16 a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
18.10.10 15:55

Lucynko já jsem toužila po mimču od svých 18… Jelikož mám staršího manžela, tak všechny naši známý si potomky v té době pořizovali.. Ale také jsem si chtěla užít té krásné svobody a užít se se svým tehdy přítelem :-) Tak jsme cestovali na hory a k moři, chodili do kina, diskošky, zábavy a víkendy lenošili :-) V devatenácti hned po škole jsme se vzali a pak jsem nastoupila do práce, zařídili jsme si bydlení, abych měla aspoň nějakou praxi a také abych měla nárok na větší peníze při mateřské :-) No a ve 21,5 jsem otěhotněla :-) Jsem moc spokojená a hlavně mám spousty zážitků a měli jsme čas se poznat více s manžou :-)

Takže doporučuji ti ještě rozhodně vydržet, přesně jak píší holky, aspoň tu školu dodělat, protože bez toho budeš v budoucnu vyřízená!!!A trošku si s přítelem užijte ten život :wink:

Příspěvek upraven 18.10.10 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.10.10 16:00

Urcite pockat-

navic, byt to moje dcera a rict mi v 17 ze se stehuje k priteli 8-o :roll:
To je v tehle dobe normalni????

Pises pritel bude mit lepsi praci jinde a byt a budete se tam stehovat- holka, to je sila- co na to rikaji Tvoji rodice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.10.10 16:00

Taky jsem proto,dodělat si školu a přečti si toto,možná si řekneš,že je to o něčem jiném,ale až zase tolik ne.
 http://www.super.cz/…a-vztah.html

• Citovat
  • Upravit
20
18.10.10 16:04

Nene..školu bych si udělala..Stačila bych udělat druhák..a třeťák je už hračka.. Takhle jsem to myslela..Záleží mi na škole..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
18.10.10 16:05

Luci ja ted dodelavam tretak a reknu ti jednoduchy to neni, ale jak chces je to tvoje vec.

• Citovat
  • Upravit
Niky7
18.10.10 16:06

Luci ja ted dodelavam tretak a reknu ti jednoduchy to neni, ale jak chces je to tvoje vec.

• Citovat
  • Upravit
2789
18.10.10 16:07

muj nazor je takovy,ze dite by jeste nemelo mit deti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
18.10.10 16:08

Lucynko věř, že už si s přítelem pár let nic neužijete.. Už bude na prvním místě dítě, které pláče, je nemocné a věř, že jsou to neskutečné starosti :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.10 16:08

děkuji .. najdou se i takový lidé ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.10 16:13

S přítelem bydlím od svých 15let. Mý rodiče? Nebyli nadčený,ale vzali to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
18.10.10 16:13

Já jsem taky vždycky chtěla moc dítě už v 16 jsem si představovala jaké by to bylo ,ale nad citem mít dítě v 16 zvítězil můj rozum a sama jsem si řekla bylo by to hezký mít mimčo,ale chci si ještě něco užít a dítě mi neuteče a rozhodně toho nelituji.Bude mi 26 a mam prvního syna.A v 16 rozhodně nejsi moc připravená mít dítě.Dítě je o zodpovědnosti a v 16 jí ještě moc nemáš sama jsi tak trochu dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.10.10 16:14

nevykladej si to spatne,ono je neco chtit dite a dalsi vec, potom se o nej postarat!a ver,ze v 16 je na to hodne brzo!samozdrejme,kdyz se uz stane a nechces jit na potrat je jina vec,ale premyslet v 16 o decku?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.10.10 16:16

Ahojky.Prvního syna jsem měla ve 20 a druhého ted a je mi 23.Nepřišlo mi to brzo,nechtěla jsem první dítě mít až po 30 to není nic pro mě :wink:
Ale v 17ti je brzo kdžy nemáš školu…jak se tu psalo dítě je spoustu starostí a zodpovědnosti a ono pokud přítel ještě nemá tu práci jistou nemá po zkušebce moc bych se do toho nehrnula protože dítěti pak nemůžeš říct že nemáš na plínky nebo na jídlo a nechat ho hlady :wink: Tak tak rok 2 počkejte až něco našetříte a pak třeba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.10 16:21

Pro některé ,,rádoby chytráky" myslim , že na diskuzi nezáleží na přezdívce? Ještě ke všemu, když to píše anonym. Neptala jsem se na názor, jestli se Vám zdá moje přezdívka dost ,, In" =) V první řadě mi jde o školu . Na ničem mi tolik nezáleží , když už asi chci rodiče tak zklamat , tak aspoň s hotovou školou a evropskym certifikátem.
Diskuze je sice napsána ,, 16 a těhotná " ale v době , kdybych měla porodit by mi už táhlo na 18 =) asi takhle to je. Já sama zajištěná jsem . Na to si asi mý rodiče dali dosti záležet . Nevim,jestli to má každý ale já i můj bratr v den svých 18ti letech jim banka vyplatí spoření , které jim rodiče spořili. Bratrovi,(25let) už toto dostal. =) Jsem asi hloupá , ale zatím těhotná nejsem , jen UVAŽUJI. To je rozdíl . Ještě s tou školou . Praxe v Praze , škola v ML (intr) chápete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 16:21

Já měla Kity v 19 letech. A aby řekla pravdu, tehdy mi to připadalo paráda, super miminko..... ( nehoda náhoda přes antiko). Říkala jsme si, jak to vše zvládám i když finance nebyly.....

Teď je mi 32, mám Kačátko a teď si to užívám a už dávno mi došlo, o co vše jsme se připravila tím, mít dítko tak brzo - ale dodávám po skončení SŠ !!!

Určitě ti poradím nejdříve si dodělej aspoň tu maturitu a pak si pořiďte miminko, když už ho chce tak brzy. Mám v okolí několik lidí - starších i mladých s ukončeným základním vzděláním a jejich život tomu odpovídá.. prostý, bez pořádné aspoň trošku slušně placené práce..... na minimálních mzdách, směnách apod. Myslíš, že pak zvládneš mít doma 3-4-5...... leté dítě i dvě a chodit na směny - ranní, odpolední noční…?? TAk to totiž bohužel bez maturity je a budeš sakra ráda aspoň za směny..... a to ještě v případě, že ttě partner podrží a bude pomáhat i s dítkem. bude makat a pak žít pro rodinu, ne kamarády, ne koníčky..... jste na to opravdu připravení…???

OPRAVDU PŘIPRAVENÍ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky