Absence orálního uspokojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
25.4.19 17:47
@Dirndljager píše:
Jj, zrejme mistr taktu a vlhky sen dam :lol:. Btw. holky vite, proc my chlapi mame radi ustrice? Pripominaji nam chut zeny ;) 8). Ja treba ustrice rad… 8)
Ústřice jsem v životě nejedla a obávám se, že můj muž taky ne (obecně nemá rád vodní živočichy) :think: Proti chuti ženy však rozhodně nic nenamítá :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
25.4.19 17:48

@Bábrdl to snad zjistí pokud není sex a po svatbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.19 17:49
@Dirndljager píše:
Ale bacha, aby ji nepredbehly deti :mrgreen:.

děti budou dávno chrnět v pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.4.19 17:50
@Anonymní píše:
Zakladatel
Tak v životě jde víc než o orál. Ženu kvůli tomu měnit nebudu a nutit jí už vůbec ne. A rád jí poskytnu to, co ona mě ne. Nejsem vyděrač. Jen jsem myslel, jestli někdo nezná nějaký fígl, jak se toho bloku zbavit. Asi je to v psychice.
:palec: To je fajn postoj, každopádně za pokec s ní na toto téma nic nedáš.. Odepírat orál kvůli tomu jí - to je absurdní. Fígl na to asi nebude, jedině cvičení dělá mistra, ale to v tomhle případě nelze..
Každopádně můžu ti říct, že s člověkem, se kterým jsem zažila nejlepší sex v životě(zatím :mrgreen: ) byl typ, se kterým bych ve vztahu být nemohla. Ale v posteli to byly jiskry, až málem shořel barák..takže jako vždy, vztah je o kompromisech..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.4.19 17:53
@Dirndljager píše:
Jj, zrejme mistr taktu a vlhky sen dam :lol:. Btw. holky vite, proc my chlapi mame radi ustrice? Pripominaji nam chut zeny ;) 8). Ja treba ustrice rad… 8)
Ústřice jo? :roll: Ty teda fakt nemusím..jestli takhle chutnáme tam dole tak potěš koště..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 17:56
@azeta píše: :palec: To je fajn postoj, každopádně za pokec s ní na toto téma nic nedáš.. Odepírat orál kvůli tomu jí - to je absurdní. Fígl na to asi nebude, jedině cvičení dělá mistra, ale to v tomhle případě nelze..
Každopádně můžu ti říct, že s člověkem, se kterým jsem zažila nejlepší sex v životě(zatím :mrgreen: ) byl typ, se kterým bych ve vztahu být nemohla. Ale v posteli to byly jiskry, až málem shořel barák..takže jako vždy, vztah je o kompromisech..

Hmmm :think: to mame podobne zkusenosti. Skoro si rikam, jestli to neni nejaka zakonitost. Ze s temi lidmi, s kterymi je super sex a chemie a frci to atd., se neda moc zit. Je pravda, ze jsem mel vztah asi petilety, ktery byl super jako vztah i skvely sex. Ale to byla spis vyjimka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 17:57
@azeta píše: Ústřice jo? :roll: Ty teda fakt nemusím..jestli takhle chutnáme tam dole tak potěš koště..

Nikdy jsi se nechutnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.4.19 18:00
@Dirndljager píše:
Hmmm :think: to mame podobne zkusenosti. Skoro si rikam, jestli to neni nejaka zakonitost. Ze s temi lidmi, s kterymi je super sex a chemie a frci to atd., se neda moc zit. Je pravda, ze jsem mel vztah asi petilety, ktery byl super jako vztah i skvely sex. Ale to byla spis vyjimka… :think:

No je to škoda no..co si budem povídat, ale asi se máme učit skromnosti.. :mrgreen:
A co ten pětiletý vztah? Zní to ideálně, tak nějaký zakopaný pes někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.4.19 18:01
@Dirndljager píše:
Nikdy jsi se nechutnala?
:mrgreen: :mrgreen: Nejsem hadí žena.. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.19 18:13
@Dirndljager píše: :lol: hezky receno. Ty priority. No jasne. Tak predpokladam, ze vztah, ktery dospeje k hypotece a retrieverovi neni jen o sexu a dulezite jsou i jine veci. Pak je nejaka absence oralu zrejme na seznamu povolenych ztrat, ne? A jako, jak uz jsem rikal, clovek muze potkat protejsek, s kterym je 100% sexualne kompatibilni, treba i ne jen jeden (vlastni zkusenost), ale je otazka, jestli to bude vztah, v kterem se da zit. Muze, nemusi. Sex je dulezity, ale neni taky vsechno. A samozrejme, cim sirsi spektrum pozadavku clovek ma, tim hur najde nekoho, kdo vsechny splnuje.

souhlasím :palec: 100% kompatibilita prostě možná není, a pak je to o těch prioritách :think: Čas od času se stane, že některé věci jsou prostě na hraně a člověk váhá :think: Takových lidí znám plno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 18:23
@azeta píše: :mrgreen: :mrgreen: Nejsem hadí žena.. ;)
:mrgreen: :mrgreen: To jsem ani nepredpokladal. Ale tak jsou jine moznosti. Tvoje prsty, partnerovy prsty, jeho penis po soulozi, pusa po oralu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 18:25
@pe-terka píše:
souhlasím :palec: 100% kompatibilita prostě možná není, a pak je to o těch prioritách :think: Čas od času se stane, že některé věci jsou prostě na hraně a člověk váhá :think: Takových lidí znám plno!

Tak mozna je. Ale neni to bezne a uz vubec ne garantovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 18:25
@azeta píše:
No je to škoda no..co si budem povídat, ale asi se máme učit skromnosti.. :mrgreen:
A co ten pětiletý vztah? Zní to ideálně, tak nějaký zakopaný pes někde?

Jako jo, bylo to hodne dobry. Posrali jsme si to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.19 18:29
@Dirndljager píše:
Tak mozna je. Ale neni to bezne a uz vubec ne garantovane…

znáš pár, který je na 100% kompatibilní? Já ne, i když někdo se přibližuje víc a jiní méně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.4.19 18:31
@pe-terka píše:
znáš pár, který je na 100% kompatibilní? Já ne, i když někdo se přibližuje víc a jiní méně :think:

Zazil jsem to, fakt to existuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria