100 Kč na den
- Fotoalbum (281)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jeden den jídelníček:
3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
1 jogurt na osobu 3 Kč… 15 Kč
kuře v akci… 60 Kč
a ještě zbyde! ![]()
@Etcetera78 píše:
My máme k obědu brambory na loupačku s tvarohem. Pečlivě jsem odměřila půl lžičky tvarohu na bramboru. A představte si, že ta malá můra na to chce ještě máslo![]()
Mňam, mňam, mňaaaam… ![]()
Hele, do kouta s ní, máslo… kde to vůbec viděla? ![]()
@želvice píše:
No jo…Hele, jsem teď týden doma bez muže - jen já a dítě, a nevlezeme se do 100 na den ani omylem
Jen moje hloupý kafe je přes 100
, to už se ten losos ztratí
no plýtváš teda!! z logru zvládneš ještě jedno kafíčko ne? ![]()
@želvice píše:
No jo…Hele, jsem teď týden doma bez muže - jen já a dítě, a nevlezeme se do 100 na den ani omylem
Jen moje hloupý kafe je přes 100
, to už se ten losos ztratí
Přítel a pes budou mít k večeři černou tresku
já to nejím, tak mám krevety ![]()
- Upravit
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
a ještě zbyde!
kuře v akci… 60 Kč
@111verunka111 néé to nejde, kdybychom měli tak málo na den tak bychom pak nevěděli co s penězma - raději je pěkně projíme - no teda prožereme protože nám vychází asi 270 kč na den
![]()
@Ginuš píše:
@želvice @Krasavicaa holky tak to jsme pěkně v pr.. Dnes 20 kč na den prostě nedáme
Ach jo… zítra se polepším
(jen to dítě mě asi sežere, má snad zase spurt, či co… ale jí víc, jak já… v 17 měsících skoro
)
@Ginuš píše:
@želvice @Krasavicaa holky tak to jsme pěkně v pr.. Dnes 20 kč na den prostě nedáme
Zítra je taky den ![]()
- Upravit
@želvice píše:![]()
Jo, jedou bezpřílohovou dietu? Ale zklamu tě, psala, že děti mají denně i ovoce a zeleninu
asi se pasou na zahradě
příloha je rohlík
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
a ještě zbyde!
kuře v akci… 60 Kč
U nás na vsi rohlík 2,60.
@želvice @kubykula Jojo, to jsem pochopila. Jen píšu variantu. Chce ušetřit, ale popravdě kdyby opradu byla takový šetřílek, tak právě mrazí, peče, zavařuje atd… Tak se dá ušetřit mnohem víc a nemusí být celý týden „o rohlíku“, příp. vločkové polévce… (cibulka, mrkev, opražené vločky, voda, vejce)
Taky jsem zvědavá na ten jídelníček. Na RD budu potřebovat ušetřit, tak to chci vidět
Hlavně pro chlapa, co jí celý týden, když by se měl denně vlézt do dvacky???
@kubykula píše:
no plýtváš teda!! z logru zvládneš ještě jedno kafíčko ne?
Přísahám, já už do Starbucksu nevkročím…
… dneska ![]()
No tak vyčkejte a uvidíte, pak můžete rozebírat. Co se týče šetření, pokud v jídle chybí základní výživové složky, pak co se ušetří na jídle, to se vydá za doktora a ještě víc, to je známá pravda. Ale v TV jsem jednou viděla pořad asi rok, dva zpět, kde byla velmi chudá rodina s 11letými dvojčaty a ti měli na týden 500,– a v té tv podle nich týden vařili a pak se k tomu vyjádřil výživový poradce a řekl, že nic základního tomu nechybělo a bylo to v pořádku. Nebylo prostě na žádné mlsky, najezení do puknutí břicha, ale žili tak. Škoda, neviděla jsem to celé, jen začátek, třeba by se to dalo dohledat v archívu, ale nevzpomenu si, kde. Myslím, že na Nově.
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Přítel a pes budou mít k večeři černou treskujá to nejím, tak mám krevety
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat