Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lukyna86 a ty si podstoupila iž nějaké vyšetřeni?? Nebo proč už snaha 2r?? kde je problém??? snad ti bude konečně přáno // ![]()
Manzel ma spatny spermiogram, hormonální léčbu nechci a iui zatím take ne. Doktor mi doporučil Nosifol, tak ho piju tyden ![]()
@Liskynka píše:
Blastocysta, která vzniká 5den se pomalu zanoří do děložní sliznice, která je v této době vysoká a prosáklá. Povrch sliznice se pod blastocystou rozpadá a ta se zanořuje do hloubky sliznice. Proces připomíná situaci, když se teplá kovová kulička vnořuje do vosku. Tento děj se nazývá uhnízděním, odborný název je nidace. Nidace začíná 6.-7. den po oplodnění a končí 12. den. Nidace je skutečným počátkem těhotenství…Pardon paní Veroniko asi jsem za dva roky snažení o syna nedávala pozor v Centru asisi. reprodukce…
A jak je teda mozny, ze jsem mela test pozitivni tak brzo?
@MilijonDolarBejby netuším
třeba byla ovu dřív…hlídáš jí ovu testy.Utz nebo BT?? no každopádně podle velikosti miminka se vypočítá početí
@Liskynka píše:
@MilijonDolarBejby netuším![]()
třeba byla ovu dřív…hlídáš jí ovu testy.Utz nebo BT?? no každopádně podle velikosti miminka se vypočítá početí
Nevim, tezko rict. Ale me vse odpovidalo uplne presne. Podle Mr, podle doktora na ultrazvuku ve 12tt jsem otehotnela po 26.a test jsem mela pozitivni uz 9 dni potom ![]()
@MilijonDolarBejby já měla též 9dop po IUI // a ted chrní venku v kočárku
![]()
@Liskynka píše:
@MilijonDolarBejby já měla též 9dop po IUI // a ted chrní venku v kočárku![]()
Jo? Muj ma uz 8 mesicu a zrovna hraje na klavir ![]()
@MilijonDolarBejby tak jsme měly stejný TP, že
náš Tomášek je posledního srpna
@Liskynka píše:
@MilijonDolarBejby tak jsme měly stejný TP, ženáš Tomášek je posledního srpna
Kubajz je 14. ![]()
Tak me doktor ted poslal k jinému kvůli zánětu, ze se musí vyřešit tohle a pak se objednam na HSG
nemáte s tim někdo zkušenost? Laparoskopii jsem odmítla ![]()
@Lukyna86 V říjnu 13 jsem byla u Apolináře na Laparoskopii i hysteroskopii ráno jsme nastoupila a druhý den jsem jela domu. v říjnu bylo ještě IUI to nevyšlo a to listopadové už ano.
Mne iui nedoporucil, prý by to pravděpodobně stejně nevyšlo. Jediné IVF
@Anonymní píše:
Holky jevto vubec mozny? 7dpo 5dni do ms..prosim anonym
Určitě, je to možné - krásný duch na testu. Potichu gratuluju, ať vše probíhá v naprostém pořádku ![]()
@Anonymní píše:
Holky jevto vubec mozny? 7dpo 5dni do ms..prosim anonym
Mohla byt ovulace dříve
nebo jsou tam dvě
ne vtipek - přeji ať test sílí