Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak druhy jsem asi namocila moc, zazloutl, houbelec videt..fakt na 2 veci. Bud pockam na cervenou nebo investuji do digi testu. Ale mam pocit spis, ze tetka bude. Jen to byla takova nadeje
Digi test ma citlivost 25. Pokud nic není na papírových, tak je to Skoda peněz
Zkus Mamatest, měla jsem ho u obou těhotenství a jsou spolehlivé. Čárka se mi ukázala už jeden den před očekávanou MS. ![]()
Ja na tom digi mela vysledek 3 dny pred MS kdy na papirkovych (2015) byla slaba carka..kazdopadne zkusim jeste mamatest..a sezenu ho kde? Benu lekarna ne..ze. Dr.max ma ty sve.
A nebo je to biochemka proste. Jen chci vedet.
Jinak bazalni teplotu merim, mam okolo 37st..jak kdy v noci vstavam na zachod ci pro piti diteti. A mam husty hlen. Dost hlenu ktery ze me tece. Bez zapachu..normalni bily. Coz pry byva i pred MS. To ja si moc nepamatuji jak jsem to mela..vzdy jsem mela problemy s cyklem a nejak jsem to nesledovala.
Bazalni teplotu merim dlouhodobe ale diky kojeni mam vykyvy. Tez proto, ze se budim s rozdilem 1h a prave vstavam casto, tak na to nekladu duraz
Ahoj holky, cca tři roky se snažíme o miminko, teď jsem po třetí IUI a zítra mám jít na krev. U dvou předchozích pokusů jsem se udržela a vůbec jsem netestovala až do kontroly, ale teď mi to nedalo, protože mám příznaky, které jsem nikdy za poslední tři roky neměla, a od neděle testuju. První fotka je z neděle ráno 12 DPO/DC 26, druhá fotka dneska ráno 13 DPO/CD 27… IUI bylo 15.1. (13 DC), ovulace zřejmě 14 DC, injekce ovitrelle 13.1. (11 DC). Nemám s testováním po IUI zkušenosti, tak jsem chtěla moc poprosit o názor, jak to vidíte?? Za ty tři roky jsem nikdy na testu neměla ani náznak ducha, vždycky sněhobílo, takže když jsem tohle v neděli našla, tak mě málem trefil šlak! A nerada bych, aby mě trefil doopravdy, kdyby mi po téhle naději zítra řekli, že to je negativní
![]()
Předem díky za radu!!! Jo a testy jsou mamatest..
@enkeli7 píše:
Ahoj holky, cca tři roky se snažíme o miminko, teď jsem po třetí IUI a zítra mám jít na krev. U dvou předchozích pokusů jsem se udržela a vůbec jsem netestovala až do kontroly, ale teď mi to nedalo, protože mám příznaky, které jsem nikdy za poslední tři roky neměla, a od neděle testuju. První fotka je z neděle ráno 12 DPO/DC 26, druhá fotka dneska ráno 13 DPO/CD 27… IUI bylo 15.1. (13 DC), ovulace zřejmě 14 DC, injekce ovitrelle 13.1. (11 DC). Nemám s testováním po IUI zkušenosti, tak jsem chtěla moc poprosit o názor, jak to vidíte?? Za ty tři roky jsem nikdy na testu neměla ani náznak ducha, vždycky sněhobílo, takže když jsem tohle v neděli našla, tak mě málem trefil šlak! A nerada bych, aby mě trefil doopravdy, kdyby mi po téhle naději zítra řekli, že to je negativní![]()
Předem díky za radu!!! Jo a testy jsou mamatest..
To je tehu. To jsem po IUI mela prave ja a mam rok a pul stare ditko u sebe. A prave v tuto dobu jsem si kupovala digi test a ukazal 2-3 +.
Takze ty urco jo.
@karkarka píše:
@enkeli7 tohle fakt negativní neníchystej kočárek.
Myslíš???:-) Já se tomu uplně bojím uvěřit
Říkala jsem si, jestli to třeba nemůže být nějaký falešný duch nebo to není moc slaboučké nebo já nevim
Každopádně dneska to myslím vůbec nezesílilo od včera… A taky po zaschnutí už ta čárka není skoro vůbec vidět
![]()
@enkeli7 sílit by měl ob dva dny, ale záleží i na koncentraci moče. Tohle není duch, ale regulérní růžová čárka. takže je to jasný.
@Anonymní píše:
To je tehu. To jsem po IUI mela prave ja a mam rok a pul stare ditko u sebe. A prave v tuto dobu jsem si kupovala digi test a ukazal 2-3 +.Takze ty urco jo.
To se tak krásně čte…Mám husí kůži až na zadku!
![]()
A ten digitální sis dělala jaký? ClearBlue? Jakou citlivost?
A taky se ti stalo, že po zaschnutí ty čárky téměř nebyly vidět??… Zkusím ten digitální zítra ráno, než pojedu na krev, ať jsem psychicky připravená… ![]()
@karkarka píše:
@enkeli7 sílit by měl ob dva dny, ale záleží i na koncentraci moče. Tohle není duch, ale regulérní růžová čárka. takže je to jasný.
Tak ja MS dostala. Tudiz u me tedy jak jsem predpokladala pred MS test detekoval ze prijde. Asi se mi nejak vyplavuji hormony ktere jde zachytit na testu…
Ahoj holky, tak dneska mi to z krve fakt potvrdili!!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit… Po těch třech letech mi to nějak ne a ne dojít
![]()
Doktor mi řekl, že určitě jsem těhotná…:))…Ale neřekl mi vůbec, kolik jsem měla HCG v krvi…? Je to normální?
Mám dojem, že tu holky vždycky hlásily, kolik měly…Já jsem byla v takovém šoku, že jsem se zapomněla zeptat…:-)
Ale asi je to jedno…prostě budu věřit, že se všechno bude vyvíjet dobře ![]()
Ahoj holky, také se přidávám. Dnes 12 DPO a je tam vidět duch. Může to ještě sílit nebo už je pozdě? Mám za sebou dvě ZT.
Tak druhy jsem asi namocila moc, zazloutl, houbelec videt..fakt na 2 veci. Bud pockam na cervenou nebo investuji do digi testu. Ale mam pocit spis, ze tetka bude. Jen to byla takova nadeje