16 a těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
18.10.10 16:57

hele,kdyz ma tvoje stejne stara kamaradka miminko,tak ji udelej radost,aby si mohla udelat hezkej den,vem si ho k sobe,a postarej se!a verim,ze by jsi vecne zhavila mamu na drate, a ostatni!Tohle neni trend,ze jedna ma a ja, ja chci honem taky,takhle to nefunguje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
18.10.10 16:59

Lucynko já tě na jednu stranu chápu, já jsem tu již psala jak jsem to měla já.. taky jsem se setkala s negativními reakcemi, že jsem mladá apod. a to jsem byla o maličko starší :roll:
Já si myslím a někdo už to tu psal, že holka, která má dítě, tak je pro ní dítě na prvním místě, ale ty chlapi jsou v tomhle horší :-? Ty se vždycky můžou sebrat a jít.. Možná kdyby tvůj přítel byl starší,ale já sama mám dvacetiletýho bráchu, je moc hodnej, zodpovědnej, ale prostě s dítětem si ho nedokážu představit 8-o
A hlavně jsme se tady shodli v tom, že jste si nic neužili.. Tu bezstarostnost, svobodu :-? Jenom vy dva.. Aby vám to pak nebylo líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
18.10.10 17:00

Právě proto, že jsme tu „velké maminy“, tak už nějakou představu o životě a výchově dětí máme a z té mladické naivity jsme už vyrostly. A nemyslím si, že si tu někdo z Tebe utahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.10 17:03

vercicek**** je to všechno moc těžký..Ale jak jsem napsala. Na prvním místě je,abych svojí mamku udělala šťastnou a dodělala si školu. Potom dítě. Každej si pod pojmem mladej kluk opravdu představí toho,kterej je věčně venku s kámošema a pije atd. Ale můj přítel je jinej.Jeho máma se na něj sama vykašlala. Nechala ho na holičkách a chlapečku teď se starej sám. Mám v něm obrovskou důvěru a myslim,že by mě asi jen tak neopustil,ale stát se může vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.10.10 17:07
Lucynka721 píše:
vercicek**** je to všechno moc těžký..Ale jak jsem napsala. Na prvním místě je,abych svojí mamku udělala šťastnou a dodělala si školu. Potom dítě. Každej si pod pojmem mladej kluk opravdu představí toho,kterej je věčně venku s kámošema a pije atd. Ale můj přítel je jinej.Jeho máma se na něj sama vykašlala. Nechala ho na holičkách a chlapečku teď se starej sám. Mám v něm obrovskou důvěru a myslim,že by mě asi jen tak neopustil,ale stát se může vše.

nevím jak to máte s bydlením ale já osobně bych nejdřív řešila aby jste měli svoje bydlení a nějaké prašulky do začátku.....věk bych v tvým případě neřešila,u generace před náma bylo normal mít děti kolem 18.let a až tato generace má trend mít dítě ve 30......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.10.10 17:10

lucynko-ted mluvis o tom,ze mas v nem duveru,ano ten tvuj kluk si prozil svoje,ale jak to bude za 2-3 roky?vztah neni celozivotne zalozeny na zamilovanosti-to pomine,ono se po chvili z toho vztahu stava stereotyp,a ver,ze az potom zjistis,co mas v tom chlapovi,ne driv!a ted se milujete,prijde ono miminko,uz nebudes mit tolik casu na toho kluka,o sexu ani nemluvim,pac po porodu a kdyz celou noc decko prorve se do toho moc nechce,tak teprve uvidis,jaky vlastne je!tak budd rada,ze jsi tak mlada,ze jeste nemas zavazky,ze si muzes jit kam chces a muzes si delat co chces! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
18.10.10 17:10

Lucko ještě otázku a teď žijete jak? Spolu nebo každý u rodičů? Zkoušeli jste třeba spolu žít? Ono je jiné spolu chodit a spolu žít vařit a starat se o domácnost a nenavážím se jen se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
18.10.10 17:12

Lucynko je fakt, že chlap není nikdy jistej a opustit nás můžou všechny a nezáleží na věku..
Souhlasím s Drazunkou, neřešte tedy ten věk, ale začněte si nejdříve budovat to hnízdečko, které bude patřit jen vám :-D Pak to miminko.. Ale ten domov je základ… Pak už se penízky opravdu špatně šetří a člověk chce dát tomu svýmu pokládku všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.10.10 17:14
dzarunka píše:
u generace před náma bylo normal mít děti kolem 18.let a až tato generace má trend mít dítě ve 30......

Než něco takového vypustíš z pusy, zkus se zamyslet, jak na tom ta generace před námi byla.
Jaké byly možnosti.
V kolika letech se lidé tehdy zapojovali do pracovního procesu, jaké byly možnosti bydlení a práce :roll:

Příspěvek upraven 18.10.10 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
18.10.10 17:15
dzarunka píše:
u generace před náma bylo normal mít děti kolem 18.let a až tato generace má trend mít dítě ve 30......

No, to bylo spíše tím, že u generace našich rodičů nebylo po dovršení 18 let už co jiného očekávat, než vdavky, práci na úřadě, novomanželskou půjčku, dítě, dovolenou v Jugoslávii a pak už jen samá pozitiva :-D
Ta věková hranice se teď posunuje podle mě spíš tím, že jsou jiné možnosti „užívání si“ života, budování si materiálního zázemí, kariery atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
18.10.10 17:21

Já jsem nečetla celou diskuzi. Reaguju jen na zakládající dotaz.
Nejdřív by mě zajímalo jak dlouho spolu s přítelem jste.
Potom radím dobře dodělej si školu, ono ani ta maturita dneska není výhra, ale lepší než vyplňovat ,,základní vzdělání", protože můžeš být sebechytřejší, ale stejně na tebe všude budou koukat jako na negramotnýho blbečka. Vím jak koukaj na mýho přítele, není hloupý, má všeobecný přehled, ale když někde, kde ho neznají řekne, že má jenom základní vzdělání, tak padají otázky typy jste dementní?
Píšeš, že přítel bude mít pohádkový plat, ale s tím bych počítala až v momentě, kdy bude mít v ruce minimálně 1. výplatní pásku, protože slibovat můžou ledasco. Pak bych šla alespoň na rok někam pracovat, abys měla nárok na 3. lteou variantu.
Příteli je 19. Mno trošku bych počkala. Ona myšlenka miminka rozněžní každýho, ale to miminko není jenom malým roztomilým uzlíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.10.10 17:22

tak já myslím že bylo plno matek v 18. a nemyslím že by to nezvládali a byty taky nebyly a neměly tolik vymožeností co máme teď my a zvládali,nevím jak bych to lépe vyjádřila co jsem tím chtěla říct

Příspěvek upraven 18.10.10 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.10 17:23

****sexyfraga: žijem spolu už cca rok a půl. Domácnost nám funguje perfektně.Nemám si na co stěžovat. A sex? V době,když jsem měla neustále záněty jsme třeba spolu nespali půl roku . Vy každej v nás vidítě mladý,nepracující lidi,který by jen chlastali alkohol,hulili mariánku. Ale je to jinak. Jsme s přítelem trochu napřed. Pro mě znamená chození na diskotéky stereotyp. Radči se projdu s přítelem po městě se psem večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
18.10.10 17:24

Lucy chtěla jsem napsat dlouhej příspěvek o tom, co všechno obnáší miminko, ale myslím, že by jsi to stejně jen tak přelítla, jako „chytrý řeči“ - nemyslím to zle, ale v 16-ti prostě nemůžeš pochopit vše.

Jen jsem ti chtěla říct, že v 16-ti a dýl jsem měla taky spoustu fajn vztahů s klukama, kteří byli hodní a dalo se s nimi mluvit o dětech a o plánování budoucnosti… ale za nějaký 2, 3 roky vztahu v tomto věku se dost dobře nezjistí, jaký ten člověk opravdu je a jestli si budete rozumět i do budoucna až se vše změní.

To bych snad řešila i víc, než jestli jsi připravená na to mít dítě - u tebe zafungují hormony, ale u chlapa ne.

Pokud se chceš opravdu rozhodnout sama, nastěhujte si k Vám na týden kamarádku s miminkem a zkuste se o něj za jejího dohledu starat ve dne v noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.10.10 17:24
sexyfraga píše:
Lucko ještě otázku a teď žijete jak? Spolu nebo každý u rodičů? Zkoušeli jste třeba spolu žít? Ono je jiné spolu chodit a spolu žít vařit a starat se o domácnost a nenavážím se jen se ptám.

Souhlas. Když jim to bude klapat a bude mít hotovou školu, proč ne :wink: Ale ta domácnost… člověk se diví, jaké má ten druhý zvyky a zlozvyky, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí