17letá dcera a její kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
4.8.14 22:50

Tak pokud se líbala jen proto, že to chtěla zkusit…může jí to připadat blé.

Když si to představím, bylo mi ble taky.

Ovšem líbat se s někým, kdo mě přitahuje, jiskří to mezi náma, funguje chemie…to už blé není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.8.14 22:51
@silvik.sk píše:
Mozna ze jsem naivni, ale doufam, ze vsechny holky v 17 na diskotekach nesoulozi. Ze jsou i „normalni“ holky a ta tvoje neni vyjimka!

jsou, ale je jich menšina :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.8.14 22:59

@Triminka v 17ti sem byla panna a líbání s jazykem se mi taky hnusilo (a hnusí do ted). Pak jsem v necelých 18t potal manžela ;) děti jsem tedy nehlídala(mm 3mladšísourozence a to mi stačilo), ale doma jsem makala, vařil každý víkend a další.
Moje sestra-bude jí 17 za pár dní-je něco podobnéh. Ona sice má přítele, ale už 3roky. Je na svůj věk aky hodně vyspělá arozumná
Nemyslím si, že by tvoje dcera byla jiná, divná nebo jak to nazvat. :nevim: prostě normální holka (ted teda doufám, že nejsem až tak naivní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.8.14 23:01
@omites píše:

myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
4.8.14 23:09
@omites píše:

neřekla bych…jen o těch nesouložících se tolik nemluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
4.8.14 23:12

A proč by měla holka v 17 souložit na diskotékách :nevim: Jsou i jiné holky, co je zajímá škola, normální vztahy a nejsou jako takové, co od patnácti hulí a souloží. Víš kolik holek zůstane pannou až do 19tilet? Hodně. Takže za mě, tvoje dcera je naprosto normální. Co vím, tak kluci oceňovali vždycky spíše zdrženlivost než rozhoďnožky - ty sice využívali, ale chodili s těma druhýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.8.14 23:18

Já hlavně nechápu, proč to takhle řešíš (doufám, že nevadí, že tykám). Co vím, jedná se o její sexuální život, né tvůj. Dceru bych uklidnila, ať se tímhle nenervuje a „hupsne“ na to až bude zcela připravená, s někým kdo za to stojí a nechala bych to být. Podle všeho je to chytrá holka, tak bych jí zkusila trochu důvěřovat a nechat to na jejím uvážení. Když se spálí a udělá nějakou hloupost… no, takovej život zkrátka bejvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
4.8.14 23:32

@omites
Proc jako ten vyplazlej jazyk? Takze tys v 17 taky delala tam to? No ja podle sebe soudim tebe, takze doufam, ze jsou i chytrejsi 17ky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
4.8.14 23:35

Mně přijde fajn, že se do ničeho nežene. Až se zamiluje, přijde to všechno samo, a fakt není pozdě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.8.14 00:02

Máte super vztah. Já nevím, možná ti chce něco naznačit. Já mám taky 17 let starou dceru, a ta byla taky taková, že s žádným klukem nechodila. Pak asi ve 14ti chodila asi se dvěma a po týdnu rozchod s tím, že je nemiluje a že se jí nelíbí líbání. O rok později proběhl její coming out a dnes má přítelkyni :-)
Může to být cokoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.8.14 00:03
@omites píše:

Kdyby jich byla menšina, nebyl by průměrný věk prvního sexu 19 let nebo kolik.
Můj gyndař tvrdí, že podle jeho zkušeností se první sex spíš oddaluje, než naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.8.14 00:05
@carambol píše:
Tak pokud se líbala jen proto, že to chtěla zkusit…může jí to připadat blé.

Když si to představím, bylo mi ble taky.

Ovšem líbat se s někým, kdo mě přitahuje, jiskří to mezi náma, funguje chemie…to už blé není

To je přesně ono. Olizovat něčí sliny je blé, ale když je tam ta chemie, blé pocit se zcela vypne a nastoupí pocity jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.8.14 02:59
@mari1912 píše:
Máte super vztah. Já nevím, možná ti chce něco naznačit. Já mám taky 17 let starou dceru, a ta byla taky taková, že s žádným klukem nechodila. Pak asi ve 14ti chodila asi se dvěma a po týdnu rozchod s tím, že je nemiluje a že se jí nelíbí líbání. O rok později proběhl její coming out a dnes má přítelkyni :-)
Může to být cokoliv :-)

Tohle přesně mě napadlo hned po přečteni přispěvku :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.8.14 04:26

A z ceho ma dcera obavy? Ze je „jina“ nez kamaradky? Ze ji neco utece? Nebo ze ji libani prislo ble? To nemusi hned znamenat, ze je na holky, ja se taky radim k tem, co jim to prislo napoprve ble…holt spatny partner :mrgreen:
Ono vybocovat ze „stada“ nemusi byt v puberte jednoduche, ale uklidnila bych ji, ze je uplne normalni :kytka: Az to prijde, tak to prijde…a bude to urcite hezci, nez kdyby se do neceho nutila jen proto, ze to delaji ostatni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
5.8.14 04:30

Ja to reknu takhle: moznost jedna - keca a nechce priznat barvu, ze uz je aktivni a proto Vam rika, co si mysli, ze chcete slyset (nelibi se mi ani libani, natoz nejaky sex). Moznost dva - mysli to vazne, a pak ji bud dejte cas, at dospeje k tomu, co ji je prijemne, a netlacte na ni. Treba je do nekoho tajne zamilovana a proto se ji polibky s nekym, ke komu nema vztah, nelibi. Nechte to na ni, jeji cas prijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky