Ada z Módního pekla
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na té fotce s černými šaty ji to náhodou moc sluší.
Já se jí nehodlám nijak zastávat ale s těma matkama měla převážně pravdu. Nevím jak moc jste čtenářky pekla, ale nebylo tam jen házení špíny. Dokázala i pochválit, bohužel v Česku je, co se týče módy, málo co chvályhodné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta píše:
Jaj, tu kdybych viděla dřív. U Krause má teda pořádnou ránu (ani projev se moc nedá) a tady na té fotce také děs. Negativní reklama taky reklama, že.
Ten projev se nedá, protože má něco se sluchem - nevím, jestli je úplně hluchá nebo jen částečně, každopádně má nějakou vadu sluchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja souhlasim s tim, ze umi dobre kritizovat… ale nemyslim si, ze sama ma nejaky vytribeny smysl pro modu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Na té fotce s černými šaty ji to náhodou moc sluší.
Ja myslim, ze ji ten model zbytecne dela starší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo píše:
Ja myslim, ze ji ten model zbytecne dela starší..
Já vůbec netuším kolik jí je, nebo kolik by jí mohlo být - takže mi to nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám módní peklo moc ráda, často se zasměju, občas zamyslím a vždycky se něco dozvím. Vždyť tam nejsou jen kritické články ale i články plné inspirace a dobrých rad
to www.protivna-blondyna.cz je jiné kafe
ale to zas není tolik o módě, kritizuje všechny možné nešvary a to většinou taky celkem vtipně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo, na te fotce holt neni ani trendy ani sexy, ani nevypada jak ostatni, tak se nelibi. jinak stoprocetni souhlas se @Sidsel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ksafinka - já říkám, že šaty ok, ale ty boty?! to prostě k sobě nejde a jedno jestli vypadá jako ostatní nebo ne-prostě to neladí, je to divné, stejně jako ohoz do uvolněte se - v tý barvě má prostě akorát zbytečně větší kejty než by měla…souhlasím, že MP je fajn, ale Ada v těchto dvou konkretnich případech co tu jsou je mimo..což je divný, obě to jsou docela důležité události.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andýsek92 píše:
Děkuji, kouknu se. Mě nejvíc zarazila ta její nenávist vůči matkám. Né že by měli všechny soudnost, ale ty její komentáře…
Nepřipadá mi, že by je nenáviděla. Asi ji jen nejde do hlavy, proč se z ženy narozením dítěte stává divoženka v pytli od brambor.
- Citovat
- Upravit
Po tom co jsem viděla ta videa si z jejích komentářů nebudu dělat hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Já vůbec netuším kolik jí je, nebo kolik by jí mohlo být - takže mi to nepřijde
Taky by mě zajímalo, kolik jí je teda let @Lolllo?
- Citovat
- Upravit
@Mišmiš ted koukam na ty boty, teprv…fakt, ty k tomu vypadaji divne.ale zbytek se mi libi. vypada trochu usedle, ale i elegantne.neni to proste to, co clovek potkava na ulici ve sto a jedna kopiich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že jí je kolem 35..že jsem to někde četla, ale ruku do ohně za to nedám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že o tom někde Ada i psala, že v tom Uvolněte se… ten její ohoz byl nějaká nadsázka či co. Moc jsem to nepochopila, taky se mně tam moc nelíbila. V těch černých šatech (tuším že šla na Ples v opeře) jí to moc sluší a mně se to líbí. Nevypadá davově, což se asi moc nenosí no…
Do matek se často obouvá a právem. Už jenom čekám na názory typu, že přece nebudeme zanedbávat děti tím, že bychom se my matky taky trošku staraly o sebe. Takhle končí většina diskusí na téma vzhled nebo nedejbóže vzhled a neupravenost části matek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo píše:
Tady je http://www.youtube.com/watch?…
ja si myslim, ze nema vkus
to je ona??…já doteď nevěděla, jak vypadá a jak se vyjadřuje…no na peklo už nejdu protože ona má teda co říkat…myslím si, že sama má dobrou pecku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit