A opět tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
9.2.17 21:47

Přijde mi že čtu špatně. Jako seřvat je za takovou banální věc je dost mimo, pak tu vznikají diskuze, jak jsou tchýně bezdůvodně zlé. Nezlob se, ale nech to na manželovi a hlavně mu neotloukej o hlavu, jak jsou zli, že mu nezavolali zpět. Naopak buď vděčná, že ti nabídli pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
9.2.17 21:48

Tak už se asi nedozvím, jak by zakladatelka zjistila, že tchán je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.2.17 21:50

No tebe bych, zakladatelko, chtela mit doma za snachu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
9.2.17 21:53
@Alternativa píše:
Přijde mi že čtu špatně. Jako seřvat je za takovou banální věc je dost mimo, pak tu vznikají diskuze, jak jsou tchýně bezdůvodně zlé. Nezlob se, ale nech to na manželovi a hlavně mu neotloukej o hlavu, jak jsou zli, že mu nezavolali zpět. Naopak buď vděčná, že ti nabídli pomoc.

Viď? Oni se jeden den zeptali, jestli nepotřebuje pomoct s dětmi, druhý den se neozvou a už jsou za necitlivé hyeny, nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 21:53

Právě že neznáte naše poměry. A lituji vás ze spolu v rodině při takových věcech ne komunikujete. Oni běžne ano a proto ho to o to vic mrzelo.
Samozřejmě jsem tchyni volala. :jazyk: a nic se nestalo. Jen prý se jim neukazalo ze volal a nechtěli rusit.
Není mu osmnáct. A řešila jsem to ja protože když sel na první operaci po úraze tak jsem jim to oznamovala ja. Jinak je svepravny. Ale mrzelo me ze ho to vzalo.

• Citovat
  • Upravit
102087
9.2.17 21:54
@ka2ka píše:
Tak už se asi nedozvím, jak by zakladatelka zjistila, že tchán je v pořádku :nevim:

Tak má zkušenost je ta, že špatné zprávy jsou hodně rychlé… a neozývání se zpět je povětšinou způsobeno banalitou typu telefon zavřený ve skříni, vypnuté zvonění, zapomenutá nabíječka a tak. Stejně mám pocit, že těmi mobily degenerujeme :think: někdo se půl dne neozve a už jsou z toho katastrofické scénáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 21:54

@ka2ka tak ze vedle v baráku bydli moje kolegyně a rodina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 21:56
@Svistice píše:
No tebe bych, zakladatelko, chtela mit doma za snachu. :roll:
Že?
  • Citovat
  • Upravit
102087
@Anonymní píše:
Právě že neznáte naše poměry. A lituji vás ze spolu v rodině při takových věcech ne komunikujete. Oni běžne ano a proto ho to o to vic mrzelo.

Nás nemusíš litovat, my právě jsme schopni komunikace a proto se ani neurážíme ani neděláme druhou světovou z toho, že někdo nevolá zpět, ale zcela v klidu zavoláme ještě jednou, dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
@Anonymní píše:
Samozřejmě jsem tchyni volala. :jazyk: a nic se nestalo. Jen prý se jim neukazalo ze volal a nechtěli rusit.
Není mu osmnáct. A řešila jsem to ja protože když sel na první operaci po úraze tak jsem jim to oznamovala ja. Jinak je svepravny. Ale mrzelo me ze ho to vzalo.

tak vidíš stačilo normálně slušně zavolat a zeptat se a vše se vysvětlilo a né tu ječet jak Viktorka od splavu, že nezavolali tvému muži, no doufám že se alespon v duchu stydíš za to co jsi předváděla a jak jsi je nařkla
a mimochodem ten jazyk si nech, protože kdyby jsme tu do tebe nerýpali že se mohlo něco stát tak by tě to napadlo a hrála by jsi si na ublíženou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 21:57

Šlo i o to ze operace nebyla jista. Oni spolu běžne komunikují. Jen do me. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
27767
9.2.17 21:57
@Anonymní píše:
@ka2ka tak ze vedle v baráku bydli moje kolegyně a rodina.

což ti nezaručí že tchán nebude bez pomoci ležet někde na podlaze několik hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 21:59
@Anonymní píše: Šlo i o to ze operace nebyla jista. Oni spolu běžne komunikují. Jen do me. :pankac:

No, tak si zcela běžně nevšimli zmeškaného hovoru… to jen ty jsi tu řešila, jak máš chuť jim zavolat a vynadat, tedy problém bude u tebe, nikoliv u nich :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 21:59

@ka2ka a kdo jecel? Já normalne slušne volala. Ze člověk napíše ze od plic něco říct neznamená že budu řvát jak pominuta. Boha jeho?

• Citovat
  • Upravit
27767
9.2.17 22:00
@Anonymní píše:
@ka2ka a kdo jecel? Já normalne slušne volala. Ze člověk napíše ze od plic něco říct neznamená že budu řvát jak pominuta. Boha jeho?

předči si po sobě úvodní příspěvek, působí to tak že prostě ječíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová