1. očkování - hexavakcína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
9.12.13 09:39

@poprvé těhulka No, stejně je po prvním očkování s bídou s protilátkami polovina dětí, zbytek ne, takže režim bys asi držela stejný i po prvním očkování :).

• Citovat
  • Upravit
3487
9.12.13 09:42

@Poison Ivy Tak to jsi mě vůbec nepotěšila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.12.13 09:43

@poprvé těhulka ale na to prece ockovqni nema vliv. Existuje spousta jinych nemoci proti kterym se neockuje a muzou takhle male mimi (navic nedonosene) ohrozit.
A dnes jsem to psala uz do jine diskuze. Skoro 90% nakazenych cernym kaslem za poslednich 10 let bylo ockovanych 2 a vice davkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.12.13 09:48

Prcka chtěl doktor očkovat ve 3 měsících a ještě naočkovaný není. A vzhledem k tomu, že má rýmu a trochu kašle to vyjde na 5.měsíc. Chodím s ním od malinka všude a kromě rýmy je zdravý.
Trochu se bojím nežádoucích ůčinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
9.12.13 09:56

@poprvé těhulka Ahoj, každý pediatr to dělá jinak. Je ale důležité vědět, že rozhoduješ pouze a jedině Ty! Než vůbec dovolíš své dítě očkovat, čti, studuj, vzdělávej se. Zdrojů informací je mnoho. Pokud se rozhodneš pro očkování, za mne čím později, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.12.13 10:02

Pokud budu mít někdy druhé dítě, nebude očkované Hexou, ani Pediacelem, ale základním Infarixem + doočkování monovakcínami, vše ve schématu 2+1 a rozhodně ne ve 3 či 4 měsících. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2448
9.12.13 10:08

@gabi.design Krásní kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
9.12.13 10:13

Můj malý má skoro 17 týdny a nemá jediné ockovani. Mezi lidi chodi od úplného narozeni. Jsem za to vděčná, ze jsem ho neockovala. V baráku pořád všichni nemocni, děti kolem na atb a maly měl maximalne rýmu a horečku od zubů. Očkovány bude nejdřív ve dvou a půl letech jen infarixem. At se doktorka treba staví na hlavu. ja vim, ze delam dobre. Má imunitu jak málokteré dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.12.13 10:37

@poprvé těhulka Mám mimino zatím neočkované a mezi lidi normálně chodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.12.13 10:37

@adam75 Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
9.12.13 10:50
@poprvé těhulka píše:
Ahoj holky :) Lukášek má 2 měsíce a týden a zítra máme jít na první hexavakcínu. Ted si o tom ctu informace a vsechny maminy pisou, ze se ockuje až od 3. měsíce. Tak mám doktorce zavolat a zeptat se jí, jestli se nespletla, nebo je to normální? Díky moc za odpovědi :kytka:

Dá se i dřív, je to na doktorovi, ale hlavně na tobě. Něco si o tom načti. Naši první očkovala doktorka poprvé ve 3 měsích, nechtěla zbytečně dřív. To by dala, jen kdyby jsme chodily do velkých shromáždění, kde je riziko černého kašle (pro rýpaly, máme velice ochotnou neočkující doktorku, ale v černém kašli vidí velké nebezpečí a já ji věřím). Druhá bude naočkovaná (snad) přístí týden a to jí bude 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
9.12.13 10:52
@poprvé těhulka píše:
@Sibyla0 @paola white Ted jste mě obě nahlodaly :) Mám první dítě, tak jsem ze všeho vyplašená a nerada bych malýmu nějak uškodila :(

To je to nejhorší, tak jsme s první tápala, až u druhé jsem si udělala pořádný názor. My máme naštěstí velice rozumnou doktorku… nevím, co bych dělala, kdyby do mě doktorka hustila. Doktorům věřím a asi by mě hodně nahlodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.12.13 15:47

Holky tak jsem ještě volala do dětské a psala na www.vakciny.net a všude mi řekli, že pokud je prcek zdravej, tak ho můžu zítra naočkovat. Tak a teď babo raď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.12.13 15:50
@poprvé těhulka píše:
@paola white 9,5 týdne po porodu…Je narozený 5.10. a měl být 8.11.

Nedonošence bych tedy 9. týdnů po porodu očkovat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.12.13 15:51
@Svistice píše:
Nedonošence bych tedy 9. týdnů po porodu očkovat nenechala.

Též ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek