2 roky a vztekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
19.9.20 07:20

Standart. Takovou scénu ti může udělat i 4 lety. Malá chtěla na houpačku přišla k houpačce a čekala na mě až ji tam vysadit proběhla 4 leté s vlezla ji tam a její maminka jí řekla že holčička tam byla první že má slézt no když nespolupracovala sundala ji a to byl řev a záchvat

• Citovat
  • Upravit
9148
19.9.20 07:26

Holky a to si predstavte, ze ja mam doma trinactiletyho tezkyho autistu. S laskou vzpominam na roztomile vztekani, kdyz detem byly dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.9.20 07:44

Máš hodné dítě a děláš to dobře. Já, bohužel, když chci být důsledná, musím syna (už má 16 kg) z toho hřiště vztekajícího odnést. Druhou rukou většinou tlačím kočár s mladší ségrou, která to vztekání odkoukala od bráchy. Mě vždycky nejvíc zaráží, že některé fakt složité věci si nechá úplně vysvětlit a pak ztropí scénu třeba jen kvůli tomu, že si oblékne ponožku obráceně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
19.9.20 14:22

@LucEm Asi bych jí řekla, že musí počkat, až bude houpačka volná. Že je na hřišti pro všechny děti. A když už se vztekne, tak postupuju takto - sepsala jsem to do článku, protože jsem tu v diskuzích často psala dokola to samé.
 https://petrush-cz.blogspot.com/…-vzteku.html

• Citovat
  • Upravit
15
12.11.20 15:55

Bože, k té sprše bych se v životě nesnížila. Zkus nevychovu, často vztekani rozebiraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí