Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zalezi na tve kondici, skoro urcite se nic nestane. Ale jestli jsi dosavad jen chodila od metra do kina, tak bych se na to radej vyprdla.
@Klementyna
![]()
@Pudloslava
Tak to fakt ne. Opravdu toho za den našlapu hodně častečně i se zátěží a fyzicky myslím nebude problém, pokud tedy nedostaví ty již zmiňované klasické těhu příznaky.
Nemám v plánu celé těhotenství prosedet na zadku pokud to nebude nutné. Chtěla jsem vědět hlavně co se týče té změny tlaku.
@Dadulina píše:
@Klementyna![]()
@PudloslavaTak to fakt ne. Opravdu toho za den našlapu hodně častečně i se zátěží a fyzicky myslím nebude problém, pokud tedy nedostaví ty již zmiňované klasické těhu příznaky.
Nemám v plánu celé těhotenství prosedet na zadku pokud to nebude nutné. Chtěla jsem vědět hlavně co se týče té změny tlaku.
zmena tlaku je nevyznamna. letadla se tlakuji na 2500, od 3000mnm netrenovany clovek zacina neco citit.
Méně kyslíku je od 3000,moje mamka šla v zimě v metrovém sněhu v sedmém měs. a za pár dnů jsem se narodila. Jestli nejsi dostatečně trénovaná(když jde o první výšlap, tak asi nebudeš) neriskuj, koleduješ si o potrat.
@Dadulina třeba Ti ten pohyb naopak pomůže na nevolnosti, pokud je budeš mít. Já to tak měla v prvním těhotenství, běhala jsem a jezdila na kole a když jsem vynechala, bylo mi večer špatně. Malá byla vyděračka, chtěla se hýbat ![]()
@mirecekblbecek
První takto vysoký, čili nad 2000.U nás moc těch dvoutisícovek přece jenom není, že ![]()