Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Když pro tebe nic neznamená takproč jí tak vehementně řešíš? nebo proč si jí na té svatbě neřekla ať už drží pusu, nebo jí to neřekli tvý rodiče když je taková p…
pomlouvaš jí stále za zády, ale nevypadá to že by si jí někdy řekla něco do obličeje. tvůj švagr má pravdu, že nic takového psát nemáš. navíc cizím lidem. pereš špinavé prádlo na veřejnosti, ale s nimi si o tom nepromluvíš. podle mě jste stejná liga
tak se akcí neúčastn a máš po starostech ![]()
Neznám předchozí diskuzi, ale na rodinné boje opatrně. To, že se za tebe manžel nepostaví je blbé, ale tím spíš se takovým situacím vyhýbej a vůbec ho do toho nenuť. Je mezi dvěma mlýnskýma kamenama, který ho melou a ani jednoho se nechce vzdát. Nevím, jakej vztah má manžel s bratrem, ale nejedna manželka sourozeneckej vztah rozbila.
A já jsem člověk, který uznává, že krev není voda a když můj přítel neustále rýpal do mé sestřenice!! a nebyl ochotný akceptovat, že je to moje rodina, sbalil si kufry on.
Těžko radit, já jsme v tomhel jiná povaha, poslala bych ji k šípku a víc bych se jí nezaobírala..
upřímně po té sms o svatbě bych ji odepsala, že není zvaná a vůbec bych ji na svatbu nepustila a kdyby jo a dělala tam co dělala, vzala bych ji stranou a řekla jí at jede pokud své chování nezmění, nejen jí, ale i jejímu manželovi..co se týče manžela a jeho vztahu s bratrem, to si bude muset vyřídit on sám, nadruhou stranu ona je manželka jeho bratra, mnečekala bych, že se otočí proto ní pokud doted nedal najevo, že mu i její chování přijde nehorázné..prostě kontakt s ní omezte, se švárou ho udržujte a slušně mu dejte najevo, že to celé bylo přesčáru a dejte tomu volný průběh, hlavcně se s tím nestresujte, nestojí to za to..
Vubec nechapu proc ji nekdo neco na te svatbe nerekl at se sklidni nebo proc si ji nepislala do prdele…no ja bych to rozhone udelala…je to vase svatba vy ji platite atd atd takze to mechapu ze si ji tam nechala az do konce a komu by se to nelibilo tak bych ho poslala do tech samejch mist
@paola white já jí své řekla do očí už dva roky zpět, od té doby je mi ukradená a ne svatbě jsem ji nechtěla. Nemyslím, že je vhodné takové chování navíc to abych ji od stolu vypakovala - což jsem nejspíš měla. Pravda, to by jistě zlepšilo situaci.
nejsi ty ona? Špinavé prádlo? To myslíš to jak se na veřejnosti někdo chová???To nejsou pomluvy, bohužel výše uvedené jsou fakta… ![]()
Já nevím, ale ty chceš, aby se tě manžel zastával, ale na švagrovi ti vadí, že se své ženy zastává. Vadí ti, že tě propírají, ale ty je propíráš s kamarádem, který své ženě o tom řekl. Zase je to jeho žena a to, že to řekl ji nazveš jednoduchou. Příbuzné si člověk navybírá, musí je tolerovat. Buď se s něma stýká, nebo ne. Bohužel pro tebe manžel se chce se svou rodinou navštěvovat a udržovat vztahy a ty si zaséváš na velký problém. Ještě k tomu sezení na svatbě. Pokud mě někdo na svatbě nechce, a manžel na tom trvá, řeč, že bych chtěla už jet mě příjde normální. Když je někdo tupej, tak beru, že kvůli rodině se setkáme, a tu osobu nevyhledávám, slušně pozdravím a jdu dál. Ty hledáš záminky, aby jsi konečně manželovi dokázala, že s tou kr..ou už to nejde, a buďto ty, nebo brácha s rodinou. Doporučovala bych, ti toleranci, a být trochu nad věcí.
Protože jsme všichni poněkud slušněji vychovaní a raději jsme se věnovali konverzaci navzájem sobě, proto ji nikdo neposlal, přišlo by mu to ubohé takhle se ponížit na oslavě a udělat scénu. Nechci aby se manžel rozhádal s bratrem, ani nechci aby se kvůli mě omezoval v setkání s nimi. Ale jelikož nejsem tak hloupá abych hrubě vysolila na jeho bratra upřímně co si myslím jako jeho žena, nechávám to na mém manželi ať si situaci s ním řeší sám. ![]()
@Anonymní píše:
@paola white já jí své řekla do očí už dva roky zpět, od té doby je mi ukradená a ne svatbě jsem ji nechtěla. Nemyslím, že je vhodné takové chování navíc to abych ji od stolu vypakovala - což jsem nejspíš měla. Pravda, to by jistě zlepšilo situaci.![]()
nejsi ty ona? Špinavé prádlo? To myslíš to jak se na veřejnosti někdo chová???To nejsou pomluvy, bohužel výše uvedené jsou fakta…
tak si nestěžuj, že ti její chování na svatbě vadilo, vadilo ti, že napsala takovou sms manželovi, nic si neudělala, vadi ti jak se chovala na svatbě, nic si neudělala, tak co čekáš, když se stále chováš, že její chodání je v pohodě, někdy už je třeba se postavit za sebe a rázně dát najevo tak takhle teda ne, ona ti ničí svatbu, kde je jako host, kde ji krmíš za své peníze a ještě si necháš tohle líbit a mlčíš a pak se někde na internetu cizích lidí dožaduješ rady..upřímně, přijdeš mi jako ten typ co mlčí a pak za rohem taky pomlouvá, si je oba pozvěte a promluvte si narovinu co ti vadí, před ní, před švagrem, před manželem, at všichni víte a je to otevřené, přijde mi, že se u vás vše řeší za zády, uvidíš kam se debata vyvine jak na ni kdo zareaguje..protože v tuhle chvíli bud to necháš plavat a bude to stále dokola nebo přetrháte vztahy, což je škoda aupřímně nemáš podporu vlastního parnera, takže to chce nějaký kompromis a ten bez komunikace nepůjde..
Když sis na svatbě neuměla dupnou, tvoje chyba. Co ti nato říct? Já bych si takovou pitkou svatbu zkazit nenechala a rázně bych jí řekla, že jestli nepřestane, tak ať se sbalí a jde si po svých. Přeci si nebudu kazit vlastní svatbu? ![]()
A proč jí pořád řešíš? Už jsi s ní skončila? Fakt? Tak si žij svůj život.
@jenika1 kamarád se o tom že to jeho přítelkyně pustila do světa dozvěděl ode mě. ![]()
@JayLee zveřejnění soukromé komunikace za úmyslem poškodit danou osobu je nejen v rozporu s dobrými mravy, ale i specifikováno jako trestný čin (dále pak listovní tajemství atd.).
ale tak jasný že bych mu to neudělala. ![]()
Nechápu, pokud by mi někdo nemístnými řečmi kazil svatbu, tak bych jí řekla, ať drží ústa, pokud by mlela dál, tak by letěla.
Jinak bych jí vůbec neřešila a žila si svým životem. Nevim, proč to tak hrotíš. Manžel by se tě zastat měl, ale ty sis vzala chlapa, který toho není schopný.
@Anonymní píše:
Protože jsme všichni poněkud slušněji vychovaní a raději jsme se věnovali konverzaci navzájem sobě, proto ji nikdo neposlal, přišlo by mu to ubohé takhle se ponížit na oslavě a udělat scénu. Nechci aby se manžel rozhádal s bratrem, ani nechci aby se kvůli mě omezoval v setkání s nimi. Ale jelikož nejsem tak hloupá abych hrubě vysolila na jeho bratra upřímně co si myslím jako jeho žena, nechávám to na mém manželi ať si situaci s ním řeší sám.
ale jsi to ty komu švagrová vadí, ne? proč do toho tlačíš manžela at řeší situaci, ano měl by stát při tobě, ale nemůžeš čekat, že to vezme do svých rukou, proboha..prostě si sednětě všichni 4, nemusíš hned na švagra vypustit vše co se ti honí hlavou, nemusí to být vulgární, prostě slušně najed na komunikaci typu mrzelo mě to na svatbě, zeptej se jaký je důvod toho chování, že tě to mrzí, třeba si sama udělala něco co dráždí švagrovou a ani o tom nevíšm, nepoužívej manžela jako cvičného panáka do nějakého rodinného boje, to bude pak nekonečné a časem to položí klín i mezi tebe a něj..
@Blekota Ráda bych si ho žila, kdyby on neřešili moji komunikaci, která vůbec nepatřila jim, s mým manželem…a můj manžel následně se mnou doma.. Je to tak složité k pochopení že mě opravdu nebaví jak se mi neustále tlačí do života? ![]()
@Anonymní píše:
Protože jsme všichni poněkud slušněji vychovaní a raději jsme se věnovali konverzaci navzájem sobě, proto ji nikdo neposlal, přišlo by mu to ubohé takhle se ponížit na oslavě a udělat scénu. Nechci aby se manžel rozhádal s bratrem, ani nechci aby se kvůli mě omezoval v setkání s nimi. Ale jelikož nejsem tak hloupá abych hrubě vysolila na jeho bratra upřímně co si myslím jako jeho žena, nechávám to na mém manželi ať si situaci s ním řeší sám.
Já jsem také slušně vychovaná a proto bych na svatbě netrpěla nikoho, kdo o slušnosti nikdy neslyšel. K tomu, aby odešla není potřeba dělat scénu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Předně žádám o zachování anonymity, jedná se o rodinou situaci, která mě už znechutila na tolik, že jsem se rozhodla setkáním rodiny za přítomnosti své švagrové zcela vyhýbat a stranit se jim.
Jsem striktně rozhodnuta neúčastnit se žádných akcí za její přítomnosti, protože to už bych se opravdu neudržela.

Nedávno jsem tu psala o diskuzi jak se mi švagrová pletla svatby, kde jsem ji nechtěla, většina z Vás mi radila přetrpět, vydržet, pozvat přítele svědkyně… BOHUŽEL manžel nebyl schopen postavit se za můj požadavek a situace dopadla tak že milá švagrová napsala mému muži dva dny před svatbou sms typu že oni se obětují když za námi jedou jen na obřad a měli bychom přeorganizovat průběh dne (sms byla ráznější, drzejší a opovržení vhodná, a nebyla ani chuť ani síla na ni reagovat), bohužel ani na tento popud můj již muž nebyl schopen se postavit za mne a můj požadavek a svatba za její účasti byla totální katastrofou (měl to být náš den-zkazila ho), připomínky tipu že mají hlad a my se deme fotit, že ji to nebaví to čekání poslouchali moji i manželovi rodiče (25 min. kdy jsem byli ve 40st na focení), celou dobu hučela do manželova bratra ať jedou- i při jídle u stolu kde nás sedělo 8, dokonce před mojí maminkou měla připomínky na „myrty“ na jiný způsob…nálada byla katastrofální, do té doby než 2 hodiny před koncem neodešla, tehdy se nálada uvolnila a všichni se začali bavit. To co ale nyní řeším je to, že jsem si o tom psala s kamarádem- bohužel, kamarádova přítelkyně je jednoduchá jako švagrová, tudíž vlezla kamarádovi do zpráv a přeposlala moji zprávu jí a ta to dala přečíst svému manželi (švagrovi). Zvažovala sem trestní oznámení, ale za to mi nestojí.
Zaráží mě dvě věci- hloupost toho člověka co tohle udělal, a především drzost švagra sadit mému muži do hlavy brouka ohledně toho že já nic takového psát nemám, s drzostí říct že si to četl, můj pohled je ten že to byla naše svatba, neomluvila se, moji rodiče ji nazvali p.., já s manželem ji nesnášíme ale na druhou stranu mne opravdu mrzí to že vztah mezi mým mužem a jeho bratrem pujde k šípku jestliže můj muž neudělá konečně striktní ráz tomu aby švagr neustále nedával do popředí svoji ženu. Já sem za ať se baví jen o sobě a mě z debaty vynechají, protože v momentě kdy se dozvím že se za mě manžel nepostavil- pokazí to pouze vztah mezi námi. Prosím o názory z jiného pohledu, případně těch kdo mají podobné problémy. Opravdu mne nebaví řešit doma rozhovory o člověku co pro mě nic neznamená…