Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Terinka4444: odpočívám, odpočívám
ale už zase cítím břicho jako kdybych to měla dostat
tak nevím
Mix, to já cítila celý první trimestr, než to ruplo, měla jsem dloubavou bolest, takovou na jednom místě, ne celé břicho. A neboj, ty seš málo, je to malinké, ať je kde je, rupnutí zatím nehrozí. Můžeš být těhotná později? myslím, byl u vás sex tak, že kdyby byla ovulace o týden posunutá, tak by bylo možné oplodnění? Tak moc bych ti to přála, tak moc, ale zase nerada dávám takové falešné naděje. ach jo, drž se a zítra napiš.
Mixy drzim pesticky… me bolelo bricho jako kdyz to mam dostat od zacatku tehotenstvi asi az do konce 4 mesice… uvidis, moc ti preju, aby to bylo jen mladsi a vse bylo v poradku ![]()
Lucie46: já už ani nevidím jsem 6tt a není vidět ani váček vůbec nic a to v nemocnici mají dobrej ultrazvuk a prostě nic neviděj
Terinka4444: tak teď mi přišly výsledky a zvedlo se to na 1400, jen mě zase začlo bolet na pravé straně podbřišku taková dloubavá bolest, ale mírná
Mixy a v děloze furt nic nevidí? Co ti řekli, co chystají? Řekla jsi jim o té bolesti? Ach jo, drž se holka, drž se.
Terinka4444:jojo o bolesti jsem jim říkala na na ultrazvuk za chvilku půjdu
Tak držím palce, hned napiš, budu čekat, kéž bych tě tak mohla něčím povzbudit ![]()
@mixy Tak to už by ale dnes něco být vidět mělo…
už tě vzali na další UTZ?
Ahoj děvčata. Chtěla bych se vás zeptat poslední měsíčky jsem měla 24.července a podle ttp://www. tehotenskakalkulacka. cz/ této stránky bych měla být 5+6tt.. prosím vás nebude brzo se dnes objednat k lékaří? aby mě vzal třeba ve čtvrtek? příští týden nemohu jedem na dovolenou na týden. prosím o radu
@Mili11 A proč by mělo být pozdě? A test máš pozitivní? Já byla poprvé 8+2 a podruhé 7+3 a bohatě to stačí.
Test jsem si udělala hned druhý den po vynechání a byl pozitivní… s prvním jsem ani nevěděla, že těhotná jsem a tak jsem měla všechno na poslední chvíli. zároven se bojím, že tam ještě srdíčko nebude.