Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chci se zeptat zda by ste nechaly 8 a 9 let kluky koukat na dokument.. mayské proroctví a kruhy v obilí dneska sme byly na jednom kruhu v obilí kouknou.. a kluci by chtěly vidět dokument protože tam o něm byla zmínka
@Paikea A proč bys jim to jako zakazovala nebo ti to přijde divné? Co je na tom? ![]()
A proč né? když jste si byli na kruhy podívat tak je to asi zaujalo a chtějí se o tom dozvědět víc, nebo je na tom něco špatného?? ![]()
Jasně, že nechala. Proč ne. Je to zajímavé téma a myslím si, že by to už mohli chápat. Pokud jste se byli na kruh podívat, tak určitě touží po dalším a dalším vysvětlení.
Ale jo:) jenže já sme po tomto dokumentu měla husí kůži a bála sem se i na zachod bojim se aby se pak nebudily ze spaní
nebo aby se nebály ![]()
Nechala. Mám osmiletou dceru a z dokumentů si toho „odnese“ víc než, kdybych se ji to snažila vysvětlit
a pak mě poučuje ![]()
@Paikea já na ty dokumenty koukala před " koncem světa" a jak byli výborní ve všem a jak byli chytří jak měli vše promyšlené a ty výklady co ty kruhy znamenaj tak jsem měla bobky z konce ale nakonec vše v pohodě, ale vidět to jindy dokumenty to jsou krásné a zajímavé ![]()
Nechala bych je a po pravde bych asi ani nemela potrebu se sama sebe ptat, zda je to vhodny - osobne sem ten dokument videla a fakt tam neni nic „nevhodneho“.Ostatne - me by zajem tak „malych“ deti i potesil.
V tomhle veku decka milujou strasidelny historky…Ja bych je nechala.
No hooodně bych přemýšlel, jestli tak malé děti vzít třeba na historickou poznávací cestu do Osvětimi. To by hlavou pobrat třeba nemuseli… Ale pokud se týká dokumentu o kruzích v obilí, to jejich duševnímu vývoji - podle mého názoru - nejspíš neuškodí.
Apropó - na havárie z motocyklových závodů a ze závodů formule 1 je necháte dívat? Aby z nich pak třeba nebyly skleníkové květinky… ![]()
Jee, to je super namet, az bude prset
Myho devitiletaka to stopro nadchne ![]()
No ono se nejedná ani o moje jedno dítě já mám 10m dvojčata
tohle je synovec a znýmých syn mám je tu na prázdninách tak se o to asi bojím víc
aby to na nich neudělalo stopu ale zítra jim dokument pustím snad pak doma nebudou brečet že se bojí a že u mě koukaly na tohleto :p