Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikki1992 dekuju ses hodna:-) fotku mimca vlozim zitra…z ultrazvuku jen me nerekla kolik presne meri…furt me rikala dr simonsto krejcovicova ze odpovida velikosti 9tydne..a na fotce jsem to nenasla…ale je velky…tak snad bude vse ok…a ty jdes az pristi utery na ultrazvuk???drzim ti pesticky!!!
.
@Racochejlek87 tak to je parada
ja jeste pristi patek na utz na kliniku a pokud bude vse v poradku, tak pujdu uz ke sve gyndarce.
@Racochejlek87 tak to jsem moc ráda, že ti je líp ![]()
Já jdu v úterý- už se to blíží. Jsem celá natěšená
snad bude vše v pořádku. Ale cítím se dobře, tak snad to bude ok.
@Beeruskka81 urcite bude vse ok:-) drzim pesticky!!!:-)urcite dej vedet!!dnes jsem uklizela nelezela jsem a zas i slaba kapka krve tak jdu lezet! A nic nedelam!! ![]()
Dekuju holky za podporu
lezim
moc na vas myslim at je u vas vse v poradku!!!
![]()
@Beeruskka81 ahoj tak co spinis porad? Me zvydili gynoprodyl nebo pokud beres utrogestan tak so ho zvys na 2 2 2 a lezet
me to pomohlo zvysit favku prasku a lezet
![]()
@Racochejlek87 to bylo jen chvilkove, ted uz zas dobre. Ja mela doma chlapa na par dni, tak neslo jen lezet, ale dnes odjizdi, tak zas dam lezici rezim ![]()
@Beeruskka81 jasne tak to chapu:-) tak hlavne se snaz odpocivat a kdyztak zvysit tu davku progesteronu
drz se😊
@Beeruskka81
Nádherná fotečka zlatíčka se srdíčkem
!!!
Moc gratuluji, hlavně se šetřete, odpočívejte a rozmazlujte sebe i miminko
!!!
@Beeruskka81
To bude v pořádku
… Někdy ty první týdny jsou i s tím občasným krvácením… Ale nesmí se to podceňovat!!! Tak v pátek se budu těšit na další fotečku
…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.