1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
1.5.12 08:16

Cassi…jezis, ale havne ze je vse OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.5.12 12:15

Ahoj holky, tak jsme po kontrole. Malá přelezla kilo a jsme v pořádku, tak už jsem trochu klidnější, to už má docela slušnou šanci přežít, kdyby se něco poto…
Profi fotky z 23+0 mám v profilu, kdo budete chtít, přidám si vás do přátel, abyste je mohly vidět.
Dneska mi začíná třetí trimestr, nechci to vidět, už teď funím jak sentinel a snadno se unavím. Otoky zatím jen velmi mírné, doufám, že nebude moc vedro, aby se to nezhoršovalo.

Doufám, že ostatní těhule jsou taky v pořádku a že maminky s miminkama se mají báječně a užívají jara :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.5.12 13:22

Cassi, to je super, ze je vse OK a na fotky se rada podivam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.5.12 13:51

Cassi, moc hezky fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
10.5.12 18:45

Cassi to tak strašně letí,to není ani možný..ráda mrknu na fotky..
Kačko tobě se to taky blíží viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.5.12 20:01

ahoj holky.

tak u nas zase smutek. v 10tt missed abort, zitra nastupuji na revizi.
Prosim zadnou litost. Je mi ouzko, nebudu rikat, ze ne, ale verim, ze to tak ma byt.

Ostatnim tehotnym drzim pesti, at je vse v poradku a Kaci Tobe preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.5.12 20:05

Elzi, to snad ne… :hug: :hug: :hug: .
Marti, blizi, zacinam uz byt na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
11.5.12 08:57

Eli…respektuji tvou zadost o zadnou litost…i kdyz citim strasnej smutek…ale jak pises, zivot jde dal a asi to je tak jak to ma byt!!! Drz se!!
Prosim, moc rada bych ti dala kontakt na toho naseho urologa, uz treti kamaradka otehotnela co u nej byla i s manzelem a nastolili detoxikacni kuru, premyslej o tom…rz se kocko moje!!! Myslim na tebe!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
11.5.12 09:07

Elzi strašně moc mě to mrzí,drž se :hug: :*
Cassi jsi nádherná na těch fotkách :palec:
Leni jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
11.5.12 09:10
Cassi, myslím, že jsme tady zvědavé všechny, tak šup s námi všemi do přátel
@Cassiopeia píše:
Ahoj holky, tak jsme po kontrole. Malá přelezla kilo a jsme v pořádku, tak už jsem trochu klidnější, to už má docela slušnou šanci přežít, kdyby se něco poto…
Profi fotky z 23+0 mám v profilu, kdo budete chtít, přidám si vás do přátel, abyste je mohly vidět.
Dneska mi začíná třetí trimestr, nechci to vidět, už teď funím jak sentinel a snadno se unavím. Otoky zatím jen velmi mírné, doufám, že nebude moc vedro, aby se to nezhoršovalo.Doufám, že ostatní těhule jsou taky v pořádku a že maminky s miminkama se mají báječně a užívají jara :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.5.12 10:49

ahoj Martinko…u me vse v pohode :palec: brisko se zvetsuje a malej kope jak blazen…coz me tesi, chi :potlesk: co ty????????? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
14.5.12 12:43

Ahojda Leni a ostatní,no já byla v sobotu na pohotovosti protože jsem začala špinit,dr.mi řekla že mám hrozně nízko položenou placentu,dost mě to vylekalo,pokud bych začala krvácet musela bych do nemocnice,takže mám být v klidu a hlavně nic netahat.Tak teď studuju jak to je..jsem ráda že jsi v pohodě!Kdy jsi cítila první pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.5.12 12:49

jezisss…tak to lez a ani se nehni!!! :hug: snad to bude zase dobry!!! :palec:
Hele Martinko ja uz ani nevim, ale dost brzo…pry je to tak u druhorodicek bezne…
Me bylo asi 3 dny ted divne, bolela me hlava a ruce a nohy a byla jsem uplne znicena jakobych v noci vubec nespala i mi bylo spatne od zaludku…no divny, dneska je mi uz lip tak snad to nic nebylo!!! Nastesti se malej mrska tak je snad vse v poradku!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
14.5.12 12:57

Leni určitě to bude dobrý,já to občas taky mívám že jsem jak praštěná palicí a vůbec nic se mi nechce :hug: .no ležet prý nemám ale tak jako klídek no.musím doufat že se ta potvůrka placenta vytáhne nahoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.5.12 13:00

to je drzim moc palecky…a ty uz pohyby citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí