Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaRoux právě že poslední dobou cítím zhoršení stavu. Ale přičítám to hormonům. Teď budu muset řešit že jsem nedostala menstruaci a mešká mi už dva týdny… Mám s ní vůbec problémy i s tou psychikou úplně jsem hormonálně rozladěná, přitom štítná žláza hodnoty se lepší. Je to vysilující. Žaludek mě bolí stále skoro, už jsem objednaná na gastro. Jsem silně chudokrevná tak mi nic jiného než tardiferon brát nezbyde.
@Leviatan píše:
@LaRoux právě že poslední dobou cítím zhoršení stavu. Ale přičítám to hormonům. Teď budu muset řešit že jsem nedostala menstruaci a mešká mi už dva týdny… Mám s ní vůbec problémy i s tou psychikou úplně jsem hormonálně rozladěná, přitom štítná žláza hodnoty se lepší. Je to vysilující. Žaludek mě bolí stále skoro, už jsem objednaná na gastro. Jsem silně chudokrevná tak mi nic jiného než tardiferon brát nezbyde.
To mě mrzí. Hormony a psychikou jdou bohužel ruku v ruce no. A ten žaludek dost pravděpodobně budu stejného původu. Tvůj psychiatr už bude vědět co a jak, jestli zvýšit dávku nebo zkusíte jiné AD. Ať se zbytečně netrápíš. Sertralin je považovaný za takové „startovací“ AD, je spíš slabší a bohužel často je potřeba s ním hýbat. Tak držím palce ![]()
Dobrý den,
začala jsem uzivat Sertralin a Aktiprol.Rada bych se zeptala, jestli po nich budu mít více energie a dobre nálady.
Většinou jsem úplně marná, nejsem schopna se k ničemu donutit a soustředit se na cokoliv.
Také se bojim vedlejsi ucinku, ze nebudu moc fungovat v praci.☹️ ☹️ ☹️
Předem děkuji za jakékoliv zkušenosti.