Ada z Módního pekla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
25.10.13 10:15

Na té fotce s černými šaty ji to náhodou moc sluší.

Já se jí nehodlám nijak zastávat ale s těma matkama měla převážně pravdu. Nevím jak moc jste čtenářky pekla, ale nebylo tam jen házení špíny. Dokázala i pochválit, bohužel v Česku je, co se týče módy, málo co chvályhodné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
25.10.13 10:15
@Litta píše:
Jaj, tu kdybych viděla dřív. U Krause má teda pořádnou ránu (ani projev se moc nedá) a tady na té fotce také děs. Negativní reklama taky reklama, že. :lol:

Ten projev se nedá, protože má něco se sluchem - nevím, jestli je úplně hluchá nebo jen částečně, každopádně má nějakou vadu sluchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.10.13 10:16

Ja souhlasim s tim, ze umi dobre kritizovat… ale nemyslim si, ze sama ma nejaky vytribeny smysl pro modu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.10.13 10:17
@RyBANA píše:
Na té fotce s černými šaty ji to náhodou moc sluší.

Ja myslim, ze ji ten model zbytecne dela starší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.10.13 10:18
@Lolllo píše:
Ja myslim, ze ji ten model zbytecne dela starší..

Já vůbec netuším kolik jí je, nebo kolik by jí mohlo být - takže mi to nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
25.10.13 10:19

Já mám módní peklo moc ráda, často se zasměju, občas zamyslím a vždycky se něco dozvím. Vždyť tam nejsou jen kritické články ale i články plné inspirace a dobrých rad ;) :kytka: to www.protivna-blondyna.cz je jiné kafe :mrgreen: ale to zas není tolik o módě, kritizuje všechny možné nešvary a to většinou taky celkem vtipně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.13 10:19

Nojo, na te fotce holt neni ani trendy ani sexy, ani nevypada jak ostatni, tak se nelibi. jinak stoprocetni souhlas se @Sidsel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.10.13 10:24

Ksafinka - já říkám, že šaty ok, ale ty boty?! to prostě k sobě nejde a jedno jestli vypadá jako ostatní nebo ne-prostě to neladí, je to divné, stejně jako ohoz do uvolněte se - v tý barvě má prostě akorát zbytečně větší kejty než by měla…souhlasím, že MP je fajn, ale Ada v těchto dvou konkretnich případech co tu jsou je mimo..což je divný, obě to jsou docela důležité události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
25.10.13 10:24
@Andýsek92 píše:
Děkuji, kouknu se. Mě nejvíc zarazila ta její nenávist vůči matkám. Né že by měli všechny soudnost, ale ty její komentáře…

Nepřipadá mi, že by je nenáviděla. Asi ji jen nejde do hlavy, proč se z ženy narozením dítěte stává divoženka v pytli od brambor.

• Citovat
  • Upravit
712
25.10.13 10:27

Po tom co jsem viděla ta videa si z jejích komentářů nebudu dělat hlavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
25.10.13 10:29
@RyBANA píše:
Já vůbec netuším kolik jí je, nebo kolik by jí mohlo být - takže mi to nepřijde :mrgreen:

Taky by mě zajímalo, kolik jí je teda let @Lolllo?

• Citovat
  • Upravit
1504
25.10.13 10:30

@Mišmiš ted koukam na ty boty, teprv…fakt, ty k tomu vypadaji divne.ale zbytek se mi libi. vypada trochu usedle, ale i elegantne.neni to proste to, co clovek potkava na ulici ve sto a jedna kopiich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.10.13 10:31

Myslím, že jí je kolem 35..že jsem to někde četla, ale ruku do ohně za to nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.10.13 10:32

Myslím, že o tom někde Ada i psala, že v tom Uvolněte se… ten její ohoz byl nějaká nadsázka či co. Moc jsem to nepochopila, taky se mně tam moc nelíbila. V těch černých šatech (tuším že šla na Ples v opeře) jí to moc sluší a mně se to líbí. Nevypadá davově, což se asi moc nenosí no…

Do matek se často obouvá a právem. Už jenom čekám na názory typu, že přece nebudeme zanedbávat děti tím, že bychom se my matky taky trošku staraly o sebe. Takhle končí většina diskusí na téma vzhled nebo nedejbóže vzhled a neupravenost části matek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
25.10.13 10:32
@Lolllo píše:
Tady je http://www.youtube.com/watch?…
ja si myslim, ze nema vkus :mrgreen:

to je ona??…já doteď nevěděla, jak vypadá a jak se vyjadřuje…no na peklo už nejdu protože ona má teda co říkat…myslím si, že sama má dobrou pecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat