Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Amys Děkuju moc za odpověď. A na imunologii doporučili prednison? A za jak dlouho se pak podařilo? Děkuji moc.
NA imunologii prijdes partnerem, udela se u obou rodinna anamneza a na zaklade toho se stanovi vysetreni krve (takze na co budou odebirat krev) a pozvou si vas na dalsi navstevu, kde ty pujdes na krev a partner na odber spermatu (dostane kelimek a jde do mistnosti k odberu uzpusobene, ty samozrejme muzes jit s nim), to tam je spousta paru, takze proste tohle absolvuji vsechny a postupne si je volaji, myslim, ze se tam berou cisla poradi. A pak ti prijde vyhodnoceni postou a na jeho zaklade tam pak jdes uz sama bez partnera a domluvi se dalsi postup. Ja brala nejdriv prednison a pozdeji mi k nemu pridal jeste anopyrin. Jinak na imunologii jsme sli poprve v dubnu a v zari tehoz roku jsem otehotnela a dite zdarne donosila.
Jo jeste jsem zapomnela, ten prednison beres tak mesic, dva a pak se znovu prekontroluji hodnoty a opet musite oba. Jinak se ohledne spermatu zkouma „nesnasenlivost“ jak partnerova spermatu, tak i mixu vsech, co tam ten den budou s vami. Ja mela nesnasenlivost na oboji
Takze vymena partnera by asi nezabrala (to si samozrejme delam legraci) ![]()
@Amys Já se právě objednala
Objednali nás až na půlku října a říkali, že nám oběma vezmou krev a partner dá ejakulát. Tak uvidíme. Ještě musím sehnat doporučení od lékaře. Ale myslela jsem, že ta léčba zafunguje rychleji. A v těch 5 měsících než se vám zadařilo jste zkoušeli sex při ovulaci nebo jste měli sex jen s ochranou? Díky moc.
Ja si to pamatuju matne, ale priblizne dva mesice byla lecba, pak kontrola a po ni jsme se zacali dalsi cyklus snazit a zadarilo se napotreti.
Jinak my pouzivali ochranu cele tehotenstvi a pred otehotnenim samozrejme bez pouze pri ovulaci. To jsem si i kupovala oulacni testy.
@Amys Děkuju moc za odpověď. A na imunologii doporučili prednison? A za jak dlouho se pak podařilo? Děkuji moc.