0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.11.08 18:33

ahoj holčiny:
včera jsem vytuhla už při „Přátelích“ a šla spát v 20h. To se mi ještě nestalo. Dnes sme měli menší hádku s Tomem (opět se jednalo o Tomíka - nemůžem se shodnout,,,mně zazlívá že ho rozmachávám a já jemu že je moc přísný) :evil: :evil: :evil:
MUCH: nám také zabraly hračky - na to, aby malej začal držet hlavičku.
MARRCI: chudinka Nelinka,,takové nervy joj, zní to hrozně ta nehoda. Hlavně že je Ok beruška malá. :wink:
U nás dnes bylo pod mrakem, ale nepršelo. Měli jsme dlouhou procházku (pročistili sme si hlavu a vztek odezněl) :D
MUCH_ máte souseda hudebníka? Tak nad náma maj od včera piano(děti) a -sice jsem muzikální typ,,,ale „serou mně!!!!!“ :evil: :evil: :evil: zní to děsně a hrajou nejraději večer a hrozně!!!Jak když brnkaj u mého ucha.
Jinak - už mně to štve,,ale tři týdny mám furt to špinění(esli se tomu dá tak říkat-jako slabá MS,,už mně to obtěžuje fuuuj, ať už to přestane.) - je to stopro kvůli Depo-proveře(antiko),,týden po podání klid-ale pak byl styk a od té doby furt MS. :-(
tak papa holčiny a dobrou!!!!(sem zas grogy-a to Tomouš vstává 2× za noc- v 1-2h a pak v 5-6h)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
8.11.08 19:02

Hlásím návrat…jen nestíhám vybalovat a tak :) Zítra napíšu papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
8.11.08 20:09

cau vsichni,

jak se mate? my sme vo stvrtok prezili inspekciu tchyne, vcera tu bol manzov bracha a dnes o 4.00 rano Pavel zmizol na hon a je stale prec…
ja sa na to mozem fakt vy…

tchyne opat zabodovala. prisla, skontrolovala ci je dobre obleceny, potom som kojila tak mi k tomu robila dozor, potom som maleho prebalila a ona ze si ho vezme pochovat. Tak som isla varit veceru a kym som prisla k nim do obyvaku cca za hodku, tak bol malinky cely doskrabany po celej tvaricke a palecek mal samozrejme uz v hrdle…ona stala nad postielkou a pozerala sa na to ako sa skrabe...... :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

tak som ho okamzite vzala a ona nato „nic si z toho nedelej, to se do zitra zahoji..“

sorry za tento prispevok, ale mam ich vsetkych plne zuby. asi sa zbalim a necham ich tu nicit sa navzajom, mna to uz nebavi…byt akoze s niekym a pritom stale sama a ked pridu tak su z toho i tak len problemy.. :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.11.08 20:11

Kuk -
no Leni je to mazec, ta výchova, a teprve bude …
jo soused (není úplně vedle, ale ob patro, takže je to tlumené) je hudebník, takže hraje fakt dobře :)

Mně dneska manžel taky naštval, má na nás málo času: práce + služebky - chápu, jednou týdně hokej - chápu, o víkendech pomáhal rodičům na stavbě - chápu, už to mělo končit, ale dneska ještě neplánovaná dopolední akce - bylo potřeba dodělat - chápu - ale teď navečer místo poklidného domácího odpočinku neplánovaný hokej - nechápu :! :twisted: my jsme si vždycky dopřáli dost volnosti a je mi proti mysli něco někomu zakazovat, na to je dospělej dost, ale prostě když bude furt někde lítat, tak mu malá proklouzne mezi prsty a já si potřebuju taky s někým dospělým pokecat! :evil: No a to ani nemluvím o tom, že dopolko neplánovaně dorazili kolegové z práce - já byla moc ráda, ale manžel se cítil dotčen, že je chtěl taky vidět :roll: No štve mě a mrzí, že reaguje takhle nedospěle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.11.08 20:24

Ahojky holky

teda Leni, děti pianisty teda vůbec nezávidím, to tlumeného hudebníka od Much bych si nechala líbit. Jo a co se výchovy týče, někde jsem četla, že pro miminka do půl roka je nejlepší výchova láska. Nějak to bylo napsáno, jako že se nemají vychovávat, pouze milovat, že to stačí.

Dell teda to je síla s tou tvojí tchýní, a manža by už taky mohl procitnout a naplno si uvědomit, že má mimčo. Takhle přijde o ten jeho miminkovský věk, vždyť to tak rychle letí.

Jo a máme za sebou první komplet prospanou noc. Amálku jsem nakojila ve třičtvrtě na osm večer, kolem deváté usnula a spala nonstop až do čtvrt na osm ráno!!! :roll: To u Nelimíry jsem nezažila do teď. Ta je do dneška minimálně dvakrát za noc vzhůru. Dneska byla třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.11.08 20:28

Dell - chápu :! mám dneska podobný životní pocit …
někdo prostě musí mermomocí dávat góly!!! jdu se radši uklidnit žehlením u Star Dance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.11.08 22:32

Marrco - to je teda Amálka šikulka :-) Naše Emi taky komplet prospí noc - ale 2× kojíme (vzbudí mě mlaskavý zvuk cucání palečku), dokonce spí u přebalování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
8.11.08 23:05

Ahojky!

Teda Dell a Much-je mi líto,že ti vaši mužský tak zlobí.
Když oni si ani neuvědomují o co všechno přicházejí…

Byli jsme se dnes projít(u vás v parku Kosti) a bylo to moc fajn-byl hezký vzdoušek-což je na Prahu co říct :D

Marrci-teda to je Amálka šikulka,že tak spinkala.
Mě Tobík namlsal,že dvě noci krásně spinkal a na dnešek se zase budil co dvě hodiny.
Dnes dokonce Máťa usnul v autě (v osm) a přišli jsme domů a hned šel spát(jinak je to hrozný nespavec a chodí spát v jedenáct).Tobík usíná až teď.. :D Tak si to kluci prohodili..

Aduš-vítej doma!Doufám,že jste se měli dobře.

Mějte se krásně.Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.11.08 23:06

asi už všichni :-) tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.11.08 09:45

Dobré ráno,
tak včera jsme byli jen v globusu na velkém nákupu, jinak nic, venku bylo fakt hnusně…Tomík už mi spinká zase normálně…srovnalo se to, ale stále vstává hrozně brzy - kolem 6, 7 :? …ale v noci spinkoší, tak dobrý…pro klid duše jsem si koupikla domů krabici sunaru pro nejmenší…Nechci ho využít, ale kdyby bylo nejhůř…

mimochodem Holky nevíte někdo, zda se musí k přípravě používat balená kojenecká voda ? Já balenou vodu moc nemusím, je daleko horší, než to co teče z kohoutku a taky jsem četla doporučení od jedné laktační poradkyně, která říkala že v CR teče z kohoutku všude voda o kvalitě kojenecké - ale nechtěla bych něco udělat špatně 8O 8O 8O

Jediné, co mě těší je, že na Tomíkovi růstový spurt zanechal stopy, má kulatější tvářičky, větší pupík a macatější stehýnka- hurá :lol: :lol:

Dello, Much - :cry: je mi líto, že manžové zlobí - oni mají všichni pocit, že není třeba se v ničem omezovat co? :? ..a tchýně Dell tedy no coment :evil: :evil: :evil:
Aduš vítej zpět - chyběla jsi nám tu :wink:

Marrco - to je Amálka zlatíčko že? :lol: …ale že Tě budí i Nelinka je husté - člověk si ani neuvědomí jaký je to u druhého mimča záhul 8O

Tak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.11.08 10:15

Ahojky…
Kostičko no nevím teda ale já bych vodu co teče u nás z kohoutku nedala pít ani našim psíkum natoš dítěti:( stačí když si jí napustím do sklenky a nechám chvíli odstát fakt humus!!!!! Vozím si vodu od rodiču ze studny kvuli Stáníkovi si nechal udělat rozbor vody a máme vodu kterou mohou pít i kojenci.. takže si myslím že ta voda se za ty 3roky nezměnila aspon doufám.. a co balenou vodu?? no já když tu nemám tuhle tak stejně vše převařuju:) prostě pro jistotu… ale myslím že v Praze budete mít stejnou vodu jako u nás…podle mě je to nejlepší převařit…
Teda holky se máte že vám mimiskové tak spinkají to u nás nehrozí:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
9.11.08 12:56

Kosti myslím že s tou vodou záleží jak moc je tvrdá, kdyby měla v sobě moc minerálů tak zbytečně zatěžuje mimískovi ledviny, tak jedně si zjistit přesné hodnoty té vaší. My zrovna máme hrozně tvrdou vodu, po zaschnutí to nechává úplně bílé fleky, my ji pijem normálně, ale pro Matýska používám balenou kojeneckou.

Much, Dell u nás nápodobně. Když zrovna není Jirka v práci tak si zmizí brnkat s klukama do garáže :evil: , hraje na basskytaru, mají „kapelu“ a pak samozřejmě na pivo :evil: :evil: Až když vidí že jsem hrozně naštvaná tak se nám chvilku věnuje a za pár dní je to zas zpátky ve starých kolejích :evil:

Leni usnula´s už v 8? :) My usínáme po setmění, takže někdy i v 5 :roll: Říkala jsem si že Matýsek je s odpuštěním jak slepice, jak se setmí tak při následujícím kojení vytuhne, v noci se budí jen na jídlo, zato vstáváme třeba i ve 4 ráno :roll:

A naše mamka vždycky tvrdila, že miminka mají být do jednoho roku králové - prostě je hýčkat a dávat jim veškerou lásku a vychovávat je až jsou starší a dokážou to pochopit :wink: Ale chlapi to vidí jinak, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.11.08 13:15

Ahoj baby :)…hihihihihi
tak na Rajče jsem šoupla pár fotek :)
Měli jsme se fajnově a odpočinkově :)
Tobiášek vyrostl…je dlouhej jak nudle a vše mu je malé…hihihihi
Taky začal povídat 2 i více hodin v kuse.....a hraje si s hračkama a děsně se u toho vzteká…hihihihih
Taky je už mamánek jak hrom :)
Prostě za 1 týden mám doma úplně jiné dítko :) Je to mazec !!!!!!
Nezastaví se ani na 1 minutu…pořád kope a kecá a ječí a škube vzteky hračky a pokouší se otáčet na bok a břicho. Chce se nosit a nosit, ale ne aby se tulil, ale aby vše Mumínek pěkně viděl…hihihihi
No osobnost jak hrom :)

nějak jsem moc nedočítala......nestíhám…
V úterý plavčo a v pátek petr i s návštěvou…v sobotu Vítání občánků a v pondělí napakovat a šup opět na cesty.....asi mě jebne…hihihih !!!!
No …pak 3 týdny klid a pak opět blázinec na vánoce!!!!!!

Leni - nechci tě strašit, ale můj strejda je gyndař a řekl mi, že by mi nikdy tu inijekci nedal. Je to prej nejhorší co je. Trvá až 12měsíců než se jí pak tělo úplně ze svaloviny zbaví. Takže ti to asi dělá nějakej hokej s hormonama no.....
Já beru ty nějaký pilule do února a pak jdu na to tělísko.
Pokud chceš miminko brzo, tak ber taky ty pilulky ne???? Jsou teda dražší, ale menstruace není a taky to je méně hormonů.

No nic letím papapapapapp

Jo a holky, na chlapi s......stejně si musíme vše udělat v životě samotinké :)
Já teda speciálně :) Ale my si ty děti užíváme…oni o to přicházejí ne???? Tak je to jejich chyba a ne vaše!!!!! Já bych si taky šla po svém.....oni nemaj čas? Já taky ne? Co když jim teda nenavaříte a nevyperete co???? A půjdete si raději na kafčo s kámoškou co????A nebo jen na procházku či si s prckem zaplavat!!!

No držte se :) těm co mají super mužíčky s radostí závidím a těm co to nemají jednoduché přeju, aby jste to nějak vyřešily, ale s výhrou pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.11.08 15:46

Jájino to máte super s vodou od vašich…já žádnou takovou možnost nemám - moje kamarádka pracuje jako bioložka na povodí Vltavy - říkala mi že vinou nesprávného skladování a jsou v každé balené vodě už po několika dnech zárodky - (musela by být v temnu a chladu) není to sice vyloženě zdraví škodlivé, ale prý zlatá voda z vodovodu - a pak si má člověk vybrat - my už balenou vodu nekupujeme vůbec, jen když někde jsme…tvrdost vody u nás neznám a testy rozhodně dělat nebudu - koupím tedy tu kojeneckou balenou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.11.08 15:54

Aduš - fotky máš nádherný a strašně moc Ti to i s prckem sluší - fakt!!!!!! Návštěvy se vydařily a vy jste si užili krásný podzim - mám z vás radost…z Tobíka se stal za týden dle toho co píšeš pěkný lumpík - myslím že o něho nemusíš mít strach, je šikula a všechno mu jde skvěle - prostě statečné a zdravé miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí