3,5roku - neposlechne a neposlechne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
9.1.16 20:34
@Taciras píše:
Opět za mě stejná rada jako zde: https://www.emimino.cz/…reci-245675/Doporučuju Eye Q, detaily v odkazované diskusi ;)

Je to dost drahe. Pomuze i jina znacka nebo jaky koliv rybin olej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
9.1.16 20:35

Ona chodi spat v 18 hodin? Tak to se pak nedivím ze se v 6 rano dožaduje tabletu :D
Ale jinak chápu, mam doma skoro to same. Radu nemam. Snad jen - nevymekavat a trvat na svém, pokud to jen trochu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
9.1.16 20:37

Ahoj. Mam doma ti stejny v blede ruzovym. Dcera mi dela to stejny co tobe. Umi milion pisnicek, porad mluvi, vety pouziva jak dospelak, a jak nam presne vraci, co rikame my ji. A taky musi byt porad po jejim a jak neni, tak rve. A ja vysvetluju a vysvetluju az ti nevydrzim a rvu taky. Takze u nas taky pernamentni rev. Kolikrat je to fakt na palici. Ale ona ma svoji hlavu, a pres to nejede vlak. Akorat my u toho jeste teda kolikrat mame hystericky sceny, protoze je strasne neodbytna a vytrvala. Jsem ale rada, ze to je i jinde. Protoze od tchyne neustale slysim, ze to neni normalni, aby porad rvala. Ale pres e jak rikas, uz rano vim, ze zase bude ostuda, krz nejakou blbost, kterou vymysli a ktera zrovna nebude mozna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.16 20:37

@veria taky mě to napadlo.. U nás v tomto věku se chodilo tak mezi půl 8-8, dřív.. mi neusnuly děti, i teď dvouletý tak chodí a spí oba tak 8 rána..
Ale každý to má jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.1.16 20:41
@tereza12345 píše:
Ahoj. Mam doma ti stejny v blede ruzovym. Dcera mi dela to stejny co tobe. Umi milion pisnicek, porad mluvi, vety pouziva jak dospelak, a jak nam presne vraci, co rikame my ji. A taky musi byt porad po jejim a jak neni, tak rve. A ja vysvetluju a vysvetluju az ti nevydrzim a rvu taky. Takze u nas taky pernamentni rev. Kolikrat je to fakt na palici. Ale ona ma svoji hlavu, a pres to nejede vlak. Akorat my u toho jeste teda kolikrat mame hystericky sceny, protoze je strasne neodbytna a vytrvala. Jsem ale rada, ze to je i jinde. Protoze od tchyne neustale slysim, ze to neni normalni, aby porad rvala. Ale pres e jak rikas, uz rano vim, ze zase bude ostuda, krz nejakou blbost, kterou vymysli a ktera zrovna nebude mozna. :zed:

Tak v tom nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.16 20:42

U nás taky kluk 2-3 měsíce začíná… taky si myslím, že si užijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
9.1.16 20:44

@Gambo ne urcite nejsi. Kazdodenni scena kvuli backoram uz je moje nocni mura, pokracuje to scenou o cokoladu tesne pred obedem. No mohla bych takhle pokracovat do nekonecna. A taky mame mimino, takze nekdy rveme vsichni tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.1.16 20:44
@veria píše:
Ona chodi spat v 18 hodin? Tak to se pak nedivím ze se v 6 rano dožaduje tabletu :D
Ale jinak chápu, mam doma skoro to same. Radu nemam. Snad jen - nevymekavat a trvat na svém, pokud to jen trochu jde.

Chodi i nechodi. Minimalne do 19 hodiny otravuje - piti, curat, neco nutne mi musi rict. Pres den nespi ani ve skolce a vecer je videt ze toho ma plny brejle. Tak proto tak brzo. I kdyz ona tak chodi od narozeni. A druhe ditko 10 tydnu pokud neni v posteli v 17 tak rve. A spi od 17 hodin do jedny do rana a pak teprve kojime a pak spi do 6. Mame doma space:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.1.16 20:46
@tereza12345 píše:
@Gambo ne urcite nejsi. Kazdodenni scena kvuli backoram uz je moje nocni mura, pokracuje to scenou o cokoladu tesne pred obedem. No mohla bych takhle pokracovat do nekonecna. A taky mame mimino, takze nekdy rveme vsichni tri.

Cokolada a sladkosti to bych mohla vypravet hodiny a hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.16 20:47

@tereza12345 :mrgreen: to mně připomělo, když se narodil mladší před dvěma lety, a starší měl 4,5 roku… taky jen řev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.1.16 20:50
@Gambo píše:
Tak v tom nejsem sama :-)

To je moje dcera jak přes kopírák. Scény si užíváme tak 3 měsíce. Taky vždycky vypěnim, že se pak stydím vyjít na ulici. Dcera 3 a půl, do školky chodí jen 2× týdně a do toho mam ještě ročního, který se momentálně mění v tornádo a jelikož to vidí u starší, vynucuje si taky. Někdy je to psycho :pocitac: :zed: ale jinak jsou sladký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.1.16 20:50

Tak uz spi, teda uz ne zase breci. Letim. Toto bude na dlouhou. Vidim to tak do jedny do rana. Proste teror

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
9.1.16 20:53

Nasla jsem spriznene duse. :kytka: holky zalozime si skupinu a budem tam ventilovat, co ty nase ditka vyvadi.:-) bude to primo balzam na dusi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
9.1.16 20:54

Jo a jeste jsem zapomnela, ze musi mit posledni slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.1.16 21:02
@Gambo píše:
Nevim jestli to mas doma take, ale po nonstop mluveni ditete bys take pouzila bud ticho! Tablet ma kdyz se vrati ze skolky cca 16 hodina a v 17:30 veceri je snaha jit spat. Mezi tim mluvi a mluvi takze je n nem cca 30-40 minut

Nevím, jestli to dobře chápu, ale kde je nějaké hraní, věnování se jí? Píšeš, že tablet má od momentu, kdy přijde ze školky do moment než je večeře po které se jde spát :nevim:
To mi přijde jako dost masakr. Máma doma celý den s miminem a ona ve školce a pak když přijde, tak dostane tablet, ráno před školkou ho dostane znova…

A jak jsi psala na té první straně myslím, že ji manžel zavřel do pokojíčku a ona si tam povídala. co je na tom špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí