Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@pet p mne to vypocetlo bazal nekde kolem 1100-1200 a podle vypoctu inbody ho mam skoro 1500kcal. Mam na zenu velke mnozstvi svalu a aplikace s tim ve vypoctu neumi pracovat.
@Ernais ja jsem po první těhotenství měla břicho už v porodnici úplně ploché, po druhem totéž. Po třetím jsem odcházela s prázdnou kapsou.Ale rozhodne na tím nic nemění, ze cilene nebo vůbec cvičení jsem vlastně neřešila. Občas jsem dala běh, v zime zimní sporty.Ale žádné cilene cvičení na zpevnění, core atd.jsem neřešila.
I v tom mas pravdu.Jsem unavená kolem toho běžného lítani deti-dům. Tum možná drzim váhu už x let stejnou, plus teda tu velikost ale rotzeklost tím nevyresim.
K fyzio jsem chodila ale kvůli krcni páteří. Břicho mi kontroluje prakticky lékař u preventivky. A na tři porody prý krásné svaly.Ty hluboké jsou možná pevnější nějaký tím cvičením na diastazu ale ten tuk tam určitě bude.
@Anonymní píše:
@pet p není nejaka aplikace, která ný mi pomohla? dekuji za tip
Zkus třeba ty kalorické tabulky, zadej si tam pár dní stravu a uvidíš. Jde tam zadávat fyzická aktivita taky jednotlivě, ale pro začátek a jednoduchost podle mě stačí zadat do svého nastavení takovou tu obecnou aktivitu.
https://www.kaloricketabulky.cz/
S jinými aplikacemi třeba poradí někdo jiný, já nic jiného neznám ani jsem nezkoušela.
Ženy, teď koukám do těch tabulek a můj ene. příjem by měl být kolem 1800kcal a jen třeba rýžová kase(bez ničeho)má cca 400kcal(tu ja občas snidam)to je celkem silene
@Anonymní píše: Ženy, teď koukám do těch tabulek a můj ene. příjem by měl být kolem 1800kcal a jen třeba rýžová kase(bez ničeho)má cca 400kcal(tu ja občas snidam)to je celkem silene
To ani nesníš, já mám prijem kolem 1700kcal a nedám to snad nikdy, dneska sem na 1100 a to sem měla na snídani a odpol ke kafi velkej kus babovky
musíš k tomu počítat i ten vydej.
@Kriss Tina ja jsem jak Alenka z říše divu…fakt. Myslim, ze se preziram a málo cvicim.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ja jsem jak Alenka z říše divu…fakt. Myslim, ze se preziram a málo cvicim.
Vsak jsem ti to rikala, ze to je nejspis duvod, proc nevidis zadne vysledky ![]()
@Kriss Tina píše:
To ani nesníš, já mám prijem kolem 1700kcal a nedám to snad nikdy, dneska sem na 1100 a to sem měla na snídani a odpol ke kafi velkej kus babovkymusíš k tomu počítat i ten vydej.
To prece nemuzes vedet, klidne muze jist pres 2000kcal ![]()
@Anonymní píše: Ženy, teď koukám do těch tabulek a můj ene. příjem by měl být kolem 1800kcal a jen třeba rýžová kase(bez ničeho)má cca 400kcal(tu ja občas snidam)to je celkem silene
Ano, mě některé věci v jídelníčku taky překvapily.
@Kriss Tina píše:
To ani nesníš, já mám prijem kolem 1700kcal a nedám to snad nikdy, dneska sem na 1100 a to sem měla na snídani a odpol ke kafi velkej kus babovkymusíš k tomu počítat i ten vydej.
To je opravdu individuální, pro mě je ok něco přes 2000 kcal.
Holky, muzu cvicit přes den 2× po 25minutach? ten efekt asi není optimální kvůli tepovky ale pro mě takto idealni
@Ernais píše:
To prece nemuzes vedet, klidne muze jist pres 2000kcal
Tak jasný, záleží hrozne i na te aktivitě. Ale upřímně nevím co bych musela jist, abych to ujedla, já jim dost, ale málokdy se dostanu na to, co bych teda měla sníst. To bych asi celej den jenom stala v kuchyni a jedla.
@Kriss Tina píše:
Tak jasný, záleží hrozne i na te aktivitě. Ale upřímně nevím co bych musela jist, abych to ujedla, já jim dost, ale málokdy se dostanu na to, co bych teda měla sníst. To bych asi celej den jenom stala v kuchyni a jedla.
Ja jim denne 2500kcal a neprijde mi, ze bych porad jen stala v kuchyni a jedla ![]()
@Ernais Potvrzuji, že výpočty v aplikaci Kalorické tabulky jsou opravdu naprosto mimo. U mě konkrétně to bylo podhodnocené (i při zadání větší fyzické aktivity).
Zakladatelko, zkus si do těch tabulek pár dní psát jídlo, dá to dost zajímavé informace.