3 těhotenství, 3 porody - vycvičím to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
10.1.24 15:29
@Ernais píše:
Ja se stravuju tak nejak normalne. Muzu ti napsat treba jidelnicek ze vcerejska pro inspiraci. Rano: dvojite lungo s plnotucnym mlekem, 4 michana vejce, 50g slaniny, 100g zitneho chleba, pul okurky, pul papriky, rajce, rukola. Obed: veprove kostky a rajcatova omacka (drcena rajcata, bylinky, zakysana smetana 30%), testoviny, parmazan (tak odhadem 200g testovin, 150g masa a nejaka ta omacka k tomu). Svacina: banan, 2 pomerance a zase dvojite lungo s mlekem. Vecere: 2 grilovane hermeliny, 100g hranolek z trouby, salat - 2 rajcata, pul okurky, pul papriky, hrst rukoly, slunecnicova seminka, balkansky syr, olivovy olej, balcamico.

Ty jo já bych v životě takový velký porce nesnědla :lol: 2 grilované hermelíny, nebo 4 míchaná vejce a ještě k tomu půl balení slaniny a 100 gr chleba? Jako jíš docela zdravě, to jo…ale já bych tu snídani trávila asi až do večera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.1.24 15:40
@welovefashion píše:
Ty jo já bych v životě takový velký porce nesnědla :lol: 2 grilované hermelíny, nebo 4 míchaná vejce a ještě k tomu půl balení slaniny a 100 gr chleba? Jako jíš docela zdravě, to jo…ale já bych tu snídani trávila asi až do večera :lol:

Ja mam celkem vydej, denne aspon hodinu sportuju a k tomu pobiham kolem ditete a baraku, jen bazal mam skoro 1500kcal, takze mam co delat, abych to pokryla. :mrgreen: Pred zavodama, kdy vim, ze si na obed budu moct dat tak max polevku a kafe s dortikem, aby me to nezatizilo pri behu, snidam bezne 6 vajec, chleba, zeleninu a dzus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 16:08

@Ernais 😳 😳 😳 😳tedaaaaa!!!ale mas tam hromadu zeleniny.Ja dneska:snídaně:centrální houska+Lučina, okurka, caj, svačinu nic byli byla jsem pryč, oběd:brambory, brokolice na páře, pak jako mozeček s vajíčkem a rajče, caj, caj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.24 16:10

@vanilka90 nedotkla rozhodne ne.Ano Dekuji svému tělu a vážím si ho, mám velmi kritické oko k sobě samotné a někdy si rikam, ze se musím smířit s tím, ze roky změny zanechají. Ale na podzim mu jedna známa omylem poprala k těhotenství a to byl ten zlom.
Ale jinak dekuji za velmi krásné slova.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.24 16:11

@Ernais 6 vajíček??? 8o 8o 8o 8o to je množství na cely dort;)

• Citovat
  • Upravit
6654
10.1.24 16:16
@Anonymní píše:
@Ernais 6 vajíček??? 8o 8o 8o 8o to je množství na cely dort;)

Hele chtela jsi vedet, jak se stravuju, tady to mas :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 16:19

@Ernais ale jasně. Zarazilo mne množství vajíček a slanina. Jinak fajn;)mas tam pravdu hory zeleniny a žádná sladkost.Tzn.můj velký obdiv!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4134
10.1.24 16:22
@Anonymní píše:
Dobré ráno, pokračují ve svém cvičením plánu. Ženy, vy které cvicite opravdu pravidelně-je reálné tohle vycvičit. Ve stoje to jde ale koukej :( (proto anonym)

To je stejné břicho, jako v tom úplně prvním příspěvku, jen rozdíl stoj - sed? U toho sedu se trochu víc narovnej a vytáhni, pomůže to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
10.1.24 16:23
@Ernais píše:
Ja se stravuju tak nejak normalne. Muzu ti napsat treba jidelnicek ze vcerejska pro inspiraci. Rano: dvojite lungo s plnotucnym mlekem, 4 michana vejce, 50g slaniny, 100g zitneho chleba, pul okurky, pul papriky, rajce, rukola. Obed: veprove kostky a rajcatova omacka (drcena rajcata, bylinky, zakysana smetana 30%), testoviny, parmazan (tak odhadem 200g testovin, 150g masa a nejaka ta omacka k tomu). Svacina: banan, 2 pomerance a zase dvojite lungo s mlekem. Vecere: 2 grilovane hermeliny, 100g hranolek z trouby, salat - 2 rajcata, pul okurky, pul papriky, hrst rukoly, slunecnicova seminka, balkansky syr, olivovy olej, balcamico.

Teda už u snídaně mas tak 3/4 jídla co já za cely den :lol: to bych v životě nesnedla tolik jídla za den a ještě tak tučného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.1.24 16:25
@Anonymní píše:
@Ernais ale jasně. Zarazilo mne množství vajíček a slanina. Jinak fajn;)mas tam pravdu hory zeleniny a žádná sladkost.Tzn.můj velký obdiv!!! :kytka:

Hele kdyz jdu do kavarny, tak si ke kafi nejaky dortik dam, ale domu sladke nekupujeme ani nepeceme, mame jen ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.1.24 16:31
@Anonymní píše:
@Ernais ale jasně. Zarazilo mne množství vajíček a slanina. Jinak fajn;)mas tam pravdu hory zeleniny a žádná sladkost.Tzn.můj velký obdiv!!! :kytka:
Hele kdyz jdu do kavarny, tak si ke kafi nejaky dortik dam, ale domu sladke nekupujeme ani nepeceme, mame jen ovoce.
@Kriss Tina píše:
Teda už u snídaně mas tak 3/4 jídla co já za cely den :lol: to bych v životě nesnedla tolik jídla za den a ještě tak tučného :D

Ja mam tucne rada :mrgreen: Jist min, tak asi vyhubnu na kost, uz takhle mam 15% tuku v tele, coz je u zeny uz docela podvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
10.1.24 17:49
@Anonymní píše:
@Ernais 😳 😳 😳 😳tedaaaaa!!!ale mas tam hromadu zeleniny.Ja dneska:snídaně:centrální houska+Lučina, okurka, caj, svačinu nic byli byla jsem pryč, oběd:brambory, brokolice na páře, pak jako mozeček s vajíčkem a rajče, caj, caj.

No tak po konzumaci toho, co píšeš, se vůbec nedivím, že pak potřebuješ sladké - nemáš energii a potřebuješ to někde rychle dohnat. Je potřeba se nebát dosyta najíst (ne se přecpat) věcmi jako píše @Ernais. Pak tě bude mlsná honit mnohem méně :-)
Mimochodem, zrovna brambory dělají dost velký výkyv krevního cukru, z tohoto pohledu je to asi nejhorší příloha.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 07:07

@Hibou úplně stejne, fotky pak v sedě. A to se tam udělá taky vak.Ve stoje taky hmatam měkké pneumaticky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 07:07

@Ernais mas v tom můj velký obdiv!!!fakt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 07:10

@pet p odpoledne jsem ještě měla cerealni housku a cottage s redkvickami, večer dvě nozky parku s velkým obsahem masa, zeleninu a kousek housky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková