Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassi, diky. Pry jsem otevrena sotva na spicku prstu, tak to nevim, co to bylo vcera za doktorku. Jinak teda po prvni tablete nic, ted bude kontrola a dalsi tableta…
Kači většinou první tableta nezabere, až ta druhá..moc na tebe myslím a držím pěsti ![]()
Jé, já myslela, že už to máš třeba za sebou
tak přeju pevné nervy a hodně sil.
Holky, ne ne
. Situace porad stejna, dostala jsem druhou tabletu a prijdou me vysetrit nekdy behem noci. Jinak dalsi tableta rano… ![]()
Kači ono to trvá to vyvolání, kor když nejsi vůbec otevřená..tipuju že ti to začne až ráno, zkus usnout ať načerpáš sílu ![]()
Marti, ted si ctu a pak zkusim na chvili usnout. Maji tu hrozny postele, uz v pr
osinci jsem tu skoro nespala…
Tak dnes „velkej“ posun. Jsem otevrena na prst, tak mi dali dalsi tabletu, tak doufam, ze uz zabere. Pokud ani po trech dnech nic, tak pak cisar…
Cassi, rano nijak silny, asi dve hodiny, pak to ustalo. Ted je to jako slabsi ms…
Tak to jde… slyšela jsem, že když se vyvolává, jsou to rovnou plný bolesti a nedokážu si představit to trpět třeba tři dny… za sebe musím říct, že v mém případě to bylo lepší, než jsem se bála, neměla jsem je tak silné, abych měla tendenci křičet, akorát chodit jsem nemohla
až mě ta sestra naštvala, když mi v kontrakci cestou z vyšetření povídá, že bych si mohla pospíšit
Kéž to máš rychlý a snesitelný ![]()
Cassi, dik. Ja se prave taky desim toho, az prijdou ty pravy bolesti, taky jsem slysela, ze u vyvolavani je to masakr. Ale zase bez bolesti se neotevru…
Hele u mě to šlo a otevřela jsem se slušně rychle, takže není podmínkou, že u toho musíš ječet, uvidíme, snad budeš mít taky štěstí ![]()
Tak mi zavedli ctvrtou tabletu, ktera ze me po trech hodinach cela vypadla, tak se ve me pujde pohrabat asi nekdo znova. Kazdopadne to pry vypada, ze to na me nezabere, tak jsme se dohodli, ze jestli ani ctvrta tableta nezabere, tak pujdu na cisare bud zitra, v patek nebo sobotu…