Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by byla skvělá zpráva… Ale nic mi není, chuť na kávu nebo víno
mám stále stejnou. Snad jediná věc, které jsem si všimla… v podbřišku mě to už tak týden bolí jako kdybych měla namožené břišní svaly, ale někde uvnitř.
Ale nemůžou být, téměř necvičím:-)
Maia22 píše:Emi.kk píše:Ahoj,myslím si že 12 den po ovulaci je brzy,miminko cestuje vejcovodem 5 dní,pak se dalších 5-7 dní uhnizďuje v děložní sliznici,potom se teprve začíná vylučovat HCG. Testy jsou nejspolehlivější až v den očekávané ms
Ahoj holky, tak já to dneska zkusila, a jenom jedna /Jsem 12. den po ovulaci, myslíte že by se mohlo ještě něco vybarvit? BT dneska zase 37,1.
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Já právě kolem 10.dne po ovulaci začínám špinit a 12.den už je krvácení. A dneska jsem 12.dpo, zatím ani nešpiním, jenom mě bolí břicho a v kříži jako na ms. Díky holky za podporu, zkusím testnout tak v pátek, jestli do té doby ms nedojde.
Babetta píše:
Ahoj. Taky se ráda přidám. Očekávám měsíčky právě dnes, a obávám se, že i přijdou… BT je sice stále vysoká 37,2, ale je to prý individuální, někomu zůstane vysoká i do prvních dnů krvácení. Nevím, máte s tím nějaké zkušenosti?
Mě klesá teplota až během ms. Po ovulaci mívám 36,8-37, před ms neklesne a třeba první dva dny ms se mi ještě drží na 37 a klesá postupně. Mrkni třeba na můj graf z července
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
U každého je to opravdu individuální, tak držím palce ![]()
Poslední dny se mi drží bt na 37-37,1, to je o něco vyšší než obvykle, tak taky doufám že ms nedojde.
Ahoj holky,
jak se cítíte před zítřkem. U mě to tento měsíc asi nedopadlo. Nemám žádné těhu příznaky, ale ani MS. Přiznám se, že jsem v sobotu testovala.Byla tam malilinkatá čárečka, ale také jsem mohla mít vidiny.
Emi.kk To bych nám přála!
Jinak my pořádně zkoušíme „teprve“ od léta, ale už jsme pár sněhobílých testíků prožila. Naposledy teď v pátek, nevydržela jsem to
zdálo se mi, že mě podbřišek nezvykle a už dlouho pobolívá.
Samozřejmě ani ň. Bílo.
Zuzik22 píše:
Ahoj holky,
jak se cítíte před zítřkem. U mě to tento měsíc asi nedopadlo. Nemám žádné těhu příznaky, ale ani MS. Přiznám se, že jsem v sobotu testovala.Byla tam malilinkatá čárečka, ale také jsem mohla mít vidiny.
příznaky mít nemusíš,já si tedy jako těhotná vůbec nepřipadám,jen mě trošku bolí prsa a sem tam podbřišek ![]()
Maia22 píše:Zuzik22 píše:
Ahoj holky,
jak se cítíte před zítřkem. U mě to tento měsíc asi nedopadlo. Nemám žádné těhu příznaky, ale ani MS. Přiznám se, že jsem v sobotu testovala.Byla tam malilinkatá čárečka, ale také jsem mohla mít vidiny.příznaky mít nemusíš,já si tedy jako těhotná vůbec nepřipadám,jen mě trošku bolí prsa a sem tam podbřišek
No právě, prsa mne vůbec nebolý. Kdy jsem otěhotněla v dubnu,tak bolely jako čert.
Zuzik22: Ahoj. Já ještě těhotná nebyla, tak jen lapám zkušenosti jiných… Bylo to před otěhtněním hodně jiné než jindy před ms? Díky.
Tak já jsem testovala včera testem s citlivostí 20 a byl tam duch…Dnes ráno jsem testovala 10 a nic si připadám jak cvok…bolí mě spodek i prsa tak nevím
Babetta píše:
Zuzik22: Ahoj. Já ještě těhotná nebyla, tak jen lapám zkušenosti jiných… Bylo to před otěhtněním hodně jiné než jindy před ms? Díky.
Babettko,nebylo to vůbec jiné. Špatně mi nebylo, akorát ty prsa pobolívala a často jsem chodila na záchod.Cítila jsem se vnitřně hodně šťastně ( myslím, že to každá ženská to tak trochu pozná, že je těhu) a pak se mi to potvrdilo.Jenže v sedmém týdnu přišlo krvácení a do 5 dnů jsem potratila. Ale každé těhotenství je jiné, tudíž i příznaky se určitě mohou lišit.
Zuzik22: Já vím, když se sejde deset žen, každá by mluvila o příznacích jinak. Přeji, ať se Ti zase ten pocit štěstí vrátí!
Babetta píše:
Zuzik22: Já vím, když se sejde deset žen, každá by mluvila o příznacích jinak. Přeji, ať se Ti zase ten pocit štěstí vrátí!
Moc děkuji, tobě ho samozřejmě přeji také!!! Věřím, že nám všem se jednou zadaří ![]()
Jak dlouho se snažíte, jestli se můžu zeptat?
Babetta píše:
Zuzik22: Od července pořádně, to jsme spolu začali bydlet.
Tak to přeji, ať se brzo zadaří
!!!
Ahoj holky, já jsem byla těhotná v životě šestkrát a mám dvě dcery, teď se s přítelem pokoušíme i přes můj poměrně vysoký věk…pokud se mohu přidat s příznaky, já to vždy poznala podle napnutých a citlivých prsou, naopak břicho mě skoro nebolelo…taky mi nebývalo špatně, ale byla jsem dost unavená..pořád bych spala a měla i reakce jakoby spomalenější…teď se snad bojím napsta, že prsa mě bolí, ale podbřišek taky a unavená jsem už dlouho, tak nevím..:-( MS bych měla dostat pozítří..