Ada z Módního pekla
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ksafnika píše:
@TýnkaK @KPKristy maminy mi jeste jako nejhur oblikana skupina nepripadaji.To spis zeny, tak padesat a vic,30 kilo nadvahy, vsechny stejne obleceny (strasne) silenou barvu a sestrih na hlave (na chlapa) vsechny utahany, neupraveny, unaveny…tech mi je az lito
Opravdu všechny? Mně je už pomalu 52 a nepřipadám si ani utahaná, ani neupravená a sestřih na chlapa rovněž nevlastním. A co mám kamarádky plus minus v mém věku, tak jsme na tom podobně. Dokonce bych řekla, že někdy strčíme do kapsy i kdejakou maminku s batoletem v kočárku. Vídám jich dost, co jim lezou špeky z bokovek, nebo v létě v obepnutých tričkách, ve ketrých mi přiipomínaly jitrnice. A jistě, vídám i dost neupravených žen zralejšího věku. Jen jsem měla potřebu reagovat na to, že VŠECHNY ženy nad padesát jsou utahané a neupravené. Opravdu nejsou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 píše:
@KPKristy no zrovan v jedné diskusi psala maminka, že když měla v mateřském centru sako, tak tam na ni všichni koukali jak na zjevení..ale to samozřejmě šmudlovitost neomlouvá..jen slabší povahy možná podlehnou, a taky vklouznou do uniformy kapsáče a vytahaná mikina/ džíny, flíska a tenisky určené na sport/pohory..
Do MC sako nenosím, ale džíny a vytahanou mikinu taky ne. Ono existuje milion jinejch variant. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí ten model od Krause, já někdy vylítnu neupravená a kdyby mě někdo vyfotil, tak budu vypadat jak cácorka, ale když jdu s chlapem nebo mám čas, tak se ráda upravím. Když malý dva měsíce nespal a já byla vyřízená, tak mi bylo někde, jak vypadám, dsůležitý bylo nakoupit a přežít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa56 ne, vsechny samozrejme ne
jen ty, ktere popisuji, vypadaji vsechny tak nejak stejne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TýnkaK - TANEČNÍ boty nedělají černé? ![]()
Reňulín-boty jsou třeba i hezké (no nevím) ale barevně se k šatům nehodí
prostě mi to nesedí s tím jak je jí opěvováno za vkus - zde ho postrádám. stejně jako u outfitu u Krause. to je vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neni to jedno kdo má co na sobě, když neni špinavej a nesmrdí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco píše:
A neni to jedno kdo má co na sobě, když neni špinavej a nesmrdí?
No mě teda ne, chci se líbit sobě i okolí a nebýt špinavá a vonět beru jako samozřejmost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišmiš asi i dělají..ale tahle „tělová“ barva je variabilnější..a profi tanečníci ji čstěji používají..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ksafnika píše:
@Denisa56 ne, vsechny samozrejme nejen ty, ktere popisuji, vypadaji vsechny tak nejak stejne
Jasně, já vím, jaký typ máš na mysli. Ale třeba s tím účesem je to někdy docela oříšek. Já nosím odjakživa vlasy pod ramena, sestříhané, vpředu prostříhanou lehkou ofinu. A nějak kolem té padesátky jsem se na sebe podívala do zrcadla a zjistila, že ten věk ve tváři už prostě mám a ty vlasy splývající dolů, už k tomu nejsou nic moc. Prostě jsem si najednou připadala tak nějak cuchtovitě. Krátký sestřih u mě nepřipadá v úvahu, tak jsem to nakonec vyřešila vlasama sestříhanýma tak, aby končily maximálně ve výši ramen. A zatím dobrý. Co to udělá za pár let, nevím, možná taky postupně dospěju k tomu, že budu dál zkracovat.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tim kritizovanim maminek ja nevim…sama chodim mozna dle nekterych jak krupan, ale nejradeji se citim ve sportovnim a pohodlnem obleceni tzn., ze si vezmu teplaky nejake tilko, nebo tricko a kdyz je chladno, tak natahnu i ponco, nebo sporotovni bundu…je kazdeho vec, jak chodi oblekany..ja se spis pozastavim nad mastnymi vlasy a cigarem v ruce kdyz vidim maminu tlacit kocarek ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja asi pujdu proti proudu (necetla sem celou diskuzi), ale ja ji miluju a MP ctu docela casto. A me se libi i jako zenska ![]()
A semtam kouknu i na Protivnou Blondynu a tu muuuzu taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ada? no oblečení možná rozumí, ale zase by se na ní vyřádily vizážistky a kadeřnice ![]()
Příspěvek upraven 25.10.13 v 11:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 píše:
@Mišmiš asi i dělají..ale tahle „tělová“ barva je variabilnější..a profi tanečníci ji čstěji používají..
no ale to právě neomlouvá, že je to variabilnější apod. pokud jsem „GURU“ MP tak si mám vzít to co se k šatům nejvíce hodí a ne to co je po ruce/ variabilní/praktické…přesně to je vytýkáno tak proč to dělat?
já proti ní nic nemám a nemíním hledat za každou cenu chybu, ale ty boty mě totálně praštily a nesdílím názor, že jsou dobrý protože je nosí profi tenčníci (což mám takový malý pocit, že Ada není)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco píše:
A neni to jedno kdo má co na sobě, když neni špinavej a nesmrdí?
Mně není jedno, jak vypadám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit