Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@soldi Tak to je mazec, já měla 19kg (tedy o kilo vic), když jsem šla do první třídy. Někdy mi přijde, že matky ty děti dost překrmují… ![]()
No a můžu se prosím zeptat, o kolik cm vám děti vyrostly za ten půlrok od jednoho ročku?
Sabino nase prckova mela na roce 80cm, na 18mesicich 87cm (takze vyrostla o 7cm za pulrok), na 2 letech 93cm (takze vyrostla o 6cm za pulrok), na 2,5 letech 98cm a na 3 letech 103cm (takze pak uz za pulrok vzdy po 5cm) ![]()
@bmw píše:
Resut, vim ze odbocuji, ale muzu se prosim zeptat kolik meri tvuj 6lety syn? nas ma ted 6let a meri okolo 138cmdekuji
Ahoj, zeptat můžeš:-). 6 mu bude za měsíc a o Vánocích měl 127 cm (tj za 2 měsíce 6roků). Jen mě teda překvapuje (v dobrém), že máš přehled, kolik má syn roků.. A já jsem myslela, jak málo o nás prozrazuji
.
sabina_s syn o 10cm, dcera o 7cm. Resut
Muj syn pusobi vzhledove prumerne a mezi stejne starymi detmi nijak nevycniva, tlusty neni a v 18m ma 12kg a 84cm, ti mi nepripadne takovy rozdil od zakladatelky. Ale je fakt, ze synovec ma 3,5 roku a vazi 14 kilo. Ale ruce a nohy ma jak paratka.
@Resut vsak jsi to v tom prispevku psala ze mu je necelych 6let
proto to vim a diky za odpoved ![]()
Ahoj, tak náš měl na 18ti měsíční 12kg a 84cm a od roční vyrostl jen o 2cm.
Tak mi dnes po prohlídce 87cm a 13,6kg. Syn od roku vyrostl o 8cm a přibral 1,5kg.
@adell píše:…jste fakt v poho, nevzrusuj se, nas malej ve 2 letech 104cm,17kg, noha 26
Ahoj,
dnes jsme byli na 18m kontrole a sestřička řekla, že má synek míry tříleťáka. Má 87cm a 14,5kg. Máte také tak velké děti? my v okolí máme jen stejně staré holčičky. tak ho nemám s kým porovnat.
Tak náš malý bude mít 18m příští týden a má 86cm a 11,2kg. Naše doktorka mu dokonce asi ve 3 měsících brala krev na testy na štítnou žlázu, protože se jí zdálo, že je moc veliký. Ale vše OK
Akorát nevím po kom je
Já mám 160cm, manžel 175cm
Ale když tady čtu ty váhy přes 12kg, musím ho víc krmit ![]()
My máme v 18 mes. 85 cm a 13 kg po mě to určitě nemá mám 160 cm ![]()
Ahojky holky my jsme teda o dost mladsi synovy je 6 m a mame 10,5kg a 71cm porad dostavame hubovano ze sme veliky ale pretacime se a vsechno jde jak ma dcera ma 18 m a u te nevim do poradny teprve pujdem
ale uz ma vel,92 tak jsem zvedava ![]()