17. listopad

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28294
19.11.17 08:46

Pristup k hudbe byl :-) Ty jsi fakt vtipna, brecim smichy. Takze vsichni ti zakzani zpevaci to bylo co jako? A to mlaceni lidi, kdyz sli na Plastiky? Neexistovalo jo? Byla tu spousta festivalu, sposuta kulturniho vyziti a zaaaadna cenzura.

I rozhlas jsi mohla poslouchat jakej jsi chtela vid, ty rusicky ve meste, to byla taky fabulace ze? A kdyz te nekdo napraskal, ze poslouchas Hlas Ameriky nebo Svobodnou Evropu, vubec nic se nedelo. Ono i ti Stbaci, co donaseli na ostatni, ti taky neexistovali.

Jo jo.

• načítám...
28294
19.11.17 08:48

A ten vyber z knih! Hotove Universum!

• načítám...
7210
19.11.17 08:59
@stock píše:
@Gába27 smarjanko,co je to ghi? Udělám to taky, líbí se mi to slovo, dřív než to zakazou :mrgreen:

:mrgreen: Přepuštěné máslo.

• načítám...
7210
19.11.17 09:06

@suvik Doufám, že zrovna nesnídáš. Při tom záchvatu hysterie bys to taky nemusela ve zdraví přežít, kdby ti zaskočilo. :lol: Hudbu jsem si na deskách vozila z Jugošky a opravdu nám na hranicích všechno pustili. Je pravdou, že tak vznešené skupiny jako Plastic People nikdy nebyl můj cup of tea. Co jsem neměla na deskách, to jsem si nahrála z polského rádia. :lol: Jelikož jsem byla v podstatě puberťačka, tak doufám, že mi to odpustíš. :mrgreen:

A na závěr - uklidni se trochu. Jo, a jak to máš teda s vlaječkama toho 28. 10.? Nebo lepíš jen na ten významný 17. listopad?

• načítám...
872
19.11.17 09:09
@matkabagristy píše:
@DanielaD já už ani nechtěla reagovat, ale ono je to k tématu. Je super, že v současné době může studovat každý dle svých priorit a možností. Ale dochází k extrémům, ke kterým nejsem slepá. Na výšku se dostává téměř 100 procent gympláků (ověřeno), studium je otevřeno komukoli z jiných škol. Můj respekt mají ti, co školu dodělají. V současné době opravdu hoooodně mladých lidí nějakou výšku zkusilo a nedodělalo. Nakolik své zkušenosti se studiem prezentují, je na nich- svoboda.

Já jsem si nevšimla, že 200 lidí z 2000 je téměř 100%. Možná zkusilo 2 semestry a odpadlo. Nebo byli vyhozeni. Já na svou obhajobu mohu říct, že jsem měla splněné všechny zkoušky i zápočty. Jen jsem to prostě nedala psychicky, je to pro odolný a silný lidi. Já jsem bohužel díky horšímu dětství slabá a trochu labilní. Ale pořád nechápu, za co bych se měla stydět. Dělám si titul na Bussines analystu, pokud tedy víš vlastně co to je a pracuji na dobré vedoucí pozici.
Potom nevím kolik ti je let, ale čekala bych větší nadhled. :potlesk: Ty jsi studovala VŠ?

• načítám...
6915
19.11.17 09:13

@Janina B1 Plácání od té všeznalé učitelky na ZŠ nebo SŠ, na kterou reaguješ, bych nebral vážně. Když jí to vysvětlíš, hned si soudružka učitelka najde jindou záminku, aby mohla vypustit jedovatou slinu :mrgreen:

• načítám...
66807
19.11.17 09:15

@Janina B1 no, já si toho, jak jsi vlastně skorodoktor všimla ve více diskuzích, což je dost na to, že nemáš ani 300 příspěvků. Prezentuješ se, jak se prezentuješ, tvoje věc. Jen jsem napsala, jak to může na ostatní působit. No, někdo je skorodoktor, někdo skoroinženýr, jiný skoroučitelka. Každého věc.

• načítám...
7210
19.11.17 09:17
@Janina B1 píše:
Já jsem si nevšimla, že 200 lidí z 2000 je téměř 100%. Možná zkusilo 2 semestry a odpadlo. Nebo byli vyhozeni. Já na svou obhajobu mohu říct, že jsem měla splněné všechny zkoušky i zápočty. Jen jsem to prostě nedala psychicky, je to pro odolný a silný lidi. Já jsem bohužel díky horšímu dětství slabá a trochu labilní. Ale pořád nechápu, za co bych se měla stydět. Dělám si titul na Bussines analystu, pokud tedy víš vlastně co to je a pracuji na dobré vedoucí pozici.
Potom nevím kolik ti je let, ale čekala bych větší nadhled. :potlesk: Ty jsi studovala VŠ?

To je ale docela škoda, když jsi měla zkoušky i zápočty všechny splněné. V medicíně se dá najít nějaký obor, kde bys nebyla přímo v kontaktu s těmi velmi a těžce nemocnými pacienty, ne? Chápala bych to, že na to přijdeš během 1 - 2 semestrů, ale mít tři roky hotové, to mi přijde docela škoda. Já rovněž pracuji s čísly, daněmi, MD/D. Ta práce mě baví, nicméně to není nic, z čeho by člověk učůrával blahem, jak ho to úžasně povznáší na duši. Dovedu si velmi dobře představit, že tak za deset let z ní budu totálně vyhořelá a přejdu na něco kreativnějšího - začnu péct štrůdly, nebo tak něco.

• načítám...
28294
19.11.17 09:20

Brouku nemej peci. Jen jsi proste mimo i se svyma hudebnima skvostama z Jugosky. Nekdo se do Jugosky nikdy nedostal a ze zrovna ty neposlouchalas Plastiky opet neomlouva komance. Zkus priste argumentovat objektivne a ne jen subjektivne. Furt nechapes, ze kdyz zrovna ty ses mela dobre, tak ostatni to mohli mit jinak a vubec za to nemohli.

Ja se mela uplne suprove, presto komunistickej raj na dohled pred 89 nevidim a nicim si to u me neomluvi. Ani ty tvyma demagogickyma plkama a snahou ukazat mi, jaky mas nadhled. Pro jsi pouze smesna. A

Jinak kdyz mas takovou peci o muj kulturni zivot, tak s detmi si lepime vlajku 8.5, 28.10. a 17.11. A posledni datum ma pro me nejvetsi vyznam, prave proto, ze jsem komunismus zazila. Svym detem ho jako skvelou dobu predstavovat nehodlam.

Tobe by mozna pomohlo, kdyby sis obcas zasla na nejakou vystavu o zlocinech komunismu. Myslim, ze videt osudy konkretnich lidi, a ze jich nebylo malo, by to nad rohlikama a dostupnym maslem mohlo otevrit oci.

Jak rekla Kubiska, odpustit se jim da (ale obdivuju to, napr. dcera Horakove to dokazala, muselo to byt pro nepredstavitelne tezky v ty dobe, kdy prisla o matku ji bylo 15 roku), ale zapomenout jim to nesmime.

Je to dnes tezky na ziti. Ale videt jakekoliv vyhody v totalite muze jen blazen.

• načítám...
4885
19.11.17 09:20
@suvik píše:
A jeste k popravam. Nebyli to jen vzdelanci a odbojari. Byli to i skalni komunisti. Jen se prestali hodit do kramu. Napr. Slansky ze. A to je jen kapicka, co se delo v tady nekterymi tolik opevovanym Rusku aka Sovetskym svazu, Stalin se s tim neparal.Jo a jeste me pobavila ta okupace Nemecka USA. Jasne, to bylo uplne stejny jak ta nase ruska. :-) To je taky vtip dne. :-)

To je skutečně vtip dne, neuvěřitelné, co někdo vyplodí, že.

• načítám...
28294
19.11.17 09:21
@Gnaar píše:
@Janina B1 Plácání od té všeznalé učitelky na ZŠ nebo SŠ, na kterou reaguješ, bych nebral vážně. Když jí to vysvětlíš, hned si soudružka učitelka najde jindou záminku, aby mohla vypustit jedovatou slinu :mrgreen:

:mrgreen: nekdo tu mluvil o pouzivani osobni roviny vid. :) Jo taaak, to jsi myslel sebe.

Ono se ti to nehodi poslouchat, je mi to jasny.

• načítám...
872
@matkabagristy píše:
@Janina B1 no, já si toho, jak jsi vlastně skorodoktor všimla ve více diskuzích, což je dost na to, že nemáš ani 300 příspěvků. Prezentuješ se, jak se prezentuješ, tvoje věc. Jen jsem napsala, jak to může na ostatní působit. No, někdo je skorodoktor, někdo skoroinženýr, jiný skoroučitelka. Každého věc.

Prosím tě, že někde někomu uvedu svůj život jako příklad apod. snad nemůžeš brát. Kde jsem napsala, že jsem skoro doktor? Nejsem ani z kousku. Jen mám pár znalostí za ty 3 roky, které se opravdu mohou někomu hodit. Viz. zborcená klenba někdy před pár dny.
Neodpověděla jsi mi ale, jak tohle všechno víš, zda máš VŠ a tak.
Já člověku s vysokou a bez ní totiž nerozlišuji, protože já lidi rozlišuji na základě chování a smýšlení.
Hele, to tě fakt tak žeru? Že víš, co kde přesně píšu a vypichuješ mě tu takto. :nevim: :lol:

• načítám...
4885

@Markéta80
Nedám to zamknout. S úžasem si čtu,,zajímavé,, názory.

• načítám...
872
19.11.17 09:25
@Gába27 píše:
To je ale docela škoda, když jsi měla zkoušky i zápočty všechny splněné. V medicíně se dá najít nějaký obor, kde bys nebyla přímo v kontaktu s těmi velmi a těžce nemocnými pacienty, ne? Chápala bych to, že na to přijdeš během 1 - 2 semestrů, ale mít tři roky hotové, to mi přijde docela škoda. Já rovněž pracuji s čísly, daněmi, MD/D. Ta práce mě baví, nicméně to není nic, z čeho by člověk učůrával blahem, jak ho to úžasně povznáší na duši. Dovedu si velmi dobře představit, že tak za deset let z ní budu totálně vyhořelá a přejdu na něco kreativnějšího - začnu péct štrůdly, nebo tak něco.

Já jsem tomu stále dávala šanci, už jen proto, že to byl sen mé babičky, která mě vychovala. Jenomže právě ve třeťáku v letňáku na konci přišlo něco jako syndrom vyhoření, jen velmi brzy. :D A to byla poslední kapka, rozhodla jsem se dělat, co chci já. A mě ty čísílka fakt naplňujou, divný co? :D I když mám už teď na starost spíš vedení svého týmu, stejně je miluju.:D

• načítám...
4885
19.11.17 09:25

@suvik
Hlas Ameriky nebo Svobodnou Evropu jsem poslouchala s našima a vím, jak jsem měla já i ségry zakázané o tom jen špitnout.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová