3letý - pořád brečí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
23.12.15 21:06
@Walerka píše:
právě že já už mám z něj poslední dny nervy jak špagáty a řvu jako nikdy :pocitac:

Já taky, přijde mi, že snad kvůli každé kravině. :zed: Spíš bych potřebovala nějaký pilule pro sebe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.12.15 21:06

@střepina jj čajová lžička. Já to prckovi dávám do jogurtu, on mi to ze lžičky jíst nechce. Má to vanilkovou příchuť, ale tu tam já osobně necítím. Doporučila nám ho neuroložka, ptz ještě před měsícem na nic neukazoval a taky špatně spí. V pondělí to byly 3 tydný co to bere a víc se „rozmluvil“ a tento týden pořád na něco ukazuje a ptá se co to je :dance: dá se to koupit normálně v lékárně, ale třeba u nás to měli za 410,– ale na pilulka.cz jsem to objednala za 325,–
Já si myslím, že za zkoušku nic nedáš, taky jsem váhala jestli do toho jít, ale je to čistě přírodní a uškodit mu to nemůže. Četla jsem na to spoustu pozitivních recenzí a to mě přesvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.12.15 21:11

@kaarcuulkaa no vidíš do jogurtu dobrý nápad nebo do polévky, mě by to asi ze lžičky taky nechtěl, taky jakou má náladu, zkusím to, koukala jsem že nejlevnější to mají na pilulka..cz jenže ještě máš poštovné, to vyjde stejně jako v lékárně nebo jsi objednávala více balení? je mi jasný že neuškodí a recenze jsem taky četla, jedno balení stačí aspon na měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.12.15 21:23
@Foxisssss píše:
Já taky, přijde mi, že snad kvůli každé kravině. :zed: Spíš bych potřebovala nějaký pilule pro sebe :mrgreen: :mrgreen:

i já bych něco zobla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
23.12.15 21:30

Ahoj, s dovolením se přidám, náš roční ječí 20× za den jako siréna. Nechce se přebalovat, nechce sedět v jídelní židličce, chce lézt na okno, chce lézt do záchoda, chce skákat do velké vany, chce šplhat do umyvadla a pouštět vodu, nedovolím - ječí. Chce být neustále ve vzduchu, nošený, odmítá lézt /což umí/ i chodit (což by se měl naučit), při každém sebemenším přesunu v rámci našeho 2plus1 řev, že ho mám přenést :zed: :zed: :zed: Přitom si s ním pořád hrajem, má dovoleno krámovat asi 8 skříněk, většinou co chce, to dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.15 21:36

Asi je potřeba poznat jestli to je z únavy, abychom nenutili spát dítě, kterému se fakt nechce. Syn také býval často unavený a tvrdil, že spát nechce, přesto mu to pomohlo. A poznám to na něm i dnes a už je na II. stupni ve škole. Prostě jak je přetažený, je hodně lítostivý a protivný na všechny a jak už překročí pomyslnou mez, je vzteklý i sám na sebe.

A k vitamínům - to zase u dcerky, únava a vztekání a fakt u ní pomohl vitamín D. Tenkrát ho dostávala z jiného důvodu, nicméně jsem vypozorovala, že v době, kdy ho dostávala jednak nebyla unavená, nestěžovala si na bolesti nohou a nevztekala se (tudíž vztek a pláč kvůli únavě).

Inko kvůli dětem

• Citovat
  • Upravit
16744
23.12.15 21:37
@Ostružka píše:
Ahoj, s dovolením se přidám, náš roční ječí 20× za den jako siréna. Nechce se přebalovat, nechce sedět v jídelní židličce, chce lézt na okno, chce lézt do záchoda, chce skákat do velké vany, chce šplhat do umyvadla a pouštět vodu, nedovolím - ječí. Chce být neustále ve vzduchu, nošený, odmítá lézt /což umí/ i chodit (což by se měl naučit), při každém sebemenším přesunu v rámci našeho 2plus1 řev, že ho mám přenést :zed: :zed: :zed: Přitom si s ním pořád hrajem, má dovoleno krámovat asi 8 skříněk, většinou co chce, to dostane.

to mi připomíná jak malej lezl do záchoda, oni chtějí dělat vše co nemužou nebo pořád zavíral dveře, šli jsme ven a on jen stál u vrátek a zavíral, trnula jsem hruzou kdy tam nechá prsty, když jsme mu to zakázali, to byl řev, ale všechno jednou pomine, ono se jim to okouká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.12.15 21:39

@střepina já jsem objednávala rovnou 2 balení, takže jsem měla poštovné zdarma. Jedno balení by mělo vydržet 40 dní. Poprvé jsem si to odměřovala na stříkačce z nurofenu a zjistila jsem, že máme jenom 4 ml lžičky, takže mu to dávám na jeho dětskou lžíci. Občas mu to taky frknu do ranního musli.
Ještě bych podotkla, že se míň vzteká. Měla jsem trochu strach, aby nebyl nějak „tlumený“, ale je stejný jako předtím akorát s tím rozdílem, že u knížky vydrží dýl. Poslouchá mě když mu něco popisuju (a tváří se u toho jako by to chápal :D ) prostě takový soustředěnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 21:43

Dneska usl v autě takže se prospal a stejne řval :pocitac: a to D potřebuju ja jsem v zime taky protivnejsi :think: no a tak ted co rybi tuk nebo D :mrgreen:, dam kombinaci obojího a budu mít zas toho zlatého kluka kterého mi kde kdo záviděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.12.15 21:44

@kaarcuulkaa díky moc za radu :hug: taky objednám dvě balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 21:45

@střepina ja i 4 jestli to zabere jinak se tu pozabijime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.12.15 21:47

@střepina pak dej vědět, jestli i u vás nastala nějaká změna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.12.15 21:54

Zacla jsem taky davat malenu omega3- a opravdu se rozmlouva a docela se uklidnil.
Jen ten EYE Q je docela dost drahy a po precteni diskuzi( https://www.emimino.cz/…ye-q-173333/ )kde radi, jsem si objednala od Nutravity(neni to myslemo jako reklama ale muj nazor) a maji i pro male od 6mes.
Tak jsem objednala starsimu ten normal a malemu ten od 6mes. Je fakt ze starsi (4roky) mi to nechce :mrgreen: tak to musim nekam primichavat :mrgreen: ale prave ze v ty diskuzi tam nekdo uvadi ze dokonce tento rybi olej je ohodne lepsi nez Eye Q a hlave cenove vyjde o dost levneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
23.12.15 22:09

Ale holky, to mi vysvětlete, s tou únavou - když je dítě unavené, tak ho to unavené tělo nějak donutí si lehnout ne? Nebo to jde nějak zkušeně poznat?
Starší mi bohužel přestala spát s narozením té mladší(to jí byly 2 a čtvrt) a od té doby jde po o spát, jen když je nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 22:14

@Foxisssss mne malý nespí od doby kdy mu nebyly ani dva a každý byt sebekratší spánek znamená že usíná večer později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí