Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, MUCH, pěkný metřík!! Ano, housenka je fakt populární,taky mi hned padla do oka ![]()
NONI, holka zlatá, držím palce. Musíš si vytrpět. taky bych byla nervozní když mimi pořád brečí, asi bych pro klid duše taky šla…at Dr zjistí, co ji trápí. ![]()
Právě že Tomča je ted v pohodě. Ty řevy už pominuly,,poznám co mu je když začne pobekávat, ale fakt je to už dobrý…
čím starší, tím lepší pořízení. ![]()
No my měli vítání občánků a já tam řvala jak kráva!!! - Hrozně mně to dojalo, ty slova,,achjo sem blbec - a Tomušák tam taky vyjekával. Od 6h nespal a bylo 10h. taxme řvali oba
![]()
Marrci: moc ráda sem vás viděla, holky máš božský - a jak se Nelinka tulí k Amálce, to je tak sladký, maj se rády. Nádhera!!! ![]()
a sluší ti to-super účes, šmrncovní!!
tak pa holky, pěknou klidnou noc přeji!
tak nožičky už máme OK - konec masírování
kyčličky taky, jadérka už osifikují ![]()
přejeme kyčličkářům, ať jsou taky OK
gratuluji MUCH!!!Tak už nemusíte ani plenu navíc nosit ju? ![]()
jo a dík holky, co jste psaly o té stoličce miminek.(už sem klidná)
papa
Ahojky holky,
Noni, ani nevíš jak moc tě chápu. Přijde mi, jako by jsi psala o naší Nelince. Přčsně takhle jsme si s ní užívali. Akorát se teda vždycky uklidnila na míči. Ten fungoval opravdu jako zázrak, takže aspoň něco, co zabralo na ten neutuchající pláč. Do kočárku jsme ji mohla položit jedině uhoupanou na míči ke spánku, a vrátit se než se vzbudí, jinak byl řev. Ještě na ni také pomáhalo houpat ji v té přenosné tašce od kočárku. Nejednou jsem se vracela z procházky tlačíc jednou rukou kočárek a v druhé ruce houpala tašku s Nelinkou. Přeju pevné nervy a ať je Miška co nejdřív v pohodě.
Dell, Kosti, jj na čerstvém vzduchu se miminkám opravdu líbí. Mě Amálka u našich na chatě na Šumavě taky vždycky krásně spinká.
Much gratulujem ke zdravým nožičičkám, my jdem v pondělí tak doufám, že se to taky zlepšilo, kéž by jsme unemusely dávat třmínky.
Leni tak jsem tě moc ráda viděla, Tomášek má tak krásný velký oči, ještě daleko větší než na fotkách. U mne na slzy nedošlo, protože jsem musela usměrňovat Nelimíru. Napřed chtěla říkat básničku s dětma, pak zase něco říkala, prý jako pani. Takže jsem z projevu nic neměla. A máš pravdu Nelinka je na Amálku jak litá. Je k ní něžňounká, hned jak zapláče, volá: „Už běžím Amálko, bloučku muj, vydlž, hned jsem u tebe!“ Je to sranda jí takhle poslouchat, když je třeba na záchodě a takhle na dálku Amálku chlácholí, zatím co se může přetrhnout aby se co nedřív vyčurala a mohla za ní běžet. Horší pak je, když je třeba na chviličku pustím z očí. Už jsem s Amálky sloupávala modelínu, měla ji nalepenou dokonce i v oušku. Také jsem jí vyndavala kartáček na zuby z krku, když jí Nelka čistila zuby, prý aby jí dobře vyrostly. Pod hrazdičkou si Amálka taky sama moc neužije, Nelinka se tam vždycky nacpe k ní a chřístá jí hračkama. Takže máme doma fakt veselo, ale když vidím jak je k ní něžná a jak jí miluje, tak mě to kolikrát úplně dojímá.
Marcco - to je krásný PF - děti jsou tam ůžasný
![]()
Leni - pěkný popis vítání občánků - tam muselo být veselo
![]()
Much - gratulujeme k nádherným ortopedickým výsledkům - my jdeme příští týden, tak jsem zvědavá co dělají naše vbočené nožičky
jsi moc šikovná jak jsi to vše v klidu zvládla, plenku navíc a ještě k tomu ten reflux - jsou to sice prkotiny, ale pořádně znepříjemnují život
chci se Tě ještě zeptat - natíráš něčím Emičku po koupeli? My stále používáme balneum hermal do koupele a pak už bobíska ničím nenatírám - myslíš že bych měla? Přeci jen hodně roste, tak aby neměl popraskanou kůžičku
Pěkný den všem
![]()
Marccí to je fakt sladký jak popisuješ Nelinku,to je malá chůvička
- Amálku aspoň zabaví (s hračkama) a můžeš si dělat své,,,ale dohled to chce každopádně - ta modelína na Amálce asi byl skvělý nápad od Nelky(myslela to dobře) - ale maminka moc nadšená nebyla co?(a Amy taky chi chi) ![]()
No ale to péefko je nádherné!!! Marrci ty jsi kouzelník! - hned sem si to stáhla a budu se na to pořád dvat, jak jsou tam ti naši drahouškové pěkně pohromadě. Nádhera! ![]()
dnes je tu deštivo, fuj, se mi nechce ven - a to mám na poště balík - lehátko z MMB, sem na něj zvědavá ale neschopná tam dojet - s kočárem nemůžu(je to velký balík), tak až přijde Tom abych mohla autem,,achjo(a snad nepřijde zas večír)
papapa
krasne ranko vsem. leni to prece k tomu patri par slzicek, musela to byt parada, tady vitani obcanku neni, coz me mrzi rada bych se pochubila s tou nasi nadherou ![]()
teda to peefko je uzasne, a jak se to stahuje? Marcci ty mas ale sladkou holcicku!!! uplne me to dojima. deti jsou uzasne, maly od manzela je taky fajn, v sobotu mi ukapla slzicka pac jsem zase objevila hemeroid
jako hrom a on me videl uslzenou a povida: neplakej vem si julinku a hned ti bude lip! je to zlaticko, ja si spis pripadam jako zla macecha porad kolem ni skace zakopava o lehatko a objima ji tak silne az je cervena, ja mam z neho nervy, kluk no. ale uz je to lepsi, asi protoze julca je vetsi a uz neni tak krehounka.
holky nevite kdy tak zacnou pit ctyrikrat denne namisto petkrat? julca mi rano vycucne pres tri deci a pak tak spatne ji cely den ze se v tom nevyznam. normalne pila 5× dve decky i vic, tak nevim jestli ji nemam davat vice ale treba dtyrikrat denne.
Hojky,
kosti - my měli kyčlíky OK a preventivní balení se u nás naštěstí nevede, takže jen ty vbočený nožičky, žádná tragédie, ale stejně na to člověk musí myslet, aby nezapomněl masírovat … jsem ráda, že je to dobré, snad i u vás …
koupeme pořád v Balmandol oleji (fa Spirig), takže se malé vytvoří hezky olejový film na pokožce, sice už po vytažení z vodičky pláče malá jen trošku (někdy vůbec), ale čas na masáž olejíkem furt není … po vytažení je jí zima (sice už je daleko oplácanější než dřív, ale žádný extra macek to ještě není a ta termoregulace ještě není ) … jsem zvědavá, jak budeme zvládat na plavání 32stupňů …
Balmandol příjemnej a je i na předpis pro ekzematiky, takže jsme spotřebovávali tatínkovi … později asi přejdu na nějaké olejíky Nivea (levnější) - mám s touto značkou dobré zkušenosti - pokud malá nebude mít kožní problémy
magdi - taky hemouši? mně vylezl jeden po porodu, nic nedělal a čekala jsem, že „zaleze“, což udělal krátce před křtinama a pak se trochu zanítil … příjemné to není - seděla jsem na hostině vedle faráře jako na trní …
… vybrala jsem jedno balení Detralexu a Faktu mastičku a ťuky ťuky teď je klid … no to je téma po ránu, co?
marrco - kalendář je úúžasnej! a Nely taky, to by mně taky dojímalo … ![]()
delli andreas je moc krasny ma takovy moudry vyraz
jo my taky koupem s mydlem pro mimi a mazu kremem kazdy den juli se hrozne poti a jak ji denne nevykoupu hned ma potnicky
a z tobiaska jsem hotova..... my chcem taky vlasyyyyyyyyyyyyy
much ta fotka v metriku ma fakt kouzlo, porad kolem juci skacu s fotakem ale ma hrozne blby blesk tak vzdycky hodi takovy skleb ze to hned mazu tak holkyyyy kde jste kdooo pojdte si povidaaaat ![]()
much v tehu jsem krvacela tak mi dal masticku a s tou pokracuju ale sotva prestanu tak jsou tu zas a nekdy docela boli, na gyndu se mi ale vuuuuuuuuuuuubec nechce, mamka mi taky doporucovala faktu tak az pujdu do ekarny poptam se taky pry pomaha borova kura ![]()
s papáním nevím, my pořád jedeme přes den co 3h, přes noc jak kdy - 3-5h …
momentálně řeším zase svoje špeky (vždycky se s prominutím „vyžeru“ u rodičů, mamka je moje smrt, zase dělala tu čokoládovou bombu …
), padající vlasy - čekala jsem, kdy to přijde
a vánoční dárky - uff, vůbec se mi letos nechce … hlavně pro švagra a jeho děti - to je zajištěná rodina, co mají tzv. vše a pokud by měl dárek udělat radost, musel by být z kategorie nejdražší, což teda nedělám, takže vždycky musím něco vymyslet, ale co? ![]()
jo a holky - nemáte tip na nějakou bezva knížku ? (pro taťku - intelektuála se zájmem o historii a politiku …) Leni?