1. očkování - hexavakcína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
17.5.11 18:14

DOKTORKA MI TO SAMA DOPORUČILA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
17.5.11 18:31

ahoj my uz tedy mame za sebou 2.davku haxavakciny,ale u te prvni sme nemely zadne priznaky(horecky) mely sme jen jeden den prujem jinak vse probehlo v poradku… :-D :-D :-D a doplaceli jsem 320kč a taky mame Prevenar 13.. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.5.11 19:04

Lubenka:
U prvního dítěte mi doktorka taky doporučila po očkování dát preventivně čípek, ale při posledním (třetím) už ta samá říkala, že až když teplota vystoupá nad 38,5.

Beru to jako posun k lepšímu… Takže až si ta tvá doktorka víc nastuduje novější poznatky, změní třeba názor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
17.5.11 19:43

Já jsem hexavakcínu ve 3 měsících odmítla, přijde mi to brutální na tak malé miminko tolik nemocí.

Dostal první dávku až teď, v 7m, a vyžádala jsem si Infanrix Hib (jsou tam jen 4 „nemoci“ - bez žloutenky a obrny).

Reakci naštěstí neměl žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.11 23:02

Ahoj holky,také jsme za hexavakcínu nedopáceli nic. Po očkování byl malej jen trochu mrzutej jinak žádné jiné nežádoucí účinky jsme neměli.Teď na třech měsících už jdeme na druhou vakcínu + synflorix,tak doufám že to proběhne alespon podobně jako u prvního očkování,ale mám z toho strach že maličkej dostane hned dvě očkování najendou… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.5.11 23:07
Sweetinka píše:
Ahoj holky,také jsme za hexavakcínu nedopáceli nic. Po očkování byl malej jen trochu mrzutej jinak žádné jiné nežádoucí účinky jsme neměli.Teď na třech měsících už jdeme na druhou vakcínu + synflorix,tak doufám že to proběhne alespon podobně jako u prvního očkování,ale mám z toho strach že maličkej dostane hned dvě očkování najendou… :-(

To máš oprávněný strach…Sedm nemocí najednou pro tříměsíční dítě je opravdu šok. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.11 23:21
To máš oprávněný strach…Sedm nemocí najednou pro tříměsíční dítě je opravdu šok. :think: :think:

Vy jste to měli později nebo stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.5.11 23:22
Sweetinka píše:
To máš oprávněný strach…Sedm nemocí najednou pro tříměsíční dítě je opravdu šok. :think: :think: Vy jste to měli později nebo stejně?

My to nemáme vůbec…Ani jedno… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.11 23:24
peggy.sl píše:
Sweetinka píše:
To máš oprávněný strach…Sedm nemocí najednou pro tříměsíční dítě je opravdu šok. :think: :think:
Vy jste to měli později nebo stejně? My to nemáme vůbec…Ani jedno… :-D

Nerozumím.. :lol: neočkujete? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.5.11 23:27

Neočkujeme. Měli jsme hodně špatnou zkušenost. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.11 23:29
peggy.sl píše:
Neočkujeme. Měli jsme hodně špatnou zkušenost. :-(

Aha..snad ne zrovna u dvojitého očkování..Copak se stalo,jestli můžu být tak zvědavá :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.5.11 23:41

napíšu ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.5.11 23:47
peggy.sl píše:
napíšu ti SZ
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.5.11 00:12

Mě překvapuje, že není mamince vysvětleno, za co tedy bude platit- samozřejmě že za hexavakcínu ne?

A můj názor- prevenar 13 je dobrej kšeft.....

Já osobně jsem ho odmítla, abych dala jako první očkováni hexavakcínu + prevenar 13- to tedy opravdu ne

• Citovat
  • Upravit
20777
18.5.11 00:20

Mě nepřekvapuje vůbec nic. Už jsem se setkala s matkama, který po návštěvě pediatra řekly, že jejich dítko dostalo do každé nohy jednu injekci a jestli někdo nevíme, proti čemu to je :jazyk: Oni už se někteří ani neptaj a rovnou píchaj. Ačkoliv, co se naší doktorky a pneuma týče, tak si jen napsala poznámku, že na vlastní žádost to malé nenaočkovali (teda na mojí žádost, malá si žádá akorát tak mlíčko :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek