Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Triminka a ta dcera jsi ty sama, viď zakladatelko?
No já myslím, že je fajn, že se do ničeho nehrneš a máma ti může ve všem věřit. Ty radši hlídáš děti a asi o nich už sníš, když tady furt dokola zakládáš diskuze o jménech a výbavičce pro vytouženou holčičku. Tak sni dál, na to ostatní asi ještě nejsi připravená. Mimochodem sama jsi zakládala diskuzi o tom, jak nesnášíš líbání
Tak proč nepíšeš sama za sebe a vymýšlíš si ![]()
@omites asi si žije ve svém světě
ale nevím, proč by nemohla psát normálně sama za sebe, že jí např. ještě nic neříkjí nějaké intimnosti nebo kluci, ale má rada děti a zajímá ji vše okolo nich, než si takhle hloupě vymýšlet. A nebo si dávat aspoň větší pozor, co kde píše ![]()
Dobrý den, jsem tu poprvé a dovoluji si napsat do diskuse, dceri je 17 a dozvěděla jsem se, ze si pise na Fb s 46 letym chlapem který ji miluje ona jeho a planuji sex.Jsem totálně vyřízená, jsem na ni sama.Jen jsem zprávu zahlédla na počítači, v rozrušení ani nevím jak se ten chlap jmenuje prijimenim, od spoluzacky ktera je jeji kamaradka vim ze ma rodinu!!!Ma kamarádka mi poradila nějaký screenshot nebo jak. Posle mi to prý do emailu screen obrazovky a ja si přečtu co si pisi.Pak bych to použila, protože pan je ženatý a ma 2 deti. Nenicila bych manželství ale dala mu jasne na jeho co mam v ruce a ať na dcerku zapomene. Dcera je takový telatko najivni chce se mi z toho zvracet.