Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máš hezké břicho. Ale jestli máš za cíl naprosto plochý „pekáč buchet“, tak k tomu je cesta hlavně přes stravu (žádné pečivo apod)
Taky mám po třech porodech, ta kůže není tak pevná no, plus mě to dela dost strava, když si fakt poradne nehlidam co jim (hlavně když je v něčem mleko), tak mám večer pupek jak těhotná, když si jídlo hlidam, tak ho mám úplně ploché.
Mě to břicho na fotkách přijde v pohodě ![]()
Hlavně z fotek podle mě nikdo nepozná, jestli je to ‚tuk‘, nebo prostě vytáhla kůže po třech těhotenských břichách
To první vycvičíš (s vhodnou stravou), to druhé jedině zákrok.
Přesně takový bricho mám. Strasne mě to štve.
Kezbych mela zase takovéhle jako na foto ![]()
@dickys píše:
Máš hezké břicho. Ale jestli máš za cíl naprosto plochý „pekáč buchet“, tak k tomu je cesta hlavně přes stravu (žádné pečivo apod)
Stále opakovaná lež.
@dickys píše:
S tím pečivem jsi na to přišla jak?
Děkuji za hezké slova. Není to žádná hrozná katastrofa ale štve mě to! mela jsem stresové období a jedla jsem minimálně, nyní je mi psychicky fajn ale to břicho se mi teda nelíbí. Úplně saty jsem dala dozadu do skříně. Ještě ráno v nich běhat muzu ale večer už ne. Možná mám jen velmi kritické oko ale opravdu spokojena se svým telem nejsem.
@Zumpa píše:
Stále opakovaná lež.
Tak mě prosím poučte. Já mám takový podpupikovy špíček celoživotně. I když jsem vážila na hranici podvýživy
A to cvičím, běhám…ale jim normálně. Jedině mi břicho splasklo, když jsem držela keto dietu, což mi ale nevyhovovalo.
@dickys špiček by mi nevadil u mne se to večer nafoukne. Pecivo se snažím omezit, sacharidy taky.Ale jogurtove mléka, jogurty mám rada a možná i tam je ten problém.
@Anonymní píše:
@dickys špiček by mi nevadil u mne se to večer nafoukne. Pecivo se snažím omezit, sacharidy taky.Ale jogurtove mléka, jogurty mám rada a možná i tam je ten problém.
Nemáš intoleranci laktozy? Kdyby Jo, tak potom se ti bude po všem mléčném břicho nafukovat a cvičit můžeš jak chceš. Já než na to přišla, tak mi to taky chvíli trvalo. Dat si jogurt, tak sem večer jak v 6.mesici.
@dickys píše:
To je strasna blbost, ze nesmi jist pecivo apod., aby mela pekac buchet ![]()
**Dobré dopoledne ženy, poslední porod 3 roky zpět, zůstalo mi břicho. Dopoledne ještě stav +- ale večer už ho mám kulatoucke.Je to břicho bez tukových pneumatik kolem ale měkké a když si sednu je dole jedna velká hnusne boule. Chodim cvicit 1× tydne, doma se snažím denne na diastazu, teď jedu 30ti denní výzvy podle Niki, občas si jdu zabehnout 3-4km, cvicim takto par měsíců cca 4 ale změnu nevidím. Nejim úplně ideálně ale neprejidam se. **Chci ten pytlik dat pryč.