Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dirndljager píše:Ústřice jsem v životě nejedla a obávám se, že můj muž taky ne (obecně nemá rád vodní živočichy)
Jj, zrejme mistr taktu a vlhky sen dam. Btw. holky vite, proc my chlapi mame radi ustrice? Pripominaji nam chut zeny
![]()
. Ja treba ustrice rad…
@Dirndljager píše:
Ale bacha, aby ji nepredbehly deti.
děti budou dávno chrnět v pelechu ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatel
Tak v životě jde víc než o orál. Ženu kvůli tomu měnit nebudu a nutit jí už vůbec ne. A rád jí poskytnu to, co ona mě ne. Nejsem vyděrač. Jen jsem myslel, jestli někdo nezná nějaký fígl, jak se toho bloku zbavit. Asi je to v psychice.
@Dirndljager píše:Ústřice jo?
Jj, zrejme mistr taktu a vlhky sen dam. Btw. holky vite, proc my chlapi mame radi ustrice? Pripominaji nam chut zeny
![]()
. Ja treba ustrice rad…
@azeta píše:To je fajn postoj, každopádně za pokec s ní na toto téma nic nedáš.. Odepírat orál kvůli tomu jí - to je absurdní. Fígl na to asi nebude, jedině cvičení dělá mistra, ale to v tomhle případě nelze..
Každopádně můžu ti říct, že s člověkem, se kterým jsem zažila nejlepší sex v životě(zatím) byl typ, se kterým bych ve vztahu být nemohla. Ale v posteli to byly jiskry, až málem shořel barák..takže jako vždy, vztah je o kompromisech..
Hmmm
to mame podobne zkusenosti. Skoro si rikam, jestli to neni nejaka zakonitost. Ze s temi lidmi, s kterymi je super sex a chemie a frci to atd., se neda moc zit. Je pravda, ze jsem mel vztah asi petilety, ktery byl super jako vztah i skvely sex. Ale to byla spis vyjimka… ![]()
@azeta píše: Ústřice jo?Ty teda fakt nemusím..jestli takhle chutnáme tam dole tak potěš koště..
Nikdy jsi se nechutnala?
@Dirndljager píše:
Hmmmto mame podobne zkusenosti. Skoro si rikam, jestli to neni nejaka zakonitost. Ze s temi lidmi, s kterymi je super sex a chemie a frci to atd., se neda moc zit. Je pravda, ze jsem mel vztah asi petilety, ktery byl super jako vztah i skvely sex. Ale to byla spis vyjimka…
No je to škoda no..co si budem povídat, ale asi se máme učit skromnosti.. ![]()
A co ten pětiletý vztah? Zní to ideálně, tak nějaký zakopaný pes někde?
@Dirndljager píše:hezky receno. Ty priority. No jasne. Tak predpokladam, ze vztah, ktery dospeje k hypotece a retrieverovi neni jen o sexu a dulezite jsou i jine veci. Pak je nejaka absence oralu zrejme na seznamu povolenych ztrat, ne? A jako, jak uz jsem rikal, clovek muze potkat protejsek, s kterym je 100% sexualne kompatibilni, treba i ne jen jeden (vlastni zkusenost), ale je otazka, jestli to bude vztah, v kterem se da zit. Muze, nemusi. Sex je dulezity, ale neni taky vsechno. A samozrejme, cim sirsi spektrum pozadavku clovek ma, tim hur najde nekoho, kdo vsechny splnuje.
souhlasím
100% kompatibilita prostě možná není, a pak je to o těch prioritách
Čas od času se stane, že některé věci jsou prostě na hraně a člověk váhá
Takových lidí znám plno!
@azeta píše:![]()
Nejsem hadí žena..
@pe-terka píše:
souhlasím100% kompatibilita prostě možná není, a pak je to o těch prioritách
Čas od času se stane, že některé věci jsou prostě na hraně a člověk váhá
Takových lidí znám plno!
Tak mozna je. Ale neni to bezne a uz vubec ne garantovane…
@azeta píše:
No je to škoda no..co si budem povídat, ale asi se máme učit skromnosti..
A co ten pětiletý vztah? Zní to ideálně, tak nějaký zakopaný pes někde?
Jako jo, bylo to hodne dobry. Posrali jsme si to ![]()
@Dirndljager píše:
Tak mozna je. Ale neni to bezne a uz vubec ne garantovane…
znáš pár, který je na 100% kompatibilní? Já ne, i když někdo se přibližuje víc a jiní méně ![]()
@pe-terka píše:
znáš pár, který je na 100% kompatibilní? Já ne, i když někdo se přibližuje víc a jiní méně
Zazil jsem to, fakt to existuje ![]()