12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
804
11.10.11 08:43

To by byla skvělá zpráva… Ale nic mi není, chuť na kávu nebo víno :-) mám stále stejnou. Snad jediná věc, které jsem si všimla… v podbřišku mě to už tak týden bolí jako kdybych měla namožené břišní svaly, ale někde uvnitř.
Ale nemůžou být, téměř necvičím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
11.10.11 08:44
Maia22 píše:
Emi.kk píše:
Ahoj holky, tak já to dneska zkusila, a jenom jedna / :-( Jsem 12. den po ovulaci, myslíte že by se mohlo ještě něco vybarvit? BT dneska zase 37,1.
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Ahoj,myslím si že 12 den po ovulaci je brzy,miminko cestuje vejcovodem 5 dní,pak se dalších 5-7 dní uhnizďuje v děložní sliznici,potom se teprve začíná vylučovat HCG. Testy jsou nejspolehlivější až v den očekávané ms :wink:

Já právě kolem 10.dne po ovulaci začínám špinit a 12.den už je krvácení. A dneska jsem 12.dpo, zatím ani nešpiním, jenom mě bolí břicho a v kříži jako na ms. Díky holky za podporu, zkusím testnout tak v pátek, jestli do té doby ms nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
11.10.11 08:51
Babetta píše:
Ahoj. Taky se ráda přidám. Očekávám měsíčky právě dnes, a obávám se, že i přijdou… BT je sice stále vysoká 37,2, ale je to prý individuální, někomu zůstane vysoká i do prvních dnů krvácení. Nevím, máte s tím nějaké zkušenosti?

Mě klesá teplota až během ms. Po ovulaci mívám 36,8-37, před ms neklesne a třeba první dva dny ms se mi ještě drží na 37 a klesá postupně. Mrkni třeba na můj graf z července
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
U každého je to opravdu individuální, tak držím palce :-)
Poslední dny se mi drží bt na 37-37,1, to je o něco vyšší než obvykle, tak taky doufám že ms nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.10.11 08:55

Ahoj holky,
jak se cítíte před zítřkem. U mě to tento měsíc asi nedopadlo. Nemám žádné těhu příznaky, ale ani MS. Přiznám se, že jsem v sobotu testovala.Byla tam malilinkatá čárečka, ale také jsem mohla mít vidiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
11.10.11 09:02

Emi.kk To bych nám přála!
Jinak my pořádně zkoušíme „teprve“ od léta, ale už jsme pár sněhobílých testíků prožila. Naposledy teď v pátek, nevydržela jsem to :zed: zdálo se mi, že mě podbřišek nezvykle a už dlouho pobolívá.
Samozřejmě ani ň. Bílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.10.11 09:05
Zuzik22 píše:
Ahoj holky,
jak se cítíte před zítřkem. U mě to tento měsíc asi nedopadlo. Nemám žádné těhu příznaky, ale ani MS. Přiznám se, že jsem v sobotu testovala.Byla tam malilinkatá čárečka, ale také jsem mohla mít vidiny.

:lol: příznaky mít nemusíš,já si tedy jako těhotná vůbec nepřipadám,jen mě trošku bolí prsa a sem tam podbřišek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.10.11 09:11
Maia22 píše:
Zuzik22 píše:
Ahoj holky,
:lol: příznaky mít nemusíš,já si tedy jako těhotná vůbec nepřipadám,jen mě trošku bolí prsa a sem tam podbřišek :nevim:

No právě, prsa mne vůbec nebolý. Kdy jsem otěhotněla v dubnu,tak bolely jako čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
11.10.11 09:19

Zuzik22: Ahoj. Já ještě těhotná nebyla, tak jen lapám zkušenosti jiných… Bylo to před otěhtněním hodně jiné než jindy před ms? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.11 09:30

Tak já jsem testovala včera testem s citlivostí 20 a byl tam duch…Dnes ráno jsem testovala 10 a nic si připadám jak cvok…bolí mě spodek i prsa tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.10.11 09:31
Babetta píše:
Zuzik22: Ahoj. Já ještě těhotná nebyla, tak jen lapám zkušenosti jiných… Bylo to před otěhtněním hodně jiné než jindy před ms? Díky.

Babettko,nebylo to vůbec jiné. Špatně mi nebylo, akorát ty prsa pobolívala a často jsem chodila na záchod.Cítila jsem se vnitřně hodně šťastně ( myslím, že to každá ženská to tak trochu pozná, že je těhu) a pak se mi to potvrdilo.Jenže v sedmém týdnu přišlo krvácení a do 5 dnů jsem potratila. Ale každé těhotenství je jiné, tudíž i příznaky se určitě mohou lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
11.10.11 09:37

Zuzik22: Já vím, když se sejde deset žen, každá by mluvila o příznacích jinak. Přeji, ať se Ti zase ten pocit štěstí vrátí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.10.11 09:40
Babetta píše:
Zuzik22: Já vím, když se sejde deset žen, každá by mluvila o příznacích jinak. Přeji, ať se Ti zase ten pocit štěstí vrátí!

Moc děkuji, tobě ho samozřejmě přeji také!!! Věřím, že nám všem se jednou zadaří :srdce:
Jak dlouho se snažíte, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
11.10.11 10:24

Zuzik22: Od července pořádně, to jsme spolu začali bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.10.11 10:27
Babetta píše:
Zuzik22: Od července pořádně, to jsme spolu začali bydlet.

Tak to přeji, ať se brzo zadaří :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.11 11:25

Ahoj holky, já jsem byla těhotná v životě šestkrát a mám dvě dcery, teď se s přítelem pokoušíme i přes můj poměrně vysoký věk…pokud se mohu přidat s příznaky, já to vždy poznala podle napnutých a citlivých prsou, naopak břicho mě skoro nebolelo…taky mi nebývalo špatně, ale byla jsem dost unavená..pořád bych spala a měla i reakce jakoby spomalenější…teď se snad bojím napsta, že prsa mě bolí, ale podbřišek taky a unavená jsem už dlouho, tak nevím..:-( MS bych měla dostat pozítří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí