Poradna duly
Jana Čurdová
Magdi no super, taky mě to chvíli vždycky trvá, než na to dojdu.A vždycky je to tak jednoduché, jen než na to člověk přijde. ![]()
Zdar matky ..hihihihihi
tak jsme byli na plavču - teda první lekce na suchu s rehabilitační sestřičkou a byl to mazec ![]()
Mumínek musí hodně co dohánět!!!!!! Ukázala nám vše jak dohnat to co zameškal díky tomu bříšku.....
taky nám ukázala co nedělat a co s tím co máme špatně naučené ![]()
no nic valím se mu vjenovat.
A Elu…to je super!!!!!!!!
Jinak jsme země která stále tohle dělá…jinde se na kyčle už tyhle pomůcky nedávaj!!!! I ta rehabka mi to dnes říkala a taky že i tady v Jablonci jsou 2 Dr a jeden říká to a druhý opak!!!! je to šílený co???
papapap
holky, takze poradna OK. Andreas je teda poriadny chlap, mame 7 kg.
Cely cas tam sestricke nieco rozpraval tak z neho bola nadsena.
KO ockovania proti TBC tiez ok.
Akorat som bola prekvapena, ze nasa Mudra nam da najprv Prevenar a hexa az ked doberieme prevenar…nie je to divne? Zda sa mi ze to bude uz hodne pozde…
Inak este zajtra rehabilitaci a sono a dufam ze mame na nejaku dobu od lekarov pokoj.
Dell to je paráda, že kontroly dopadly dobře. Držím palce ještě na zítřek, aby to dopadlo stejně dobře ![]()
Teda 7 kilo, to Terka je proti Andreasovi úplné nedochůdče ![]()
Jinak s tím očkováním…Taky se mi to zdá divné. Nám doktorka dá Prevenar společně s hexou, až se zahojí TBC.
Neptala ses jí na to proč?
Kuk -
beruška dneska nějak nechce papat - a mně se nechce jít na kutě a za hoďku vstávat …
Aduš - tak vy už plavete? A ve vaničkách? A co děláte špatně?
Duši - já bych virozce nechala volnej průběh - pokud teda jen trošku kašle a nemá teplotu - léky jsou stejně jen symptomatický a léčbu neurychlí, takže pokud nebude výrazně zahleněná, tak bych to nehrotila
Tak jsme nakojily a už v postýlce zase spinká Ježíšek na kříži (aktuální poloha při spánku
), ale zřejmě na další kojo mě vzbudí palec v pusině … dávám tomu ochutnávání ještě chvilku - kdyžtak zašijeme rukávky … v neděli tu byli naši a mamka měla deja-vu - a přednášku o tom, jak bude gotické patro a nepůjdou jí udělat protézy
- to mě pobavilo
- nějak se mi nechce zarazit jí ochutnávání světa … no ale dudyna furt nechce a paleček dudá zatím jen když je hlad nebo se vrací mlíčko …
dobrou ![]()
Dobré ráno,
venku je teda dneska úplně nechutně ![]()
také vidíte ty pokroky každým dnem? Bobek je čím dál tím pohyblivější a šikovnější…pár dní nic…a pak se během jednoho dne tak rozjede, že jen kulím oči ![]()
Aduško také plánuju vaničky, budu Tomíka objednávat příští týden…a od února bych možná zkusila už bazén - jsem zvědavá na Tvé dojmy a zážitky ![]()
Much - Tomík ted taky začal spinkat jako J"ežíš na kříži" - už to není ta poloha „ruce vzhůru“ jako dřív
a častěji se otáčí, už si sám střídá hlavičku, tak už to ani nekontroluju - jen postýlka už není moc bezpečné místo, když je vzhůru, nemůžu ho tam nechat samotnýho, začne se kroutit jak had a já ho pak najdu otočeného úplně obráceně - jednou dokonce naštorc s nožičkou zaklíněnou mezi špriclema - no asi ho s sebou budu muset tahat i na ten záchod nebo co?????
![]()
Dell - máte fakt turbo přírůstky, to snad ani není možný…to bude mít bobek v půl roce 12 kg ne????
Je to šikulka…Tomík se bude vížit příští týden ve čtvrtek, tak jsem taky tvědavá - počítám něco přes 6 ![]()
Holky máte všechny nádherný fotky!!!!
Pěkný den!!!
Dobré ráno!
Much-to jsi mě tedy hned po ránu pobavila-s těma protézama
![]()
Jinak se přidáváme do klubu mlaskavých a cucavých-ovšem ne dudlíku…
A je mu úplně jedno,že zrovna má dlouhý rukáv,prostě dudlá i to…takže se zašitými rukávy by jsme to asi moc nevyhrály Much… ![]()
Už mi tu začíná vonět štrůdl-jsem se hned po ránu činila…
Jinak asi zavolám tomu doktorovi co jsem u něj byla původně-že už nepříjdu a taky mu řeknu proč.
A přemýšlím jestli mám zavolat tomu"novému" jak je to s tím označením jaké tedy má dítě,které má nález.Ale nevím-nechci otravovat,ale hrozně mě to zajímá.Třeba má spousta dětí zbytečně nějaké pomůcky,že?No uvidím.
Mějte se krásně!papa E.
Krasne ranko slunicka ![]()
Diky vsem za rady. Mala celou tu virozku snasi nejlip
Zatim ji nechavam - k dr. muzeme vyrazit vzdycky
Teplotka porad neni a je to nase usmevave slunicko ![]()
Za to ja trpim jak pes
Krom rymy me jeste zacalo bolet prso. Zadna zatvrdlina tam neni, jen to boli jak cert. A hlavne pri koju to je neprijemny, nez se Riky poradne chytne, tak jsme vyrizena ![]()
dell , teda mate peknyho cvalicka
Jsem moc rada, ze jste OK. S tim ockovanim to je nejaky zahadny. U nas se taky ockuje oboje najednou. Do jedne nozicky Hexa a do druhe Prevenar.
Drzime palecky na dnesni RHB ![]()
Adus , vsak Tobisek vse brzy dozene. Je to sikulka po mamince ![]()
magdi , SUPER!!! My vedely, ze jsi holka sikovna a ze na to nakonec prijdes ![]()
much , a co zkusit ji rucicky necim ble napatlat. Pry snad maji v lekarne nejakou vodicku. Ja o ni taky premyslim. Ty ocumlany pesticky me zacinaji docela zlobit - at delam co delam, ma pak pacinky uplne ledovy.
Elu , teda takhle akcni po ranu
To teda valim bulvy
Jak o tom pises, tak sturdlik voni az sem ![]()
Jdu se odvalit na gaucik a trosku vegetit. Martin vzal Riky na prochajdu a udelaji pri tom i nakup. Tak mam tu ted klid.
Krasny den vsem
![]()
ahojíky holky,
Kosti, jj to je fakt, ty pokroky jsou vidět každým dnem,,hrozně mně to dojímá.(já myslela, že budu cíťa jen 6neděl,,ale ono ne
)
Tomča právě buší do hraček na hrazdičce a žvatlá,,no mně se z něj chce vždycky brečet, (dojetím)
DELL: to očkov. je fakt divné, i u nás se podává prevenar společně s hexa.(poprvé v 3.měsících)
MUCH: super popis (ježíšek na kříži)-nojo, máš pravdu ![]()
Mno jinak holky, asi zajdu za Dr. - jak mám tu depoproveru a už 4 týdny krvácím, už toho mám dost
říká se, že se po ní „špiní“ ale pod názvem špinit si představuju spíš hnědý výtok a ne lehkou MS.(slipovka nestačí) - možná budu potřebovat dodat železo nebo tak, ne? Fakt nevím ![]()
no, dnes jdem na kyčle,,,,tak držte pěstě.papaa
Leni-držíme palce na kyčlích!A na gyndu si raději zajdi-je to hrozně otravné,že.
Tobě také Dell!!!
Duši to mě mrzí,že ti není dobře a to prso-co by to mohlo být?Ať koukají bacily odejít.Hlavně,že je Eri v pohodě,že?Dětičky jsou rozmrzelý když jim není dobře a jestli je Eri usměvavá,tak snad bude brzy dobře!
Tak já se jdu chystat ven.Vyrážíme na prochajdu s kamarádkou.
Jo a zítra ještě uvidím jak to bude.Buď budu moc přijet jen na chvilku nebo přijedu bez Máti.Neuvědomila jsem si,že mají zítra školkovou akci,takže by tam měl jít.Uvidím jestli ho bude moc vyzvednout manžel.
Tak papapa!
Ranko,
kopčím vám to od snažilek.........
Jinak hlásím dnešní noc!!!!
od 20-22h Tobulka běhal…hihihih ležel na matraci a kopal a mlátil rukama …hihihihhi Byl k nezastavení Ve 22h se nacpal , odkrkal a vzbudil se ve 3:38h…a mě tekly kozeny a bolelo to jako prase …hihihihi
Takže máme časovej rekord
No a teď to přijde.....myslela jsem že už spát nebude, ale on jo a v 5:30h spím a najednou mě do snu vleze takové to…pipipipipippípípípípPÍPÍPÍPÍPÍPÍP!!!!!!!!!!!
V polospánku mi jen proběhlo hlavou …však jsem v nemocnici ne a co je skara a najednou mi to došlo Alarm řval jak kráva......já vyletěla , tašlápla Rudynu, narazila se opostýlku a vztáhla Mumínka a on nic…úplně gumovej......Rvala jsem z něj ty deky a honem rozsvítila a třásla jsem s nim, že by mě snad udali za týrání a on najednou.....KUK mami, já se asi protáhnu jo!!!!!!!! Ty VOLE PŘÍSAHÁM ŽE MĚ ODVEZOU DO BOHNIC!!!!!!!
TOBÍSKU JAKO FÓR TO TEDA NEBYLO NIC MOC!!!!!!
NO A OD 6H TADY ZASE KOPKÁ A POVÍDÁ A ŠKUBE HRAČKY!!!!
JÁ SEDĚLA ASI 20MINUT NA POSTELY, MALÉHO V NÁRUČÍ A ŘVAKA JSEM JAK DEBIL. VÍM, ŽE O NIC NEJDE…MIMINKA HOLD NĚKDY ASI TVRDĚ SPÍ A NEPRAVIDELNĚ DÝCHAJÍ, ALE MĚ SE TO ZASE VŠECHNO VRÁTILO…NO NIC! NEBUDU VÁS STRAŠIT, ALE MUSELA JSEM SE VYKECAT!!!!!
Tak snad bude klidnej den
Aduš, fuj to je mazec, měla sem husinu, když sem to četla, fuj takové zprávy už ne. A nedochází baterka? Mně se to stalo v porodnici - najednou alarm, já s ním začla třást a jen sem ho vždy chudinku vzbudila ze spánku - když ta „kráva“ řvala asi po šestý,,,donesla sem ji sestře a ona: jééé to dochází baterka,,,ale chápu, byl to hrozný strach.
tak papa
Tomík už hračkám nadává -pudeme hajat,,sme ochrnělí papa
Much,
není to to jako že dělám vyloženě věci špatně, ale tím blinkáním a tou kýlou jsme museli polohovat jinak a malej má hold přeskočený vývoj. Dělá to co by měl až na 4 měsících a naopak nedělá to, co by měl nyní. Je to tím , že nepásl vůbec ty koníky a já ho musela mít pořád ve vzpřímené poloze a tak má silnější svaly co by neměl mít no ![]()
Ale to se dá eště napravit.
Dostala jsem radu dát mu velké zrcadlo před kukuč a on holky pase jak vzteklej…hihihi tlemí se na sebe a moc se snaží. Sice mu to nejde a pořád rozhazuje ruce, ale nepláče a je do toho zažranej ![]()
Taky ho nosím v klubíčku mezi kozama - teda ne po jídle - to by blul
Aby si uvolnil páteř a jinak 25.11. jdem už plavat
A pak eště budu chodit cvičit s dětma od 3 měsíců ![]()
Jinak Leni - zajdi na gyndu !!!!!
Elu - já bych to asi nechala a prostě už chodila jinam a tam jen zavolala, že už nepřijdu a že chodím jinam, protože se mi víc líbí přístup! A hotovo .
Ale jsme moc ráda , že má Tobík větší šanci se mrskat…hihihii
Jinak ano my taky děláme víc Ježíše, než " vzdávám se"…hihihih
Leni,
nenenen baterka je OK. mám tam okénko, co mi to hlásí a teď hajá a monitor jede OK.
Prostě mě chtěl brobrnknout no!!!!!!