0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.11.08 09:52

tak sme spat y rahebilitace. Jak som bola hrda na Andyho ako pase koniky, tak som sa dozvedela ze to dela spatne… :cry:
Ze moc zveda hlavicku a necvici tak svaly na lopatkach, zveda se proste zatzlkem-krkem. Ja neviem, vyzera to ukazkovo a predsa to nie je ono. Takze sme vyfasli 2 cvicenia a tiez mam maleho nosit v klubicku smerom dopredu. Takze asi nase nosenie na rameni nebolo to najplesie riesenie..

no este neviem ako to budem zvladat, cvicit mame 4× denne..

odpolko mame este sono…fuj uz mam toho dost a malz tiez

• Citovat
  • Upravit
6051
12.11.08 10:29

Dello - mám podezření, že u nás to bude to samé - jeho excelentní pasení koníků je asi jen variace na ten hnusný luk, co dělá když se vzteká :? docla o tu vojtovku stjím…líbí se cviky Andymu? nepláče u toho - slyšela jsem, že vojtovka je nejúčinnější mezi 3-5 měsícem miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 10:44

Dell,
my to samé :)
a dala jsem fota na rajče.....jak pasem z 0 za 2 dny u zrcadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.11.08 10:48

Dobré ránko,
Brno hlásí taky pěkně hnusně, mlha mlhnoucí a je pěkná kosa - na teploměru jen 3 stupně :(
Já se taky chystala na plavčo , ale četla jsem, že takhle malé bývají pak víc nemocné, tak budem chodit plavat až od 1/2 roku. Jo a kolik je teplota voda ve vaničkách? Už abychom trénovali na velký bazén, aby to pro našeho teplomilce nebyl šok. Ale budeme chodit do Větrníčku na cvíčo - jenom čekám, až budeme míň blinkat … snad už tak za 2 týdny …
Aduš to musel být fakt šok 8O Už nám to nedělejte! S tím polohováním - no právě - ten reflux všechno komplikuje! A co děláte napřed? My se snad se vyvíjíme v mezích, v pátek jdeme na prohlídku, tak uvidíme :wink: Koníky paseme většinou pěkně, když je unavená, tak nechce, ale to snad každý …
Jinak pokroky fakt každným dnem, je to vzrůšo, kope nožičkama vysoko vysoko - posiluje břišní svaly :lol:, drží hračky , sápe se po nich a povídá s nima - ale tak dlouho jako Leny Tomík to teda nevydrží, sama tak do půl hoďky a pak vyžaduje společnost :wink: Teď se začala přetáčet na bok, za chvíli to na přebalováku začně být horor …
Duši - no mně se nějak nechce do toho, abych jí zakazovala objevování světa … je to teď normální vývojová etapa … on ten vliv palečku na zuby a patro je až po delší době , ale jasan, zvykne si a pak už to nevytáhnem … takže zatím vytahuju a přes den jak cumlá, je to většinou známka hladu, takže rychle tasím prso …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 10:57

Much,
díky té vzpřímené poloze moc drží vzhůru hlavu a chce si sedat a když ho chytneš za ruce , tak by mu měla hlava padat do zadu a do předu, ale mi ji držíme. prostě má víc vyvinuté jiné svaly než by měl mít a naopak :)
Ale trága to není. Jen musím klubíčkovat, před jídlem, aby se mu rozvolnila páteř :), pak máme pást a taky musím polohovat, tak aby otáčel hlavu…to neděláme vůbec .....
A jinak my taky jsme společenští :) Máma je zajímavá pořád a hračky cca 30minut max :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 10:58

Jo a teplota vaniček je 35stupňů a velkej bazén je studenej do toho nejdu , ale pak dětské kurzy mají malej bazének nahřátej třeba v Liberci na 32 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.11.08 11:11

Aduš - dík … my teda hlavku otáčíme a do sedu ji nezvedám …
a už blijete míň? nám se to pomalu lepší, ale fakt pomalu - už to nejsou ty obršavle a jak je delší, dost je jich jen „vnitřních“ … no ale v pondělí jsem malou náhodou zachytila „v akci“ … dám fotku do galerky (mamka je naturščik :lol: ) …
jo Kosti - taky se pěkně kulatíme … Ema má nafukovací tvářičky - přes den je vyrobí a v noci spotřebuje na růst …
jo a hračky - taky řeším, co je moc a co málo … chtělo by to nějakou půjčovnu, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.11.08 11:15

Much, šavle už skoro nejsou, ale bublá a kucká se i 2h po jídle. Jinak teď teda poblil koberec…
On bleje víc jak sebou mele no :)hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.11.08 12:07

ahoj svajc hlasi taky hnus hnusouci zamlzeny, Ado teda tys me nahnala slzy do oci me by asi odvezli, asi je to jak rikas ze maji nepravidelny tep. musel to byt horor, hnus. jakou mas prezdivku na rajceti stejnou jako tady?

Delli to je otrava, ja mam stejne podezreni asi si zavolam porodni asistosce at prijde.

Leni nevim o co jde, ja mela ted prvni ms a byl to teda des dvanact dni brutalniho krv. ze jsem maem nevylezla z domu, ae asi je to u ms normal. ty nevim co to beres ale pokud se ti to zda podezrele val na gyndu :) jinak drzeni hracek vam zavidim to julca neudrzi ani sterkatko co ji tam vzdy narvu. ale pokroky dela taky to se vi hlavu drzi az moc :D je to proste nadhera ji pozorovat taky bych porad stestim bulela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.11.08 13:38

holky, ja som praveze podozrenie nemala. Maly pasie snad uz od 1 mesiaca podla mna ulpne vzorovo. Teda som si to myslela. Ani pri to neplakal, dokonca sa mu to uz pacilo. Ani moja Mudra nic nehovorila. Ale na tej rehabilitacii ked bol na brusku tak mu dali ruky dozadu za chrbat a maly drzal hlavicku aj tak hore uplne rovnako ako predtym. To znamena, ze sa nedrzi na loktech - to je spravne, ale vyuziva k dvihaniu len krk a proste ine svaly. Vyzera to ale na pohlad uplne stejne.

Ja si myslim, ze sme to mozno sposobili my tym ze sme ho stale aj napriek varovaniam vsetkych kniziek nosili na rameni. Tak stale drzal hlavicku krasne a cvicil si tak tie nespravne svaly na krku.
No ale v kazdom pripade to nie je nic strasne.

Kosti, dostlali sme 2 cviky - 1. lezi na zadech, ty mu jednou rukou drzis hlavicku a druhou drzis jednu rucicku a tlacis na jeden bod na hrudnicku.
2. - na velkej micude - das ho na brusko, drzis jednu rucku pri lokti a protilahlu nozku pokrcenu ako zabatko.
blbo sa to vysvetluje a aj tak neviem ci to budem vediet robit spravne.

maly najprv neplakal ale potom mu uz bolo dlho a asi aj zima tak strasne nadaval. Bolo to skor rozculovanie sa ako plac, …mamka mu zasa robila zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.11.08 13:52

fajn deli zes to vysvetlila hned to vyzkousime az bude prilezitost. no ja jsem taky pukala pychou jak ukazkove drzi ale podle toho cos psala se mi to jevi nake podezrele. a taky ji mam porad na rameni…

cviceni 1. to jako ze rucickou tlaci proti tvoji a tim padem trenuje spravne svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.11.08 13:58

much dobra savle!!! 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.11.08 13:59

ne, ned sa to presne opisat. Musi ti niekto ukazat najlepsie na tvojom miminku na ktory bod mas zatlacit. Asi by som to neskusala bez predchadzajucej ukazky terapeutkou. Ja ani potom nie som celkom ista ze to robim spravne. Bohuzial som k tomu nedostala ziaden obrazok kde by to bolo nakreslene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.11.08 14:05

aha no snad to nebude tak horky u nas kdyz tak si zajdem k odbornikovi, tak ti preju hodne uspechu pri cviceni a at to broucka bavi. je to sranda kdyz nadavaji ze? aspon vidis jak se vyvii jejich charakter, nervou hned ale nejdriv nadavaji, ja se u toho muzu smichy umlatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.11.08 15:00

a nespadne na drzticku kdyz ji dam ruce za zada? :lol: no nic jdu to zkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie