukroví nepeču - Tom ho vůbec nejí, takže by to bylo na mě - no a vzhledem t tomu jak ujíždím na sladkým, bych asi skončila uvězněná v tomhle bytě, protože bych neprošla dveřma :lol: Až bude Tomík větší, tak péct budu - už kvůli atmosféře…letos stejně předpokládám vyfasujeme něco od příbuzných a na štědrý den budeme asi v Třeboni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.11.08 10:23

me ho tu nema kdo udelat nikdo nepece siroko daleko a ja peceni cehokoliv miluju, taky to tu nikdo neji jen ja a to chci drzet dietu tak to nevim. kdybyste meli naky mnam recept sem s nim jeeee vy budete mit stuka? to je supr skoda ze to mam tak daleko jinak bych se vetrela take :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.11.08 10:26

ahojky,

tak a sme po vikendu. Vcera sme boli u Pavlovej teticky a babicky. To slo vcelku ok. Potom samozrejme u tchyni, tentokrat ma len varovne upozornila, ze je dobre ze maly ma bodycko, tak len aby ho mal vzdy!!!

Dnes to u nas vyzera na krasny den. Ak niekto mate chut, dorazte. Kosti?? Ja som dnes imobilna )-:

peceni - u nas sa pecu nornmalne zakusky a kysnute kolace, takze to ceske cukrovi nedam. Pavel sa ma uz pytal, ze kedy budem piect, ale tentokrat som sa ohradila a povedala som mu ze od toho mame babicky. Navyse, na vianoce budeme 2 tyzdne u nasich na Slovensku..
A mamka ta pecie ako diva, potom to nema kto jest lebo je toho ako pre tri armady.

Adus, u nas bol nocny rezim presne ako popisujes este snad pred dvoma tyzdnami. potom z nicoho nic, odrazu jednu noc spal o dve hodky dlhsie prvu periodu a hodku dlhsie druhu periodu. takze cca od 22 do 4.00 a potom do 7.00. A zostalo mu to. Akurat ked ma brukobol, tak rano je spatne uz od 4…Takze neboj, ono to predlzenie spanku pride.

kosti, elu , jaji, ja mam zajtra a pozajtra same lekarske kontroly - 11.11 - pordna, ko ockovania TBC, 12. - rehabilitace, sono. TAkze mozem az vo stvrtok 13. Ten mam volny. Nechcete prist k nam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.11.08 11:01

hoj boj,
vidím čilá aktivita - super, aspoň je co číst :wink:

cukroví - už teď :lol: :?: kromě perníčků - které pečeme 14 dní předem, aby změkly - pečeme až na poslední chvíli, aby bylo cukroví čerstvé … teda peče moje mamka, já peču jen ty perníčky, ale letos asi udělám ještě nějaký vanilkový rohlíčky a linecké, protože poprvé budeme na ŠD u nás …

voda - taky pijeme kohoutkovou - máme filtrační konvici do ledničky, takže je lahodně chladná … taky jsem slyšela zkazky o kvalitě balené vody - člověk neví, jestli tomu věřit - ale každopádně z kohoutku teče výborná, tak proč ji kupovat … doma mám nějakou balenou kojo - dělala jsem z ní Nutriton gel - obsah minerálů by měl být u kohoutkové v poho, ale kojenecká voda je hlavně kvůli obsahu dusičnanů - jsou 2 normy - pro děti do 1 roku a pak pro všechny ostatní, některé kohoutkové vody ale vyhovují i té přísnější normě, některé však ne a u kojenců při jejich zvýšené hladině může dojít ke zvýšenému navázání dusíku na krevní barvivo hemoglobin (dusík má několikanásobně (200-300×) vyšší afinitu k Hgb než kyslík, normálně je navázán na Hgb v minimálním množství, ale když je ho zvýšená nabídka, tak ob:,–(í kyslíku pozice a kojenec se dusí … (odtud i jeho český název :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.11.08 11:04

este k vode - mame velmi chutnu vodu z vodovodu, popravde mi chuti viac ako balena. Balene vody sme pili mnoho kym som mohla perlivu…teraz pijeme uz nasu vltavsku.. :D

Kamos pil dlhodobo jednu mineralku (myslim ze to bola Mattoni az sa mu urobili kamene..potom mu lekar nariadil pit plzen 1× denne a po mesiaci kamene odisli :D

Inak ku kvalite balenej vody - ked som este pracovala, jeden z mojich klientov bola fabrika na mineralky - pri jednej z navstev vyroby som to videla nazivo - z jedneho pramena sa voda plnila do flias na ktore sa na pasoch davali len rozne etikety..a uplne rozne ceny ..uplne ta ista voda, len naplnena pre rozne znacky. :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.11.08 11:05

magdi - některé programy na prohlížení fotek mají nahoře na liště nabídku upravit - když rozlikneš, tak Ti to nabídne změna rozměrů … nemá to i ten váš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.11.08 11:18

Dell - přijela bych ráda … ale máme dnes takový úklidový den - potřebuju něco požehlit, vyluxovat atd.. na prochajdu půjdeme až odpoledne…zítra nemůžu, ale ve čtvrtek bychom si ale za vámi výlet udělali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.11.08 12:41

Aduš - supr fotky na rajčeti :wink: krásnej terén na prochny :! jak se Ti chodí v novejch trekovkách? a jak dlouho Tobíka nosíš v klokance?

ještě k režimu - já dřív večer taky čekala, dokud malá neusne - taky proto, že jsme často blinkošili a opakovaně kojili - obvykle pak hodila šavli, to ji pak vyčerpalo, spláchla si žáhu trochou mlíčka a vytuhla - takže to nějak nevycházelo a ani mi nepřišlo, že bych ji měla nějak cíleně uspávat - až teď jsem si uvědomila, že už má zavedenou noc a že by bylo fajn to trošku zpravidelnit - kvůli malé a taky proto, aby měl člověk večery svobodnější … přišlo to tak nějak samo nenásilně … … ale každý dítě je jiný, Ema je vyloženě spací typ (snad to nezakřiknu, ťuky, ťuk) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.11.08 12:45

Jo holky, plánujete někdo vyrazit s mimíkem na hory? My jezdili se známýma do Pece do jednoho příjemného penzionu, no teda Krkonoše teď vyjdou pomalu dráž než Alpy - a navíc chtějí za dítě 4000,– bez ohledu na věk, což vzhledem k tomu, že nebude jíst, mi přijde dost, tak nevím. Do Alp se mi ale štrachat nechce a Jeseníky máme blíž, ale zase ohledně sněhu nebývá tak jisto. Nemáte tip na něco příjemného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.11.08 13:11

ja tam mam v upravit akorat ruzne upravy barevne,vystrihnout a tak fakt netusim kde to mam hledat, zkusila jsem kouknout vsude a nic.

hele s tou vodou cumim, jsem byla presvedcena ze to co je tam napsano musi prece byt pravda ze je to kontrolovane. my taky jen z vodovodu ale prevaruju ji, i kdyz nam tu tece moc dobra horska.

much ty jsi chytraaaaa 8O uz se tesim az nekde zafrajerim s dusikem :lol: teda v prve rade jsem rada ze vim vic kvuli mimiska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.11.08 13:42

magdi - no musím někde zamachřit, když tu pacoši nejsou :wink:

razíme na prochnu, dneska se mi teda vůůůbec do té mlhy nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...