2. KET a úplně bez příznaků?

39
13.1.26 23:19

2. KET a úplně bez příznaků?

Zdravím všechny snažilky… Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s KET transferem. Měli jsme první „čerstvý“ transfer, kdy se embryo neuchytilo, a pak 1. KET, kdy sice test vyšel pozitivně, ale při UTZ bylo embryo příliš malé a o týden později (7tt nebo 8tt, nevím přesně) se potvrdilo zamlklé těhotenství. Teď mám za sebou 8.1. 2. KET (6denní blastocysta). Zatím necítím vůbec absolutně nic. V prvním případě snad všechny možné existující i neexistující příznaky, ale test negativní. Ve druhém příznaků méně, ale taky dost, a výsledek… výše. Teď ale opravdu NULA příznaků, pátý den, implantace by už měla tak nějak proběhnout a já mám pocit, že se vůbec nic nedělo a neděje. Máte někdo zkušenost, že příznaky nebyly vůbec a přesto byl nakonec test pozitivní? MOc děkuji a zároveň se moc omlouvám za asi blbý dotaz, prostě nervíky… M. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
13.1.26 23:34

Ano, nula příznaků, byla jsem přesvědčená, že nejsem těhotná a nevyšlo to, ani už jsem pak nechtěla dělat test, protože jsem vnitřně cítila, že to nevyšlo, nicméně to malé Nevyšlo už má šest let :lol: :srdce:
Takže u mě kdykoliv byli příznaky, tak z toho nic nebylo a když jsem se cítila absolutně netěhotná, bylo to tam :P
Držím palečky, ať se také konečně dočkáte úspěchu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 07:28

Neměla jsem žádný příznak, právě mi tu vyřvává 11 měsíční „bezpříznakové“.

• Citovat
  • Upravit
4089
14.1.26 07:44

Priznaky nemaji vypovidajici hodnotu.
Jsi 6.den po KET, uz by byl duch na testu s citlivosti 10. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.1.26 08:08

Sice přirozeně početí ale ve druhém těhotenství jsem neměla absolutně žádné příznaky a kdybychom se nesnažili a já tedy netestovala tak bych těhotenství zjistila nejdřív ve druhém trim kdy mi začalo trochu růst břicho a možná bych si taky třeba jen myslela že jsem zase přibrala…(Mám nadváhu) :lol: takže klid a doufej..držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 09:51

Dvě úspěšná těhotenství a ani u jednoho krom vynechané MS absolutně žádný jiný příznak :) Takže ano, jde to i tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
39
15.1.26 00:28
@LucieKLuc píše: Více

No já se strašně bojím dělat test dřív než 14. den, že by mě psychicky rozbilo, kdyby na testu nic nebylo. Mám koupený s citlivostí 10, ale stejně… strach strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.1.26 01:39

Mně teda vyšel až šestý ket, a byl úplně bez příznaků. Pak jsem hned podruhé otěhotněla přirozeně, a to jsem poznala právě díky neexistujícímu pms, proste jsem se cítila super. Takže může to být. Ale vypovídací hodnotu to moc nemá, tu má jen kvalita embrya a těhu test. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
15.1.26 05:18
@Market64 píše: Více

Chapu jak se citis. Na happy end jsme cekali 8 roku, tehotna jsem byla nekolikrat ale az ted se podarilo dojit az do finale.
Drzim ti pesti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.1.26 00:09
@Marlovee píše: Více

Děkuji moc… to je moc povzbudivé, že se to u vás povedlo, a trochu mě uklidńuje, že bez příznaků se to povedlo. Už jsem úplně emočně dole, cítím se jako totálně labilní jedinec… hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.1.26 00:09
@LucieKLuc píše: Více

Moc blahopřeji! Doufám, že taky bude radost, ale nějak už mám „dost“… :-( Poslední dva dny emočně úplně hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.1.26 00:10
@Helena1886 píše: Více

Děkuji moc… asi je to fakt různé, jenom ta moje bedna nechce poslouchat logiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.1.26 00:10
@Anonymní píše: Více

Tak snad… děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.2.26 00:08

Trochu zkusím oživit téma, snad se někdo chytí… Bohužel druhý KET (resp. 3. transfer) nedopadl. :( Teď mám za sebou třetí KET, podle doktorů není nikde problém, sliznice OK, příprava OK, štítná OK, no prostě vše OK… a přesto nic. Jenom to druhé zamlklé těhotenství. Je tady někdo, komu to vyšlo až napočtvrté? PTám se jako blbec, můžu googlit a zkoušet AI apod, ale zkušenosti živých holek jsou prostě zkušenosti… Děkuji pokud si někdo najdete čas a budete sdílet - no a pokud to bude povzbudivé… tím líp… Jsem už popravdě z toho zkoušení zdecimovaná psychicky, fyzicky to teda taky není nic moc, ale to člověk vydrží, spíš ta „hlava“, si už dělá co chce. No, aspoň jsem si postěžovala… omlouvám se za „brečení“ a přeji vám všem MOC MOC MOC štěstí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
17.2.26 11:20

@Market64 Jj, taky bylo u nás vše ok a vyšel mi až 6. ket. Uchycení není 100%, je to jak při přirozeném, asi 30 % šance. Chce to zkoušet. Úspěch závisí jen na kvalitě embrya a když se bude zkoušet tak to klapne :) u druhého těhotenství jsem pak otěhotněla hned a přirozeně :) tak jasně, roli hraje věk, stáří vajec. Mně bylo 34. Držím palce, je to zkouška trpělivosti :) a co jsem tak znala holky kolem tak opravdu většinou klapl až tak šestý sedmý pokus, to je uplne normální. A když jsi mela zamlklé, to je dobrý znameni, deloha umí tehotnet, jen to chce počkat na zdravé embryo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí