1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
1.6.16 07:08

@Kikuška90
Ty brďo! A odkdy, nebo jako kdy jsi to zjistila? To je krásnej test! Vidíš, přece jenom si k vám to miminko cestu našlo! Já jsem z toho celá dojatá! Jsem dokojila, že si půjdu lehnout a asi teda jen tak neusnu… :think: Ty musíš být hrozně šťastná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 07:11

@Lalunta První slabou čárečku jsem měla ve čtvrtek ráno, takže skoro před týdnem. :).. No jsem ráda, ale převládá spíš strach :roll:.. Děkuji moc, jsi zlato :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.6.16 07:17

No ten strach chápu, já ho taky měla, ale tentokrát to už určitě vyjde! ;) Jupí, já mám takovou radost! :dance: A přirozenou cestou, to je fakt masakr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.6.16 07:56

@Kikuška90 :dance: :dance: :dance: No tak to je bomba! Obrovská gratulace. Budu držet palce, aby tentokrát bylo všechno v pohodě… ale bude, protože smůla prolomena a teď už se bude jen a jen rodit :srdce:. Je to skvělá zpráva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 07:58

@Peťka26 Děkuji moc :hug: :hug:.. Jak jsi na tom?? Kdy máš TP?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 08:06

@Peťka26 počkej ještě já musím otěhotnět aby se jen rodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.6.16 08:11

@Kikuška90 No já jsem pořád 2v1 a čekám. Termín mi vychází 12.6.2016, příští týden v neděli. Ale nemám pocit, že bych jako za chvíli měla mít mimčo :mrgreen:. Myslím, že to ještě nějaký čas potrvá než se rozpadnu :mrgreen:

@kratjana No však ty jsi přece další na řadě… teď už je to tutovka! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 08:23

Tak jsem volala do repromedy a zeptala se jak yo budu mít s mrazenim embryí když mám v rijnu platit na další rok. A poslední ket posledního sněhuláka byl max v listopadu. Tak se to Zřejmě dá playit i měsíčně. Vhapete o co mi jde? Nebudu platit tři litry za měsíční bydlení embrya ;( mám si zavolat za hodku. To mě prepoji na koordinátorku a ta mi yo upresni. Tzn ze bych třeba na laparku šla až v září. Nemusela bych spěchat teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.6.16 08:31

@Kikuška90 gratuluji.
Já jsem tu naposledy psala, že čekám na menstruaci, abychom mohli začít stimulovat. No ale ta taky nedorazila. Zjistila jsem, že se nám podařilo taky otěhotnět. Protože jsem měla už 4 zt tak jsem to tu nepsala a čekala jsem jak se to bude vyvíjet. Začala jsem krvácet, myslela jsem si že jsem o miminko přišla. Jela jsem k lékaři a ten se na to podíval a řekl, že miminko tam je a prý tluče i :srdce:. Já jsem se rozplakala. Byl tam dost velký hematom. Musela jsem ležet. Na záchod a zpátky. Teď jsme v 11 týdnu a vše je v pořádku. Po hematomu už není ani památka.
Pomaličku si začínám těhotenství úžívat a věřte, že Vám všem moc přeji, aby jste se taky brzy dočkali. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 08:32

@irci2 Supeeer :pankac: :pankac: Moc gratuluji :kytka: A děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.16 08:40

@Kikuška90 tyyy brdooo…
gratulujuuuuuuuuu a drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.16 08:41

@irci2 gratulujuuu a preji hodne stestiiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.6.16 08:48

@irci2 Gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.6.16 08:53
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 tyyy brdooo…
gratulujuuuuuuuuu a drzim palce :srdce:

Děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
1.6.16 09:26

@irci2 @Kikuška90
Holky móóóc Vám gratuluji a z celého :srdce: přeji aby jste dotáhly vše do zdárného konce.. :hug:
takže nasadit úsměv a myslet jen a jen pozitivně…
no a za chvíli vám bude mrňě „kňučet“ v postýlce jako právě teďka náš Štěpánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.