1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
23.5.12 19:03

a77 odpočívej,nic netahej a věř že to dopadlo..jsou holky co skutečně ze začátku i dýl špiní,dokonce některé krvácí a přesto se těhu povedlo..moc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
25.5.12 15:42

můj pupek.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.5.12 18:53

Marti, pupkem bych to nenazyvala, spis malinkaty brisko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
26.5.12 16:20

Kačí a to teď krapítek povyrostl,ale já to určitě doženu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.12 16:51

Mas krasny brisko, uz ho muzes ukazovat jako pysna nastavajici maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
26.5.12 20:04

@Martina34
Marti, kráásný pupek :-) MOC Ti to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
26.5.12 20:05

Holky díky moc :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.5.12 21:22

Ahoj holky, všechny vás po delší době zdravím a všem vám moc držím pěstičky. Vidím, že některé z vás se už mílovými kroky blíží k příchodu vytoužených miminek na svět, takže všem přejeme hodně zdraví, štěstí, síly a hlavně pohodové porody. Jinak my pořád Vojtujeme, malý ale díky tomu dělá pokroky, už se začínáme tulenit, na bříšku jsme už zvládli i druhé vzpřímení a ty pokroky jsou vidět každým dnem. Je to sice dřina, ale stojí to za to. Každopádně vám přeju, abyste se s drobkama bez Vojtovky obešly, sice mě všichni uklidňují, že malý si to pamatovat nebude, ale já si to pamatovat budu, a to bych vážně žádné z vás nepřála. Mějte se moc krásně, opatrujte se a užívejte si těhotenství a hlavně dávejte pozor na sebe i na ty vaše bobíšky v bříšku. Hezký večer všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.5.12 14:32

cauves holky…tedy Martinko, tobe to ale slusi…nadhera!!! :potlesk: Ale pupek bych tomu nerikala, malinky pupicek je to…vsak on jeste naroste!!! :dance:
Co je jinak noveho???
U nas vse dobre, 33tt…a ja zacinam mit sny o porodu, bozeeee 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.5.12 18:24

Leni díky :hug: ,já mám sny o porodu skoro každej den 8o ..my máme po screaningu,je potvrzenej chlapeček a vše je v pořádku,tak jsme šťastný :dance:

Chmeldi zdravím,drž se holka,vím že to asi není lehký cvičit s maličkým a hlavně se mu to asi moc nelíbí viď?vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
1.6.12 09:45

Ahoj holky, to je nadhera, ze vam vsem vsechno probiha podle planu a Kahu teda to to leti, za chvili uz budes tlacit kocarek! Marti, gratuluju k chlapeckovi a Chmeldi, je super, ze maly dela pokroky a jsou videt vysledky :palec:
Ja uz jsem v CR, dorazila mi vcera ms, tak zitra zacinam stimulku, tak mi drzte, co jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
1.6.12 10:43

no ja vim…uz je to vazne za par!!! hahaha…Kahu tady u me sedi a chce vam poslat smiliky, tak se neleknete!!! hahaha :poblion: :poblion: :dance: :srdce: :* :think: :palec: :hug: :zed: :palec: …to je od Kahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
1.6.12 10:54

Tak ze dekujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
1.6.12 10:56

tady je Kahu…ten uz je velkej co…hahaha :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
1.6.12 11:09

Kačko strašně moc ti držím pěsti a piš jak to probíhá jo? :hug: a vítej v ČR :kytka:
Leni to je mazec jak je velikej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital