3 těhotenství, 3 porody - vycvičím to?

Anonymní
6.1.24 10:27

3 tehotenstvi,3 porody-vycvicim to??

**Dobré dopoledne ženy, poslední porod 3 roky zpět, zůstalo mi břicho. Dopoledne ještě stav +- ale večer už ho mám kulatoucke.Je to břicho bez tukových pneumatik kolem ale měkké a když si sednu je dole jedna velká hnusne boule. Chodim cvicit 1× tydne, doma se snažím denne na diastazu, teď jedu 30ti denní výzvy podle Niki, občas si jdu zabehnout 3-4km, cvicim takto par měsíců cca 4 ale změnu nevidím. Nejim úplně ideálně ale neprejidam se. **Chci ten pytlik dat pryč.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.1.24 10:30

Foto :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
2236
6.1.24 10:41

Máš hezké břicho. Ale jestli máš za cíl naprosto plochý „pekáč buchet“, tak k tomu je cesta hlavně přes stravu (žádné pečivo apod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
6.1.24 10:44

Taky mám po třech porodech, ta kůže není tak pevná no, plus mě to dela dost strava, když si fakt poradne nehlidam co jim (hlavně když je v něčem mleko), tak mám večer pupek jak těhotná, když si jídlo hlidam, tak ho mám úplně ploché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.1.24 10:48

Mě to břicho na fotkách přijde v pohodě :think:
Hlavně z fotek podle mě nikdo nepozná, jestli je to ‚tuk‘, nebo prostě vytáhla kůže po třech těhotenských břichách :nevim: To první vycvičíš (s vhodnou stravou), to druhé jedině zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
6.1.24 10:52

Přesně takový bricho mám. Strasne mě to štve. :lol: Kezbych mela zase takovéhle jako na foto :lol:

• Citovat
  • Upravit
465
6.1.24 10:53

Mamacore - začni cvičit, uvidíš dobrý výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15953
6.1.24 11:12
@dickys píše:
Máš hezké břicho. Ale jestli máš za cíl naprosto plochý „pekáč buchet“, tak k tomu je cesta hlavně přes stravu (žádné pečivo apod)

Stále opakovaná lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
6.1.24 11:18
@dickys píše:
Máš hezké břicho. Ale jestli máš za cíl naprosto plochý „pekáč buchet“, tak k tomu je cesta hlavně přes stravu (žádné pečivo apod)

S tím pečivem jsi na to přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.1.24 11:21

Máš krásnou postavu po třech dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.24 12:27

Děkuji za hezké slova. Není to žádná hrozná katastrofa ale štve mě to! mela jsem stresové období a jedla jsem minimálně, nyní je mi psychicky fajn ale to břicho se mi teda nelíbí. Úplně saty jsem dala dozadu do skříně. Ještě ráno v nich běhat muzu ale večer už ne. Možná mám jen velmi kritické oko ale opravdu spokojena se svým telem nejsem.

• Citovat
  • Upravit
2236
6.1.24 13:02
@Zumpa píše:
Stále opakovaná lež.

Tak mě prosím poučte. Já mám takový podpupikovy špíček celoživotně. I když jsem vážila na hranici podvýživy :lol: A to cvičím, běhám…ale jim normálně. Jedině mi břicho splasklo, když jsem držela keto dietu, což mi ale nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.24 13:08

@dickys špiček by mi nevadil u mne se to večer nafoukne. Pecivo se snažím omezit, sacharidy taky.Ale jogurtove mléka, jogurty mám rada a možná i tam je ten problém.

• Citovat
  • Upravit
37144
6.1.24 13:26
@Anonymní píše:
@dickys špiček by mi nevadil u mne se to večer nafoukne. Pecivo se snažím omezit, sacharidy taky.Ale jogurtove mléka, jogurty mám rada a možná i tam je ten problém.

Nemáš intoleranci laktozy? Kdyby Jo, tak potom se ti bude po všem mléčném břicho nafukovat a cvičit můžeš jak chceš. Já než na to přišla, tak mi to taky chvíli trvalo. Dat si jogurt, tak sem večer jak v 6.mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
6.1.24 16:45
@dickys píše:

To je strasna blbost, ze nesmi jist pecivo apod., aby mela pekac buchet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková