Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucynko taky si uvědom, že s dítětem už nikdy nebude žádné já si koupím, ale nejdřív se koupí dítěti a pak teprve tobě.
Musíš taky počítat s tím, že přítel nemusí mít tu práci do konce svýho života. Co když o tu práci přijde?
dam ti „krasnej“ priklad!moje kamaradka,v 18 otehotnela s pritelem byli zamilovani,chteli mimi,se jim zadarilo,kdyz byla v 5 mesici,tak se vzali a jen to se jeji honzik narodil,manzel ji zacal chodit do hospody,uzivat marihuanu a vsechno se pokazilo!po 2 letech neustaleho hadani se rozvedli,ona zustala sama s deckem!za par dni ji konci materska 22.10.a praci nema a nedostane ani korunu!pritel se s ditetem neschazi,proste na nej kasle!a muzu ti rict,ze to byl skvelej chlap,nez se zkazil!ale vecne rvani miminka,kamoska uz mu nevenovala tolik casu,jak predtim,tak si sel za lepsi zabavou!a co ted ma decko na krku a bez penez!
a i kdyz rikas,ze bude mit pritel pahadkovou vyplatu,ale jak dlouho?to muze trvat cely zivot takovy plat a nebo par mesicu a co potom?tvych az 1500kc,to nezachrani!a vem si on nema dodelanou skolu a ty ji mit taky nebudes.skola je zaklad!a potom zacit premyslet o miminku
!
No, tak daleko od té generace, o které jsem se trochu v nadsázce zmiňovala, nemám … bude mi 42 let, takže jsem si v té době svoje odžila a vím, jaké byly běžné sny a ambice.
Lucynka721 píše:
Kaatia: pro mě 30 000,– čistýho =) a služební byt. Plat padne jen za sociální a zdravotní pojištění.
Co?? To mu nebude platit zaměstnavatel??
Lucynka721 píše:
Kaatia: pro mě 30 000,– čistýho =) a služební byt. Plat padne jen za sociální a zdravotní pojištění.
Jak řekla s tímhle počítej až to opravdu budete mít.
Představ si, že firma zkrachuje(v dnešní době nic divnýho) a rázem jste bez peněz a navrch bez bytu.
Lucynka721 píše:
Nene..školu bych si udělala..Stačila bych udělat druhák..a třeťák je už hračka.. Takhle jsem to myslela..Záleží mi na škole..=)
Třeták je hračka?? A čtvrták se dá zvládnout levou zadní kór s ročním dítětem, jelikož díky němu budeš mít strašně moc času na studování ![]()
Tvoje iluze bych chtěla mít
![]()
Michaelakkk píše:Lucynka721 píše:
Nene..školu bych si udělala..Stačila bych udělat druhák..a třeťák je už hračka.. Takhle jsem to myslela..Záleží mi na škole..=)Třeták je hračka?? A čtvrták se dá zvládnout levou zadní kór s ročním dítětem, jelikož díky němu budeš mít strašně moc času na studování
Tvoje iluze bych chtěla mít![]()
Tak to se jdu rovnou přihlásit na školu, když je to tak v poho. ![]()
Lucynko,
neber to prosim nejak spatne. Je to vase vec, kdy budete mit miminko a nikdo jiny s tim nic neudela.
Jen bych ti chtela rict, ze jedna ze znamek dospelosti je umet si na veci, ktere chceme, pockat.
Ja bych se na tvem miste dohodla s pritelem, ze se zacnete snazit o miminko treba pul roku pred tvoji maturitou a pak uvidite, jestli ho porad chcete.
I to cekani a planovani je krasne a ukaze, jak je vas vztah pevny.
Mluvim z vlastni zkusenosti. ![]()
Michaelakkk: Já bych zas chtěla bejt tak chytrá jako ty.. Jsem na učňáku. Jen ta škola nese název „střední odborná škola“ ![]()
Michaelakkk píše:Lucynka721 píše:Co?? To mu nebude platit zaměstnavatel??
Taky mě to zarazilo ![]()
Lucynka721 píše:
Michaelakkk: Já bych zas chtěla bejt tak chytrá jako ty.. Jsem na učňáku. Jen ta škola nese název „střední odborná škola“
Aha no to máš ale jedno ![]()
chuanitka píše:Michaelakkk píše:Taky mě to zaraziloLucynka721 píše:Co?? To mu nebude platit zaměstnavatel??
Já to pochopila tak, že tam nebude na regulérní smlouvu, ale na černo, jelikož jedině tak by zaměstnavatel neplatil soc.zdr. CO já vím, tak ze zamětanců má taky nějaké úlevy?
**PROČ MÁM POCIT,Ž E JE TO ZAS JEDNA Z TĚCH KONTROVERZNÍCH DISKUZÍ CO UŽ UT BYLY…??
JEN HEC HOLEK, KTERÁ UDĚLÁ KOLIK STRÁNEK…???**
Terrad píše:**Michaelakkk píše:Tak to se jdu rovnou přihlásit na školu, když je to tak v poho.Lucynka721 píše:
Nene..školu bych si udělala..Stačila bych udělat druhák..a třeťák je už hračka.. Takhle jsem to myslela..Záleží mi na škole..=)Třeták je hračka?? A čtvrták se dá zvládnout levou zadní kór s ročním dítětem, jelikož díky němu budeš mít strašně moc času na studování
Tvoje iluze bych chtěla mít![]()
Michaelakkk píše:chuanitka píše:Já to pochopila tak, že tam nebude na regulérní smlouvu, ale na černo, jelikož jedině tak by zaměstnavatel neplatil soc.zdr. CO já vím, tak ze zamětanců má taky nějaké úlevy?Michaelakkk píše:Taky mě to zaraziloLucynka721 píše:Co?? To mu nebude platit zaměstnavatel??
Ale zas je divný, že by v takovém případě dostal byt ![]()