Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzlíne, asi tě zklamu, 100% návod neexistuje. Prostě když se zadaří, tak se zadaří, já bych hlasovala pro frekvenci obden a hlavně z toho nedělat vědu
, protože pak ty nervíky pracují a nedaří se.
Můj manžel má heslo, že hlavně by si člověk to plození měl užít a já s tím souhlasím.
Zuzlína:taky bych byla spíš pro obden,ale je to o štěstí…hlavně jak psala pets na to moc nemyslet,čím víc se na to upneš,tím to je horší ![]()
Taky jsem slyšela,že si některé holky po aktu strkají prst dovnitř,aby to jako potlačili dál,tak nevím
![]()
Když mi se začali snažit, tak jsem hledala veškeré možné info. A MUDři se shodují v jednom - pravidelný pohlavní styk, cca 3× týdně a být v pohodě. Žádné stojky, prsty aspol. nepomáhají
Nám se tedy zadařilo napoprvé, což je pravděpodobnost cca 15 %. Takže nezoufat a dát tomu čas.
A k té vaší diskusy o sprše - co máme mimčo, tak jsem poté tak mrtvá, že nějaká sprcha mne vůbec nezajímá. Máme u postele krabici kapesníčků, já jich hromadu vypatlám, naházím na zem, kde je ráno taťka sbírá (to je jeho práce
). Ale dřív jsem taky vždy letěla do sprchy.
No my to s přítelem poslední měsíc taky dělali tak že jsem po tom radši hned usla abych nikam nešla a ještě jsem si dávala polštářek pod dupku a navíc jsme to zkusili u prostřed MS. Vím že je to nehygienické, ale jednou mi někdo poradil, že některé ženy otěhotní v průběhu MS no a nám se to asi podařilo jelikož 4 den MS jsem otěhotněla.
tyy jooo
mno po pravde jako nespechame na to,jak rikam bud se povede nebo ne,oba mame spoustu casu.mame jeste jiny zajmy nez delani deti,mam doma jeste 6 lety holky takze to je taky mazec,chteji bratricka,tak co jim to nesplnit.
Ahoj holky jsem tu dnes poprve, a teda koukam, my nemuzeme otehotnet a uz vim proc, no protoze hned po tom jsem valila na zachod a pak do sprchy…no tak pristi mesic to budeme zkouset jinak
…no a Petko to je neco otehotnet v prubehu MS, to taky vyzkousime…drzim vsem palecky at se vsechny brzy dockame ![]()
No je to zvláštní otěhotnět v průběhu MS. Nikdy by mě to nenapadlo. Dali jsme na radu a třetí den MS jsme to riskli a milovali se no a další den už MS nebyla pouze ty tři první dny, ale mě vůbec nenapadlo že bych mohla otěhotnět. Jak jsem pak zjistila jak dlouho jsem těhotná tak jsme to spočítali a podle výpočtu jsme zjistili že jsem otěhotněla 4 den MS.
Zitra se testuju, pokud to nevyjde, budeme zkouset v prubehu MS taky, ja to totiz s tou ovulaci mam nejaky divny…proste ji nejak nedokazu podchytit.Takze budeme muset zkouset porad…drina
![]()