Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky jevto vubec mozny? 7dpo 5dni do ms..prosim anonym
Je. Ja to same. 7DPO. Ovulace potvrzena testy i hlenem.
Ma to cca 2% tehotnych takto brzy ![]()
Možné to je, já jsem měla 7DPO už zcela zřetelnou čárku. A to byla ovulace včas a jen jeden sex během ní
Ahoj, mohla bych poprosit o nazor? Je to TT delany vecer 7 DPO. Moc dekuji za odpoved.
@Melody2
Ahoj, muzu se prosim zeptat, jestli ti tento test tehotenstvi potvrdil? Jsem 8 dpo a mam stejneho ducha ![]()
Ty jo, ja tu procitam ty vase testy a koukam, ze vsechny vychazi hodne brzy! Ja jsem tesne po ovu a tak cekam. To tedy zkusim testovat uz za tyden
Preji vsem at je z duchu mimi! ![]()
Hojky, jen tak ze zvědavosti měl někdo už 7/8dpo ducha na tt? díky
Ahoj jsem 12 dpo a test neg. Stalo se to nekomu? Teploty mam tyden uz 37-37,3. Ovu byla 17.1. Dle testu i hlenu
@Anissaa píše:
Ahoj jsem 12 dpo a test neg. Stalo se to nekomu? Teploty mam tyden uz 37-37,3. Ovu byla 17.1. Dle testu i hlenu
Tak to nejspíš těhotná nejsi a ms dorazí, ale nezbývá ti nic jiného než čekat ![]()
@Markéta188 mela jsem ovu docela brzy 5-6DC den po MS ted asi 2 dny spinim ruzove, tak nevim. Mam 12 dnu do MS
@Anissaa teploty vypadaji nadejne a 12DPO nemusi test ukazat jeste nic.
Ma zkusenost je takova, ze tento mesic jsem mela pozitivni test jiz 10DPO a poradna dalnice, bylo to zhruba 2-3 dny po meskani cyklu, mam kratkou lutealni fazi.
No a nakonec jsou z toho potvrzena dvojvajecna dvojcata.
Je pravidlem aby v moci byla bilkovina nebo tam byt nemusi?
Muj ovu test dnesni…
je pravda ze ovu test umi rozpoznat tehotenstvi driv nez tt?
@Anissaa píše:
Je pravidlem aby v moci byla bilkovina nebo tam byt nemusi?
Muj ovu test dnesni…
je pravda ze ovu test umi rozpoznat tehotenstvi driv nez tt?
Nebývá to pravidlem, ale tvůj ovulacni test není pozitivní, takovou čárku mám téměř cely cyklus. Budeš si muset počkat do termínu ms ![]()