0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
12.11.08 15:21

jezis ona drzi!!! takze to znamena ze pouziva jen zadove svalstvo a to je spatne ze? me se zdalo divne ze pase a jednou rukou macha kolem frajerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.11.08 16:02

Ahojky,
u nás počasí tak hnus, ale s tím už se asi budeme muset smířit :(

Jo jo Kosti pokroky jsou vidět skoro každý den. Přesně jak píšeš, pár dní to vypadá, že nic a pak najednou skok :)
Terka se teď už taky hodně mele. Ukládám jí do horní části postýlky a když se probudím na kojení, tak je úplně dole. No kdyby tam neměla peřinku, tak by jí nejspíš nožičky koukaly skrz špricle ven :D

Elunko štrůdlík mňam, to je dobrý nápad. Jen jsem nějak líná :D
Kdybys volala tomu „novému“ doktorovi, jak je to s tím označováním dětí, tak dej určitě vědět.

Leni jak dopadly kyčle?

Teda Aduš ty si chuděrko užíváš. Takovýhle probuzení :( ale hlavně, že je to v pořádku.
Ty pasící se fotky jsou úžasný :D

Dell tak to už jsem z toho všeho jelen. Jak má člověk vědět, co je ještě správně a co už ne. V poradně doktorka říkala, jak Terezka krásně pase koníky, ale když ta tvoje Mudr. taky nic neříkala až na té rehabilitaci…A tam vás poslala ona?
Taky to vyzkouším a dám jí ruce za záda. Ikdyž asi tuším, co zjistím. Taky mi někdy přišlo, že zaklání hlavu až moc, ale nemyslela jsem si, že by to mohlo být špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
12.11.08 16:07
della píše:Ja si myslim, ze sme to mozno sposobili my tym ze sme ho stale aj napriek varovaniam vsetkych kniziek nosili na rameni. Tak stale drzal hlavicku krasne a cvicil si tak tie nespravne svaly na krku.
No ale v kazdom pripade to nie je nic strasne. ..

Dell neblázni, určitě jste mu to neudělali tím jak ho chováte proboha…prostě k tomu má sklony no, nic to není - jen by ty svalíky začal používat sám dýl, momentálně je to pro něj pohodlnější takhle ,,,…dřív se děti jinak nenosili…a pasení má zvládat ve 3, tak mu nic neutíká - to že budete cvičit je fajn, řeší se to včas… zkrátka prevence - my jsme se taky odpočátku snažili ho nosit v těch „správných polohách“, ale on si časem sám začal říkat jak se mu to líbí .....a někdy se svíjí jak hádě - co člověk nadělá, příroda na nějaký normy kašle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.08 16:56

teda,,,s tím pasením koníků,,,,jakto? čovek má radost, že drží hlavičku a ono zas špatně jo? už neví ti blbci mudři co si vymyslet - tohle za nás nebylo!!! :evil:
no jinak my s kyčlema dopadli dobře, už plenu nedáváme, to je úleva, no nádhera. :D přeju ten pocit vám všem, koho to čeká :wink:
koupila sem mu za to Opičku z Lamaze :twisted:
jj, zítra asi zajedu procházkou kolem ordinace mého Dr a pozeptám se na tu 4týdenní MS.(achjo)
tak papa miláčkové,,já mám prostě hroznou radost a euforii…
za chvíli přijde návštěva a já myslela, že nestíhám - ještě kojit, udělat chlebíčky,,a při těch chlebíčkách sem do sebe natlačila pečivo, pomazánky, majolkový salát a je mi blbě :oops: tlačí mně žaludek.to mám za to, jak se „chtivá“ a divoká, uf tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.11.08 17:20

holky, tak som to isla doma vyskusat, myslim tie cviky a samo ze mi to nejde. Potom som polozila andyho na brusko a nadherne pasie a este sa pritom rehni…tak ja fakt neviem ci si ti doktori tak trosku nevymyslaju.

inak vsetky kontroly, kycle, sono dopadlo supr. mame zdraveho kluka ako buka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
12.11.08 17:27

Dell - jedno pořekadlo praví: čím víc chodíš k doktoru, tím víc nemocí máš… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.11.08 17:38

jjo,

nasla som ale celkom dobry clanok o vojtovke. Skoda len ze nikde neviem najst nejaky navod s obrazkami. a cvicu sa mi to zdalo vsetko jednoduche a jasne a trz to neviem…

http://www.mojebetynka.cz/…maminku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.11.08 17:41

Leni já mám takovou radost, že už nemáte tu plínu. Já chci takííííííí :D Úplně si tu tvoji eurofii dokážu přestavit :D a dáreček si Tomulka určitě zalouží.

Dell to je paráda, že kontroly dopadly dobře. Jak jste se vlastně dostali na tu rehabilitaci? Poslala vás tam dětská doktorka nebo jsi tam šla sama od sebe?

Kosti máš úplnou pravdu! :D Lepší k těm doktorům vůbec nechodit.

Jo a zkoušela jsem dát Terce ruce při pasení za záda…tak hlavičku taky držela, sice ne tolik jako když má ručičky vepředu, asi tak pět cm nad podložkou. Tak teď nevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 18:51

Holky klíííííííííííííííííd :)
Nás nosili na rameni nonstop a jsme ok ne???? nemám pocit, že bychom byli krpatí…hihihih
My taky máme co cvičit, ale rozhodně to nebudu hrotit :) Malému se pasení u zrcadla líbí :) ale ručky mu tam musím dávat já , jinak je rozhazuje :) ale učím ho správně točit přes kyčel a ne aby to tahal horní částí těla a klubíčkujem - což naprosto nenávidí a řve!!!!!!!! Takže to dělám asi 4× denně na pár minut a musím u toho běhat po bytě aby se měl na co koukat :)
rehabka říkala, že je důležité, aby nebyli k jedné starně a jinak se vše srovná :) My teda hlavně neotáčíme hlavičku .......a to je boj…očka točí, ale na pravou stranu ne a ne......To je jak spal na levém boku a má vyleželou kebulku. Takže jak usne hned ho točím na pravej bok :)
Ale říkám…myslím si že až my budeme babky, tak zase bude vlna nošení na rameni a …prostě maminy........Klííííd :)

LENI - opičku Lamaze máme jako první a Mumínek ji zbožňuje, ale momentálně ji děsně tříská a řve a vzteká se :) Asi by ji chtěl rozškubat a nejde mu to…hihihih
Pak máme Světluši …ta super šustí a pak :,-(u ponožek a náramků…a ty teda vedou …hihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 18:54

Jo a jinak rada :
holky pokud někdo nesmíte kravské mléko a nebo do budoucna vaše miminka ..........
Prostě můj strejda doktor mi doporučil sojové mléko Zajíc (instatní sušené¨) Mají ho v lékárně. Mám Natural a pak s příchutí smetany.
Nic jiného už nepoužívám. Do kávy, melty, na cornflakes, do vaření......je dobré a hlacně zdravé a normálně se i dělá víc mléka :) Takže už 5 dní nepřikrmuju :)

Tak to jen info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 19:00

Magdi,
jen klikni na link pod metříkem a jsi u mě na fotkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.11.08 19:49

Aduško to je super že už nepřikrmuješ:
Ale jen k tomu mléku toto sem o něm našla:
Dovoluji si vám, na základě předchozího textu doporučit jediný produkt - tzv. sušené „sójové mléko“ s obchodním názvem SOJA MILK EXTRA PROTEIN výrobce ASP Slušovice, skutečně obsahující sójovou bílkovinu, nikoliv sójový olej vázaný na modifikovaný kukuřičný škrob (takový nápoj je na trhu s názvem ZAJÍC a se skutečným sójovým „mlékem“ nemá nic společného!).
TAk ted si vyber co:) :D
Jinak holky nevím jak ten zítřek:( odpadlo mě hlídání Stáníka a sním fakt nejedu:) To by byl záhul:) ráno napíšu jak sem dopadla.. kdyžtak sem u vás během dvou hodinek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
12.11.08 20:17

Dell, dnes jsem mluvila s kamarádkou a bavily jsme se o tom očkování a říkala, že naše paní Dr. to taky očkuje zvlášt:Ze je to pro miminka moc velká zátěž všechno najednou.No zitra jdeme do poradny, tak se poptám.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
13.11.08 08:34

Jaji,
to je v poho :) Ono si v dnešní době nevybereš :) Ale mě to pomohlo a hlavně důležitý je, že to není kravské méko :) prostě je to soja a kukuřice a ani jendo nevadí…hihihihihih
A jinak to by člověk nemohl ani čaj v sáčku a hlavně......já byla praxovat v paštikárně a salámovně a asi 10 let jsem to nedala do huby…hihihi Než mě donutil finanční stav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.08 08:48

Aduš, super, že máš ted víc mlíčka a Mumínkovi stačí. Koukám na foti a jsou sweet!!! - jak se na sebe Tobík směje to je bomba,,bych to měla taky zkusit, esli Tomušu zrcadlo namotivuje :D - a ano, vidím opičku od Lamaze-pase koníky s Tobísem :lol:
no ale na výletě-u těch skal, to vypadá hrozivě,,taková vejška nějaká,,,já coby nesportovec a lín na to čumím jak puk :twisted:
S těma DOKTORAMA máte pravdu, nejradši bych k nim nechodila - vymejšlí si na nás kraviny. Za nás se žádné takové peripetie nedělaly a sme zdraví!(správně jak řekla Ada) :evil:
no jinak myšák jak nemá tu plenu - tak má lehké nohy a prdku a furt je zvedá a celou noc se odkopával.(a to mu dávám dvoje ponožky)-má furt studené nohy i ruce.(po mně)
včera sme měli návštěvu a já si dala sklenku vína(to bylo výýýborné) - tak spal 5 hodin v kuse - asi bylo mlíčko „ovíněné“ hihi :D -v těhu sem pila dost - ale teď se přiznám, že to bylo poprvé. :roll:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital