Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marti, bylo to v pohodě, možná bych řekla, že lepší jak minule.člověk ví, do čeho jde:-) a cítím se taky docela dobře, akorat od včerejška už sem byla takova nafouklá a třeba teďkom když ležím a pak si stoupnu, tak mě docela píchá v podbřišku, jak když se ti tam neco skřípne, ale není to nic hroznyho. ono asi tech 16 folikulu a k tomu jeste ta 6cm cysta zaberou trochu mista a nez to vsecko splaskne,tak to asi chvilu trva.pak napis jak jsi dopadla:-) jinak volala sem si na ten Rosalgin a řikali, že to je jenom do OPU, takže pohoda:-)
No já to prožila už 2 krát, tak taky vím, do čeho lezu, ale to víš, strach a obavy se vždycky objeví!! Já mám ten Rosalgin už jen na dnešek, tak už nebudu mít. Jo poslouchej a dali ti něco, nějaký gel, který vytvoří vhodné prostředí pro ta embrya?Já v Heliosu dostávala Crinone - vaginální gel a zaváděla ho po celou dobu, než byl transfer. ![]()
nene, dostala jsem jenom utrogestan 3× denne, ten je taky mam pocit na nejaky dobry prostredi. a zustane mne prednison, anopyrin, femibion a metformin,ale ten beru celou dobu kvuli tomu PCOS. Měla sem šilenej strach,že tam v těch folikulech nic nebude, a ted mam zase strach, ze ty vajicka nebudou kvalitni. to je porad neco, ale to znas:-) porad si rikam, ze to musim vydrzet, ze budou jeste horsi veci, ale ta psychika a to čekání je fakt děs:-)
jj, tak to ten utrogestan je na udržení těhotenství, pokud vím, berou ho i děvčata, když třeba špiní celý první trimestr:-))
Verdasku, toto všechno je malý strach, počkej až tam najdeme // a budeme čekat na kontrolu popřípadě na srdíčko!! A pak celé těhotenství se budeme bát…
Mít dítě je pro mě jeden
VELKÝ ZÁZRAK ![]()
Přeji dobrou noc všem, zítra se ozvu. papa ![]()
jessikka píše:
Holky máme srdíčko!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit, ještě jsem ho nečekala (6+0) a viděla jsem, jak bliká! A odpovídáme stáří těhotenství, to je poprvé
Gratuluji !!!
![]()
Hezky odpočívej a opatruj fazolku.
![]()
Ahojky holky, tak už mám po OPU. Máme 5 zdravých vajíček k oplodnění, tak jsem moc ráda, že aspoň něco!!Máme si volat až v pondělí, kolik se oplodnilo …atd. Tak teď už jen čekat, co se bude dít… ![]()
Ahoj Marti, držím palce Tvým pěti vajíčkům a paní embryoložce, ať má šťastnou ruku ![]()
Jess, gratuluju k srdíčku.
Já měla včera a dnes lehké špinění, tak jsem vynervovaná, jestli se taky dopracuju k
Je to celé náročný proces.
Marti: pět vajíček je super, určitě nějaké z nich bude to pravé… ![]()
Odpočívej po odběru a dej vědět v pondělí, jak se vajíčkům daří!
Cinkilinki: může to být hnízdění… bolí tě bříško nebo něco jiného? Kdy máš jít do Repromedy? A dnes v pohodě? Moc držím
, ať je vše v pořádku!
Jj, máš pravdu, velice náročný proces - hlavně na psychiku, když pominu finance (ale do IVF se asi nemůže pustit někdo, kdo má velmi hluboko do kapsy), také na fyzično a čas. Ale nejhorší je asi ta psychika a čekání, že?
Držím! ![]()
Mia77 píše:
Cinkilinki: může to být hnízdění… bolí tě bříško nebo něco jiného? Kdy máš jít do Repromedy? A dnes v pohodě? Moc držím, ať je vše v pořádku!
Jj, máš pravdu, velice náročný proces - hlavně na psychiku, když pominu finance (ale do IVF se asi nemůže pustit někdo, kdo má velmi hluboko do kapsy), také na fyzično a čas. Ale nejhorší je asi ta psychika a čekání, že?
Držím!
Ahoj Mio, špinění je slabé a žádné křeče v podbřišku naštěstí nejsou. V úterý jedeme do Repromedy. No, jsem nervózní jak medvědice.
Hezký víkend všem!
Cinkilinki - opatruj se, určitě to bude dobré!!!A dělala jsi něco náročného? Budu ti držet pěsti!!:-)) ![]()
Mia77 píše:
Marti: pět vajíček je super, určitě nějaké z nich bude to pravé…
Odpočívej po odběru a dej vědět v pondělí, jak se vajíčkům daří!
Mio, díky za podporu, nezbývá jen doufat!! Jistě budou bojovat
Já se určitě ozvu ![]()
Přeju všem maminkám i skoromaminkám klidnou neděli, už nám klepe jaro na dveře, tak je to paráda ![]()
Cinkilinki: vydrž, vydrž, posílám pozitivní energii!
Budu nedočkavě vyhlížet tvé úterní zprávy z Repromedy…
A vážně nedělej NIC!
Marti: máte u všech vajíček ICSI, příp. PICSI? Alespoň jedno z nich musí být vážně to pravé. Nebo půjdete do dvou, bude-li to možné? A máš neschopenku?
Opatruj se!
Mia77 píše:
Marti: máte u všech vajíček ICSI, příp. PICSI? Alespoň jedno z nich musí být vážně to pravé. Nebo půjdete do dvou, bude-li to možné? A máš neschopenku?
Opatruj se!
Mio původně jsme chtěli jen ICSI, ale paní doktorka mě vysvětlila, že PICSI bude lepší, tak jsme souhlasili
Pokud budeme mít to velké štěstí a zůstanou 2, tak budu chtít zavést určitě obě dvě!!!!
Jinak na neschopence zatím nejsem, ale nic nedělám, relaxuju, můj skoromuž je opravdu poklad
Užívám si, jak mě opečovává!!! V pondělí jdu normálně do práce a kolem 11 mám volat, co ty naši broučci dělají.....
Nějak na ně nemůžu přestat myslet ![]()
Jak se cítíš ty? Kolikátý jsi vlastně týden? Už je ti vidět nějaké bříško a co na to dcera? Taky se moc opatruj!!!
papa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.